Cookie- og persondatapolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Der benyttes bl. a. tredieparts-cookies til at lave statistik på dine besøg fx til at spore, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Til dette formål benyttes Google Analytics. Derudover benytter vi plugin’et Wordfence til at beskytte hjemmesiden mod hacker-angreb. Wordfence indsamler og opbevarer din IP-adresse. Herudover benytter vi MailChimp til at fremsende emails til dem, der har tilmeldt sig nyhedsbrevet. MailChimp indsamler og opbevarer dit navn og email-adresse.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil indholdet kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller hvis du anvender kontaktformularen eller skriver en kommentar.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, e-mail, kontaktemne, kontaktbesked og kommentar.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller besvare dine hendvendelser. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring hos Reikihealer.dk v/Esther Økær
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Således vil nødvendige personoplysninger på fakturaer blive gemt elektronisk i 5 år af hensyn til skattelovgivningen (herunder navn, email og adresse) – mens emails med forespørgsler på ydelser eller andre henvendelser vil blive slettet 6 måneder måneder, efter de er modtaget/afsendt. Tilmeldinger til nyhedsbrev bevares kun, indtil den tilmeldte giver besked om, at tilmeldingen slettes. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi videregiver aldrig personoplysninger som navn, e-mail, telefonnummer og adresse til firmaer, organisationer og foreninger hverken i Danmark, EU eller andre lande. Videregivelse af personoplysninger som ovenstående kan evt. gives til andre kursusdeltagere – men udelukkende efter at alle involverede parter har givet skriftligt samtykke til dette via email: esther@reikihealer.dk

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: esther@reikihealer.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Reikimester Esther Økær
Hegnsgården 1, 3. 4.
2670 Greve
Telefon: +45 60 64 35 50
Email: esther@reikihealer.dk

Sidst opdateret den 24. maj 2018