Bare i dag vil jeg være taknemmelig

Bare i dag vil jeg være ubekymret
Bare i dag vil jeg være uden vrede
Bare i dag vil jeg være taknemmelig
Bare i dag vil jeg være ærlig overfor mig selv og andre
Bare i dag vil jeg vise kærlighed og respekt for alt levende

Jeg fortsætter min lille føljeton om Mikao Usuis 5 Universelle principper, der alle kan være med til at at hjælpe os til at få et liv i harmoni med os selv og andre. Læs mere om Mikao Usui her

At vælge at vise taknemmelighed – måske bare for en dag – kan vise sig at være noget af det bedste, du nogensinde har valgt at gøre for dig selv. Du starter allerede om morgenen med at se dig omkring i dit soveværelse. Hvad er du taknemmelig over her? Du mærker taknemmeligheden over alle de dejlige mennesker, du har i dit liv. Sådan fortsætter du hele dagen med at sige tak for alt, hvad du oplever eller ser. Og inden du går i seng om aftenen, siger du tak for alt, hvad der er sket i løbet af dagen. Se også min tidligere blog: Så sig dog tak

Hvad sker der så?
Ved på denne måde at vise taknemmelig overfor alt og alle i dit liv (omend kun for en dag), vil du kunne opleve, at der sker endnu flere ting, som du kan være taknemmelig over. Og det er vel være at tragte efter.

The Secret
Hver gang jeg fortæller mine kursister om Mikao Usui på et Reiki 1 kursus, taler vi om det at være taknemmelig på forhånd. Vi taler om, at Mikao Usui faktisk var forud for sin tid, da hans filosofi genspejles i den berømte bog “The Secret”.

Så der er jo nok noget om snakken. 🙂

At være taknemmelig på forhånd
Det kan virke lidt mærkeligt at skulle sige tak til noget, inden vi (tilsyneladende) har modtaget det. Vi er vant til (opdraget til), at NÅR vi har modtaget noget, skal vi sige “tak”. Så hvorfor sige tak på forhånd? Det skal vi, fordi der i Universet ikke er noget, der hedder “tid eller rum”. Det betyder, at alting sker “lige nu og her på alle planer”. Det betyder så, at hvis vi virkelig virkelig ønsker os noget (hvad enten det er materielt eller ej), så skal vi lade som om, at vi allerede har modtaget det, som vi ønsker os. Hvis vi ønsker, at noget skal ske i fremtiden, skubber vi hele tiden ønsket foran os – og så sker der for det meste intet.

Prøv at sige: “Jeg er så taknemmelig over, at jeg nu har modtaget…..”  Mærk følelsen af at have modtaget netop dette – se det for dig – og magien starter.

Hvad med dig? Hvornår vælger du at være taknemmelig for alt og alle, du har i dit liv?

Hav en fantastisk weekend – Livet venter på dig!

Følg Esthers Fredagsblog på Facebook her

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.