Kurser hos Esther Økær

Reiki kursus 1, 2, 3

Reikimester

Soul body Fusion Practitioner

Meditation og Mindfulness

Healer uddannelse

Reiki uddannelse

Spar 400 kr – Lær Reiki på et Reiki kursus hos Esther Økær

Måske har opdaget, at du bliver ved med at møde ordet Reiki eller Reikihealer eller Reiki kursus. Det kan være når du læser om noget helt andet på Internettet, overhører samtaler mellem andre mennesker, eller en af dine venner fortæller begejstret om det.

Dette kan nemt være første del af din rejse som Reikihealer.

En uddannelse til Reikihealer betyder ofte, at porten til en hel ny verden åbner sig. Mange oplever, at deres liv har taget en hel ny drejning allerede efter Reiki 1. Jeg plejer at sige: “Der er et liv før Reiki og et liv efter Reiki” – og det er altid til det højeste bedste hos det enkelte menneske.

Du er naturligvis i stand til at heale med Reikihealing på dig selv og andre mennesker efter et kursus. Så følger din personlige udvikling med som bonus.

Esther Økær har undervist på Reiki kursus 1, 2 og 3 i 23 år, så hun benytter meget sin erfaring i sin undervisning, som baseret på den traditionelle Usui-metode. Læs mere om den traditionelle Usui Reikiuddannelse her

Spar 400 kr
Lige nu er prisen for Reiki 1 nedsat med 400 kr, så det nu kun koster kr. 1800,-

Husk også at tilmelde dig mit nyhedsbrev og få kr. 100,- i rabat på alle kurser hver gang.

Kursusstedet i Greve, hvor Reikimester Esther Økær holder sine kurser – Hundige Strandvej 111

Reikikurser i Greve med Reikimester Esther Økær

Soul Body Fusion Practitioner®

Du kan blive certificeret i denne fantastiske metode, som Jonette Crowley står bag. Efter et Soul Body Fusion kursus kan du bruge teknikken på dig selv og andre meget nemt og effektivt. Læs mere her

Meditation og Mindfulness Kursus

Opnå mere ro – vær til stede i nuet – slip stressen

Lær Mindfulness og Meditation hos Esther Økær. Esther har selv mediteret aktivt siden 1993. Efter flere kurser og uddannelser har Esther Økær desuden undervist kursister og klienter i daglig meditations praksis og i at være opmærksomme på mindfuldness i hverdagen.

Læs mere om Mindfulness og Meditation her

Jeg bestræber mig på at besvare emails hurtigt. Husk at checke dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget en svarmail fra mig indenfor 24 timer på hverdage.

Munay by Esther Økær – CVR 25447905 – email: info@reikihealer.dk