En session hos Esther Økær tager altid udgangspunkt i dit behov lige her og nu.

Første gang du er her, bruger vi op til 1,5 time, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvad jeg kan hjælpe dig med.  Du vil altid blive tilbudt en healing. (Læs om mere om healing i afsnittet nedenunder). Måske har du “kun” behov for healing – måske også nogle af mine andre redskaber.

Ofte spørger en klient: “Hvor mange sessioner har jeg brug for?” Til dette kan jeg svare, at det er individuelt fra person til person. Nogle mennesker har kun behov for eller lyst til en session – andre flere.

Mit ønske er, at folk er glade og tilfredse efter et besøg hos mig, og der er ingen grund til at forlænge et forløb unødigt.

En session hos mig skal være unik og tryg for dig – for du fortjener det bedste.

Healing

Den healing, som jeg tilbyder, er en kombination af Reikihealing, Inkahealing og forskellige andre healingsteknikker som jeg er indviet i.

Jeg blev indviet til Reikihealer i 1997 og Reikimester i 2000, og lige fra starten opdagede jeg, at Reiki er et fantastisk redskab – både til healing og til at booste ens personlige udvikling. Mange finder ud af, at der er et liv før Reiki og et liv efter Reiki

I 2016 og 2017 blev jeg indviet til Inkahealer (Paqo) – dels i Danmark dels under min indvielsesrejse til Peru.

Efter min hjemkomst fra Peru har jeg opdaget, at der er sket en forandring med min healing. Jeg mærker selv, at min indfølingsevne og forståelse for klientens healingsbehov er blevet intensiveret, og klienter udtrykker, at healingen føles endnu kraftigere.

Reikihealing og Inkahealing er en helt unik kombination, som gør en healing endnu mere dyb og effektiv. Ifølge Juan Núñez del Prado og Ivan Núñez del Prado passer Reikihealing og Inkahealing virkelig godt sammen.

Reikihealing foregår ved hjælp af, at healeren benytter specielle symboler. Disse symboler samt healerens intention sætter gang i selve healingen. Inkahealeren er inviet til at benytte tilgængelige healingsenergier, og ligesom Reiki benyttes bl. a håndspålæggelse. Inkahealing indeholder også rensning/healing ved hjælp en misha (mesa). Nogle gange vil der også være “boblestykker”, som skal hentes hjem (soul retrival).

Læs mere om Reiki healing her
Læs mere om Inka traditionen og redskaberne her

Samtaleterapi, Intuitiv Coaching, TFT/EFT

Nogle gange ønsker du healing; andre gange ønsker du at gøre brug af et af mine andre tilbud eller en kombination af flere.

Dette kan være tankefeltterapi og EFT (emotionel friheds teknik),  intuitiv coaching, samtaleterapi og NLP. Læs mere om hver enkelt af disse redskaber ved at klikke på link foroven.

Kontakt Esther Økær her eller på mobil +45 60643550