Inkatraditionen

I 2016 indviede Juan Núñez del Prado og hans søn Ivan Núñez del Prado Esther Økær til Chumpi Paqo, hvilket vil sige, at Esther er uddannet til at arbejde shamanistisk indenfor Inkatraditionen. (Se video af de to paqoer nederst på denne side).

Inkahealing

Inkatraditionen byder på en række enkle og dog både dybe og udviklende teknikker og teknikker. Ifølge både Juan og Ivan Núñez del Prado går Inkatraditionens redskaber rigtig godt i spænd med Reiki.

Esther Økær benytter  inkahealing sammen med Reikihealing og andre healingsformer på sine sessioner.  Inkatraditionens “Healingsenergier” hedder Sami (ren fin energi, som indenfor andre traditioner kendes som f. eks. qui), Munay (Kærligheds/ hjerteenergi) og Willka – meget stærk healingsenergi, som kommer fra bjerget Willka (Veronica) og Titicaca Søen samt et specielt sted oppe i Universet.  Ved den første session, vil du lære nogle enkle Inka-teknikker, som du selv kan benytte i din dagligdag.

Ved inka-healing benyttes også en Misha (eller Mesa, som den også kaldes) Se foto herunder. Mishaen har bl.a. en forunderlig og stærk rense- og healings-funktion – både i sig selv og pga. af indholdet af forskellige khuyas (energi-genstande).

Misha/Mesa

Under en healing benytter jeg ofte også min misha/mesa. En misha er et rituelt og helligt klæde, der er foldet på en særlig måde til en “pude”, hvori der ligger energigenstande af forskellig art (f.eks. sten og krystaller).

En misha er et fantastisk healingsredskab, som kan understøtte en Reikihealing

Sessioner

Har du fået lyst til at prøve nogle af de shamanistiske redskaber, du netop er blevet introduceret til, er dette naturligvis muligt. Bestil tid til en session på knappen nedenfor.

Ivan Núñez del Prado og Esther Økær ved Sillustani i Peru

Læs om min indvielsesrejse til Peru
Peru – en indvielsesrejse – del 1
Peru – en indvielsesrejse – del 2
Peru – en indvielsesrejse – del 3
Peru – en indvielsesrejse – del 4

Følg Reikihealer.dk by Esther Økær

Følg Reikihealer.dk på Facebook

Kontakt Esther Økær her

Virksomhedsnavn: Munay by Esther Økær
CVR. nummer: 25447905

Adresse: Hegnsgården 1, 2670 Greve
Kursuslokale: Hundige Strandvej 111, 2670 Greve