Reikihealing – hvordan virker det?

Reiki hos Esther Økær

Reiki healing kan:

  • virke afstressende og afspændende
  • sætte gang i kroppens selvhealingsevne
  • afbalancere krop-sind-ånd
  • forene dig med den universelle livsenergi
  • virke oplivende på alle planer
  • genoprette din balance og medføre indre ro
  • afbalancere dine energier
  • forløse blokeret energi (bl.a. efter traumer)
  • sætte gang i din egen personlige udvikling

Reikihealing – hvordan foregår det?

Det specielle ved Reikihealing er, at healeren sætter gang i healingen ved hjælp af en række symboler, som han/hun er initieret i.

Healingen foregår ved håndspålæggelse på forskellige positioner på kroppen.  Det vil ofte føles som varme, der strømmer ud fra behandlerens hænder. Under healingen kan du komme til at befinde dig i en dejlig afslappet tilstand ( nogle falder i søvn). Det vil sige, at du kan ryge ned på det, som kaldes alpha-niveauet – og nogle gange endda helt ned på theta-niveauet.

En eller flere behandlinger kan gøre, at mange føler, at de ligesom har fået “et  puf videre” i den rigtige retning i deres personlige udvikling. Dermed ikke være sagt, at alle healinger føles ens.

Reikihealing tilpasser sig altid dit behov
Som nævnt vil mange føle sig afslappede efter en behandling. Jeg har dog også oplevet det modsatte: En kvindelig klient, som var meget træt, da hun kom – var bagefter fyldt med energi og vigør. Hun havde nærmest lyst til at feste, og virkningen varede et par døgn. Da hun kom næste gang til en healing, fortalte hun, hvad hun havde været ude for og udbrød: “Så sådan vil jeg også gerne have det i dag” Se – det kunne jeg ikke love hende, for vi bestemmer ikke selv virkningen. Den kan variere fra gang til gang.

På samme måde som f. eks. zoneterapi kan der af og til komme en større eller mindre udrensning (f. eks. i maven eller på huden). Men reikihealing kan ikke gøre skade, idet den tilpasser sig dit behov.

OBS: Alternativ behandling inkl. healing kan udelukkende ses som en sideløbende støtte til lægebehandlinger, operationer og almen medicin. Det er etisk forkert, hvis en alternativ behandler lover helbredelse.

Vigtigt:
Når du booker en session skal du oplyse , om du ønsker en fysisk session i Greve eller online over Zoom. (Begge dele virker lige godt). Hvis du har pacemaker eller diabetes (sukkersyge), bedes du også informere mig om dette inden sessionen. Hvis du har pacemaker, kan vi finde ud af, hvilken anden af mine behandlingsmuligheder, du kan have glæde af, da healing siges at kunne påvirke pacemakerens kredsløb. Ved diabetes anbefales det, at man efter en healing checker sit blodsukker en ekstra gang, da det ind i mellem hænder, at man har behov for mindre insulin lige efter.

Kunne du tænke dig selv at blive Reikihealer eller Reikimester? Så læs mere her

Fjernhealing

Individuel fjernhealing
Denne form for healing er ligeså effektiv, som hvis du får en fysisk behandling, hvor behandleren lægger hænderne på forskellige positioner på din krop. Du har mulighed for at modtage fjern healing alene, hvor der fokuseres udelukkende på dig eller på en onsdags fjernhealing, hvor du modtager healing samtidig med andre (til en billigere pris naturligvis). Læs mere om fjernhealing her

Hvad er healing?

Vores energilag rundt om kroppen påvirkes negativt af stress, hvorved der opstår en form for “slid”.

Heldigvis kan dette energilag også påvirkes positivt ved hjælp af healing. Kroppen har en naturlig selvhealingsevne, der sættes i gang, når energilaget påvirkes af healing.

Som nævnt ovenfor, bruges specielle symboler til at åbne for kanalen, så den “intelligente” reikienergi kan flyde hen, hvor der er behov for den – og altid i den helt rette mængde. Du kan aldrig få hverken for meget eller for lidt reikihealing.

Når du bliver healet – er det vigtigt at huske, at healeren kun er kanal for energien – og at healingen først og fremmest aktiverer dit eget energilag til at gå i gang med en selvhealing.

Der modtager en blid healing på alle planer via dit eget “healingsfelt” (auraen). Herved kan der ske en “reparation” af energilag – og dermed krop/sind og ånd. Kroppen og sindet giver slip på de stressenergier og blokeringer, som giver dig ubalancer

Reiki healing mod stress

Reikihealing er et rigtig godt værktøj mod stress. Healing kan i det hele taget have en god effekt på mange mennesker

Mange føler, at de efter en behandling er meget mere afslappede og klare end inden healingen. Andre føler, at de bliver fyldt med ny boblende energi. Her er det så vigtigt, at de husker at bruge denne nye energi på en “fornuftig” måde, så de også kigger nærmere på årsagerne til stressen.

Book en session via knappen øverst på siden. Husk at skrive, om du ønsker din session i Greve eller online over Zoom.

Følg Reikihealer.dk by Esther Økær

Følg Reikihealer.dk på Facebook

Kontakt Esther Økær her

Virksomhedsnavn: Munay by Esther Økær
CVR. nummer: 25447905

Adresse: Hegnsgården 1, 2670 Greve
Kursuslokale: Hundige Strandvej 111, 2670 Greve