Der findes i disse dage mange forskellige produkter, som man helt med rette kanføle sig skeptisk over for.

Skaberen af Creating Seven tools ved godt, at vi med disse værktøjer/tools betræder et nyt land. I løbet af de sidste 16 år har både terapeuter såvel som brugere af C7Tools gang på gang bekræftet, at Creating 7 Tools kan hjælpe på alle områder af din dagligdag. Det bedste af det hele er, at du slet ikke behøver at tro på, at C7 Tools virker.

Det kræver blot, at du er åben, har en positiv indstilling og er villig til at prøve. På denne måde kan også du opnå gavn af disse støttende energier.. Er du tiltrukket af en bestemt C7Tool? Tiltaler den mon dig, eller kommunikerer den med dig på en helt bestemt måde?

Føler du måske en snurren i din mave?

Alle disse og andre lignende oplevelser kan være tegn fra din sjæl på, at lige præcist denne energi er gunstig for dig og kan bidrage til at hæve din bevidsthed og at støtte din udviklingsproces. Creating Seven’s slogan lyder sådan her:  ”Feeling your force within”. Dette betyder, at du kan erfare den styrke, sombor inden i dig. Alle C7Tools giver en stor støtte, som følger dig på din egen personlige rejse hjem til dig selv.

Der eksisterer uendeligt mange bevidsthedsniveauer

Plugboard 3Alt er spørgsmål om bevidsthed og opfattelse. Hvis vi sammenligner et menneske med et andet menneske – det vil sige – hvordan hver enkelt menneske handler, tænker og føler eller hvordan hver enkelt tror og måden hver enkelt skaber sit liv på – så er det, når det betragtes fra et højere perspektiv. Det er individuel bevidsthed som er en del af en større bevidsthed, og derfor ikke kan dømmes som hverken ”bedre” eller ”værre”.  Vi bevæger os igennem disse bevidste niveauer kontinuerligt og flyder op og ned igennem dem ustandseligt. Vort velbefindende ændres hvert øjeblik, hver dag, hver time, hvert minut og hvert sekund. Jo nærmere vi kommer vores egen kilde, jo mere er vi i stand til at erfare vor egen autentiske kraft.

Bevidstheden eksisterer udenfor det fysiske plan

Du stoler efterhånden hele tiden mere på denne viden, dvs. dulærer at lytte til din egen indre stemme og handle derefter. De ydre begivenheder får mindre indflydelse. Dette vil skabe uafhængighed og en indre frihed sammen med en følelse af at være på ”rette” vej.

Den essentielle såvel som den afgørende faktor er din indre følelse

Vores positive tanker vil fremkalde positive følelser og vores negative tanker det modsatte: negative følelser. Vores tanker kan tiltrække begge dele.

Hvad kan du selv forvente, når du anvender Creating seven tools?

Universelle love er altid grundlaget for alle C7Tools

C7Tools kan benyttes af alle universets væsener

Plugboard_webTool’en virker helt uafhængigt af menneskets personlige meninger og livssituation, religion og kultur, seksualitet, arbejde, uddannelse og niveau af åndelig udvikling. Planter og dyr reagerer nærmest straks på C7-energierne. De er nemlig ikke forudindtagede. Det samme gælder ofte små børn.
C7Tools er redskaber, der er til din rådighed, som du kan benytte for at hjælpe med at ændre dig selv.

Man kan sammenligne C7Tool’en med en hammer. Det er lettere at slå et søm i væggen med en hammer end uden en. Men der er altid en, som skal slå med hammeren, så sømmet kan slås i. Og det er dig! Når du er startet med at benytte C7 tools, begynder du at observere dig selv og derefter at ændre din adfærd.

Det sand, som du ser i tools’ne er fremstillet af kvarts og er en fremragende transmitter, der giver holdbar oplagring af subtil information.. Allerede i middelalderen anvendte man det til dette formål. Nu om dage er det benyttet som grundlag for silicium produktion, som er et vigtigt opbevaringsmedie til PC. Hvordan kan vi betragte dette fra et spirituelt synspunkt? ”Når du først kender et sandkorns hemmelighed, så kender du også Universets hemmeligheder.”

C7Tools kan bæres af dig overalt og altid.

Mange mennesker kan mærke en snurrende fornemmelse i kroppen, når de første gang holder en C7Tool i hånden.

Prøv at holde en C7Tool i din hånd. De bevidste energier begynder at arbejde med det samme, og effekten kan mærkes straks. Du kan fornemme f. eks. varme, kulde eller snurren eller energiflow – eller måske oven i købet en ændret bevidsthed.

Prøv at holde en C7Tool, når du sover 

En yderst effektiv metode for et hurtigt resultat er at holde en tool i en af dine hænder, mens du sover eller hvilker dig. Du vil ofte kunne vågne op og fornemme, a der er sket noget vigtigt med dig. Måske har du pludselig fået et svar på et spørgsmål.

En C7Tool vil straks tilpasse energien til netop din situation

Også andre har fordel af dine C7Tools

Du kan til enhver tid låne dine C7 tools ud til andre, der vil få deres egen fordel af dette – tilpasset netop dem.

Få en gratis individuel professionel test

Hvis du er i tvivl om, hvilken C7 tool, du har behov for, kan du bestille en gratis test. Det kræver blot, at du indsender navn, adresse og fødselsdato til esther@reikihealer.dk. Der kan testes på alt, fysisk, psykisk, spirituelt, ønsker, mål eller særligt tema. Du vil herefter få testen på e-mail, hvorefter du kan vælge, om du ønsker at købe en tool – og i så fald hvilken/hvilke. Det kan sagtens være, at testen viser, at du ikke har behov for nogen C7 tool, idet vore behov meget ofte ændres – alt efter hvor vi er i vores udvikling.

Pris

Prisen for en C7 tool på 7 cm er kr. kr. 495,- inkl. moms.

Forudbetaling ved konto-overførsel