Spirituel Coaching

Intuitiv og spirituel Coaching med hjertet

  • Lad os flytte grænser sammen
  • Vi samarbejder om at finde vejen
  • Du bestemmer, hvilken vej, du vil gå

OBS: Nu kan du vælge, om du vil have din session i Greve online over Zoom

Læs også om den nye traumeforløsende teknik QTTT Traumeterapi, som Esther Økær er den første i Danmark til at tilbyde.

Hvad er en Coach?
En coach kan være god til at hjælpe dig med at finde en løsning på en udfordring og hjælp til at træffe et valg. Det er vigtigt at huske, at det netop er det, en coach skal gøre: Hjælpe dig til selv at finde din egen vej. Hvis coachen leverer løsningen til dig, er det coachens vej – ikke din vej.

Certificeret Coach / NLP Coach
Hos mig får du en samarbejdspartner, som hjælper dig til selv at tage styringen over dit eget liv. Jeg er uddannet certificeret coach fra NLP Huset. Dette betyder, at jeg  bruger de “normale” og gængse coachingteknikker, som imellem kombineres med NLP, hvis min klient har behov for det.

Spirituel Coach / Intuitiv Coach
Udover den normale tilgang til coaching, er benytter jeg også en spirituel og intuitiv tilgang, som gør selve coachingen dybere og mere personlig. Dette betyder, at jeg via min stærke intuition (ind imellem kanalisering) samarbejder med dig om at få dig pejlet ind på rette sti.

Generelt kan man sige om coaching:

“Coaching er kommunikation på højt niveau, og hvis man er en god coach, får man mennesker og resultater til at blomstre i samhørighed. Rent basalt består coaching i at coachen lytter empatisk til klienten og lever sig ind i en anden persons verden. Herudfra stiller coachen spørgsmål, og dette skaber en konstruktiv bevægelse hos klienten. Dette gælder både tankemæssigt og handlingsmæssig. Udbyttet af en coaching er, at man kan opnå bedre klarhed og struktur på sin eksisterende viden, større fokus på ens læring, en større handleparathed og opnå bedre resultater.” (Smukt citat frit fra NLP-Huset, hvor jeg blev uddannet til NLP Coach).

Hvad er NLP?
Forkortelsen NLP står for Neuro Linguistic Programming. På dansk oversættes det til Neuro Lingvistisk Programmering eller Neuro Lingvistisk Psykologi.

NLP består af en lang række teknikker, der kan ændre tanker og tankemønstre henimod en mere positiv og ressourcefyldt retning. Dette kan hjælpe klienten til selv at ændre sit fokus og opfatte tingene på en mere positiv måde end tidligere.

En god cocktail mellem spiritualitet, Coaching og NLP
Som Spirituel Coach er jeg i stand til at tilbyde en anderledes og mere nærværende form for coaching. Jeg coacher dig ud fra de normale coachingteknikker, samtidig med, at jeg bruger min dybe intuition og evne til at kanalisere.  Hermed kan vi gå af nogle anderledes veje, som du i første omgang ikke kunne få øje på. Det er naturligvis altid op til dig, hvilken vej, og hvor langt du ønsker at gå.

Når en spirituel og intuitiv coaching (kanaliseret coaching) kombineres med “almindelig” coaching og NLP, får vi en stærk cocktail, som virkelig kan rykke dine grænser.

Carpe Diem!

Kontakt Esther Økær her

E-mail: esther@reikihealer.dk

Telefon: +45 60643550