Reikihealing hos Esther Økær

Hvad er Reiki-healing?:

Reiki er en universel energi – også kaldet vitalenergi eller pranaenergi.

Reikihealeren er ikke kilden, men en kanal for Reiki-energien.

Reiki kan  heale både fysiske og psykiske ubalancer.

Samtidig kan Reiki hjælpe os videre i vore personlige spirituelle udvikling.

 Reikihealing kan gøre, at mange føler,at de ligesom har fået “et spark bagi” i den rigtige retning efter bare ganske få reiki-behandlinger. Dermed ikke være sagt, at alle reiki-healinger er ens. De vil meget ofte variere fra klient til klient, men da reiki-energien jo er en intelligent energi, får klienten altid lige den mængde healing, han/hun har brug for.

Reiki mod stress

I hverdagens samfund er der meget fokus på stress – og med god grund. Vi er online hele tiden, og vi skal helst have gang i 3 ting én gang, samtidig med at vi tager os af vore børn og evt. partner.

Dette kan give stress – og hvis du ikke ønsker at stressen skal besætte din krop og dit sind så fuldstændigt, at det hele kollapser – er der god grund til at søge nogle af de mange behandlingstilbud. Nogle gange vil en kombination af forskellige behandlinger være det optimale for dig – andre gange vil du få det fulde udbytte af en enkelt behandlingsform. Reikihealing (evt. kombineret med coaching og tankefeltterapi/EFT) kan have en rigtig god effekt for mange mennesker. Reiki går ind laver en blid healing på alle planer via dit eget “healingsfelt” (auraen). Herved kan der ske en “reparation”, så kroppen slipper de stressenergier og blokeringer, der er blevet den tilført. Mange føler, at de efter en behandling er meget mere afslappede og klare end inden healingen. Andre føler, at de bliver fyldt med ny boblende energi. Her er det så vigtigt, at de husker at bruge denne nye energi på en “fornuftig” måde, så de også kigger nærmere på årsagerne til stressen.

Under mine healingssessioner (både fysisk og ved fjernhealing) benytter jeg mig af min indfølingsevne og intuition til at finde frem til, hvad min klient har mest behov for lige nu og her udover samtale og reikihealing. Herved opnås den størst mulige effekt af healingen. En healing kan føles meget forskelligt for klienten fra gang til gang, for healingen tager fører altid en hen til lige præcis dét sted, man er parat til at ankomme til lige nu og her.

Healing ved hjælp af Reiki foregår ved håndspålæggelse på forskellige positioner på kroppen. Reiki-energien vil ofte føles som varme, der strømmer ud fra behandlerens hænder. Under reiki-healingen vil klienten som regel befinde sig i en dejlig afslappet tilstand ( nogle falder endda i søvn).

Jeg har dog også oplevet det modsatte: En kvindelig klient, som var meget træt inden behandling med reiki-healing – var efter healingen fyldt med energi og vigør. Hun havde nærmest lyst til at feste, og virkningen varede et par døgn. Da hun kom næste gang til en healing, fortalte hun, hvad hun havde været ude for sidst, og sagde: “Så det vil jeg gerne have i dag også” Se – det kunne jeg ikke love hende, for det er hverken klienten eller mig, som bestemmer udfaldet af en reiki-healing. En dag kan det virke på den ene måde –  en anden dag på en anden måde. En ting er sikker: Du får lige præcis den mængde reiki, som du har brug for – og virkningen vil variere.

En fuld healingsbehandling tager 40-45 minutter, men jeg afsætter altid tilstrækkelig tid til en samtale både før og efter.
På samme måde som f. eks. zoneterapi kan Reiki af og til fremkalde en større eller mindre udrensning (f. eks. i maven eller på huden). Men Reiki kan aldrig nogensinde gøre skade, idet den altid tilpasser sig klientens behov.

Kontakt Esther Økær på esther@reikihealer.dk eller telefon 60643550