Esther Økær er en af Danmarks mest erfarne reikimester lærere. Hun har 20 års erfaring i Reiki og har undervist og initieret i reikihealing på reiki kurser siden 2000

esther@reikihealer.dk  eller +45 60643550

Kontakt Esther Økær esther@reikihealer.dk eller 60643550

Esther Økær benytter sig også af:

Creating7 ToolsR, MetaSundhed, Healing CodesR, Ho’oponopono, awareness, shamanisme og astrologi


Om Esther Økær:

Reikimester lærer Esther Økær:

Da jeg som 30-årig startede bevidst på min spirituelle rejse i 1990, havde jeg ingen anelse om, hvor den ville føre hen, og hvor lang den ville blive.

Jeg havde heller ingen anelse om, hvor bumpet og fyldt med dybe huller vejen ville være ind imellem – dette rent bogstaveligt på ”El Camino” i 2003. Og da jeg opdagede alle disse bump og dybe huller, vidste jeg heller ikke, at de bare ville være med til at gøre mig endnu stærkere og et mere helt menneske.

Krystaller, meditation, Creating Seven ToolsR og Radio Lotus

Jeg startede med krystaller, sten, Creating7 ToolsR og 2 x 20 minutters transcendental meditation. Var på kurser om åndsvidenskab sideløbende med en 7 år lang ”karriere”på Radio Lotus som journalist og radiovært.

Bøger

Naturligvis læste jeg et hav af bøger (=læser), hvoraf mange har fået en stor betydning for mig: Bl. a. ”Den niende indsigt” af James Redfield, ”Zero limits” af Joe Vitalis, ”Illusioner” af Richard Bach, ”Indvielse” af Elizabeth Haich, ”Heksen fra Portobello” af Paulo Coelho, “Inkatraditionen” af Anna Sotherington, “Inkaindvielsen” af Elizabeth Jenkins og mange mange flere.

Reikihealing/Reikikurser

Efter selv at have oplevet reikihealings tranformerende kraft, tog jeg så i 1997 så det første store ind i Reiki’ens verden og blev initieret til reiki 1, 2 og 3. Jeg fik lavet min første hjemmeside og var først rædselsslagen for, om jeg mon ville kunne klare at have klienter i behandling og terapi. Men – stor var min overraskelse og taknemmelighed, da det viste sig, at de klienter, jeg tiltrak, havde udfordringer, der lignede dem, jeg selv var kommet helskindet og stærkere igennem 5-10 år tidligere.

I 2000 blev jeg uddannet til Reikimesterlærer, hvorefter jeg kunne starte med selv at holde kurser og indvie/initiere til at blive Reikikanaler. Hver gang, jeg har hjulpet endnu et menneske ind i Reikiens verden, er jeg dybt taknemmelig og ydmyg. For det er stort. Og jeg er kun kanalen for dette store fantastiske.

Inkatraditionen

Oneness principperne fra Oneness University forenes fint med Inkatra-ditionen, der indeholder nogle af de samme store principper/mål om oneness.

En nat havde jeg en drøm, der førte mig til at søge på google. Her havnede jeg på en kursusrække indenfor Inkatraditionen i 2016. Underviserne på Inka-kurserne var Juan Núñez del Prado og hans søn Ivan Núñez del Prado. Jeg læste bøger om Inkatraditionen (se under “Bøger”)

Inkatraditionen byder på en række enkle og dog både dybe og transformerende teknikker og healingsformer, og jeg blev indviet til Paqo. Dette blev afrundet i september 2017, hvor jeg var med på en transformerende indvielses- og pilgrimstur til Peru, hvor vi besøgte  energifyldte steder i Peru og modtog indvielser. Jeg havde her den glæde igen at blive undervist og indviet af de to herrer Juan og Ivan Núñez del Prado. Den sidstnævnte initierede mig til selv at kunne give Paqo Chumpi-indvielser, som passer fantastisk sammen med reikihealing og reiki kurser. Ligeledes blev jeg oplært i sjælehentning udfra Inkatraditionens metode.

El Camino

Min pilgrimsvandring i 2003 på ”El Camino” i Nordspanien gav mig nok de allerstørste udbytte i mit liv til dato (bortset fra fødslen af mine to fantastiske sønner). Efter denne hårde, men dybt transformerende vandring – var jeg pludselig (og jeg mener pludselig) i stand til at nyde mit eget selskab 100% – i stedet for en evig og udmattende rejse fra det ene mere udfordrende parforhold til det næste. Nu var det pludselig ok at være alene i min egen hule (uden dog at være transformeret helt om til at være eneboer).

Da jeg kom hjem fra min pilgrimsvandring, følte jeg mig som nyfødt, men det var dog ikke ensbetydende med, at jeg pludselig var mindre målskive for udfordringer af den ene eller anden art.

Shamanisme

Shamanismen vil også altid have en stor plads i mit hjerte og være til stede i mine behandlings- og undervisningsformer. Jeg har været på mange shamanistiske kurser, på mange sjælehentningsrejser udover, at jeg har været gravet ned i et mørkt hul i 12 timer og har været alene på visionssøgning i 3 døgn uden mad. (Jo, min slogan kunne godt være: ”If it doesn’t kill you, it makes you stronger”).

Mindfulness/Meditation

I løbet af årene har jeg suppleret med kurser indenfor meditation og mindfulness, så jeg tilbyder også kurser og grupper indenfor dette.

Tankefeltterapi/EFT

Jeg har været ansat i karrierestillinger og prøvet at gå alvorligt ned med stress. Dette førte mig så videre til tankefeltterapien, som er et helt vidunderligt og effektivt redskab mod stress, traumer, fobier m.m.. Rent faktisk er det brugt bl. a. til folk med PTSD (posttraumatisk stresssyndrom, som bl. a. kendes fra udsendte til krigsramte områder). Efter selv at være blevet menneske igen efter en rutsjetur føjede jeg dette redskab til min værktøjskasse.

Jeg fandt ud af, at TFT og Reiki også er en god kombination, der virkelig kan rykke. Når disse redskaber så kombineres yderligere med min tillærte viden om METAsundhed (tidligere kaldet Metamedicin), og diverse samtaleteknikker og spirituelle redskaber, så har vi en god mulighed for at opnå gode healingsresultater. Det kræver naturligvis, at du selv er villig til at samarbejde.

Coaching

Jeg er naturlig intuitiv coach. Det vil sige, at jeg kan kanalisere og modtage beskeder, som jeg videregiver til dig under min coaching.

Jeg blev certificeret NLP Coaching i 2013. Udover den “normale” coaching tilgang, er der her mulighed for at bruge nogle helt unikke redskaber, der kan være med til at transformere dig.

Oneness

“Oneness” – er også et af de store nøgleord i mit liv. Selvom vi alle er født lige, er det ikke ensbetydende med, at vi føler os lige. Oneness Deekshaer, Golden Orb deekshaer og Golden Orb Meditation er med til at hjælpe mig henimod at føle Oneness. Jeg planlægger en rejse til Oneness University i 2018, hvor jeg vil deltage i “Journey into Oneness” (Oneness University, Indien).

Ja – som sagt – min bevidste spirituelle rejse startede i 1990. Spørgsmålet er selvfølgelig, om den nogensinde slutter – og spørgsmålet er også, om jeg ønsker at den skal slutte.

Namaste
Reikimesterlærer, coach og Chumpi Paqo Esther Økær

Følg Reikihealer.dk på Facebook:
Følg Reikihealer.dk på Facebook

Kontakt

Esther Økær
E-mail: esther@reikihealer.dk
Telefon: +45 60643550