Reikihealing – hvordan virker det?

  • Reiki kan virke afstressende og afspændende
  • Reiki kan sætte gang i kroppens selvhealingsevne
  • Reiki kan heale både krop-sind-ånd
  • Reiki kan forene dig med den universelle livsenergi
  • Reiki kan virke oplivende på alle planer
  • Reiki kan genoprette din balance og medføre indre ro
  • Reiki kan afbalancere dine energier
  • Reiki kan forløse blokeret energi (bl.a. også traumer)
  • Reiki kan sætte gang i din egen personlige udvikling

Photo: Freeimages.com – Miamiamia

Hvordan foregår en Reikihealing?

En fuld Reikihealing tager 40-45 minutter, men jeg afsætter altid tilstrækkelig tid til en samtale både før og efter. Første session op til 1,5 time – efterfølgende sessioner op til 1 time.

Ved en healing hos mig får du udover reikihealing også inka-healing og andre healingsformer, som jeg er initieret i. Dette giver dig en optimal healing, baseret på lige præcist dit behov. Jeg benytter mig af min indfølingsevne og intuition til at finde frem til, hvad du har mest behov for lige nu og her.

Healingen foregår ved håndspålæggelse på forskellige positioner på kroppen. Når en reikihealer åbner for sin reikihealing ved hjælp af nogle unikke symboler, som hun/han er indviet i på et reikikursus, starter selve reikihealingen. Reikihealing føles ofte som varme, der strømmer ud fra behandlerens hænder. Under reikihealingen vil klienten ofte befinde sig i en dejlig afslappet tilstand ( nogle falder i søvn). Det vil sige, at du kan ryge ned på det, som kaldes alpha-niveauet – og nogle gange endda helt ned på theta-niveauet.

Reikihealing kan gøre, at mange føler, at de ligesom har fået “et spark bagi” i den rigtige retning efter bare ganske få reiki-behandlinger. Dermed ikke være sagt, at alle reiki-healinger er ens. Reiki er en intelligent energi, som altid giver dig lige den healing, som du har brug for nu og her.
Kontakt Esther Økær her eller 60643550 – læs mere om sessioner her
(se priser her)   (læs om reikikurser her)   Læs om Inkahealing her

Fjernhealing med Reikihealing

Photo: Freeimages.com – Miamiamia

Hvis du ikke har mulighed for at komme fysisk til stede til en Reiki healing (og Inkahealing), tilbyder jeg at sende fjernhealing. Vi aftaler 3 tidspunkter, hvor du skal have mulighed for at lægge dig ned i 30 minutter. Nogle gange falder man i søvn under en fjernhealing, da man ryger ned på et dybere niveau af ens bevidsthed (alpha eller theta). Ligesom med reikihealing med fysisk håndspålæggelse går healingen ind og aktiverer din krops egen selvhealingsevne og kan give ro, harmoni og balance. Kontakt Esther Økær her eller 60643550 (se priser her)

Reikihealing mod stress


Stress er noget mange mennesker har tæt inde på livet – både i mindre og større grad. Vi har travlt med at nå både karriere og privatliv. Vi skal helst have gang i 3 ting på én gang, samtidig med at vi er online.

Alt dette kan føre til stress på kort og lang sigt. Hvis du ikke ønsker, at stressen skal besætte din krop og dit sind så meget, at det hele kollapser – er der god grund til at søge hjælp. Nogle gange vil en kombination af forskellige behandlinger være det optimale for dig – andre gange vil du få det fulde udbytte af en enkelt behandlingsform. Reikihealing (evt. kombineret med coaching og tankefeltterapi/EFT) kan have en rigtig god effekt for mange mennesker.

Reikihealing healer blidt på alle planer og kan hjælpe dig til at føle dig afspændt og ustresset, så du bliver parat til livet igen.

Hvad er reikihealing?

Vores energilag rundt om kroppen påvirkes negativt af stress, hvorved der opstår en form for “slid”.

Heldigvis kan dette energilag også påvirkes positivt ved hjælp af healing – f. eks. reikihealing og inkahealing. Kroppen har en naturlig selvhealingsevne, der sættes i gang, når energilaget påvirkes af healing.

Når du bliver healet – er det vigtigt at huske, at healeren kun er kanal for energien – og at healingen først og fremmest aktivirerer dit eget energilag til at gå i gang med en selvhealing.

Reiki healing laver en blid healing på alle planer via dit eget “healingsfelt” (auraen). Herved kan der ske en “reparation” af energilag – og dermed krop/sind og ånd. Kroppen og sindet giver slip på de stressenergier og blokeringer, som giver dig ubalancer

Photo: Freeimages.com – Miamiamia

Mange føler, at de efter en behandling er meget mere afslappede og klare end inden healingen. Andre føler, at de bliver fyldt med ny boblende energi. Her er det så vigtigt, at de husker at bruge denne nye energi på en “fornuftig” måde, så de også kigger nærmere på årsagerne til stressen.

Reikihealing tilpasser sig altid dit behov

Som nævnt vil mange føle sig afslappede efter en reikihealing. Jeg har dog også oplevet det modsatte: En kvindelig klient, som var meget træt inden en reikihealing – var efter healingen fyldt med energi og vigør. Hun havde nærmest lyst til at feste, og virkningen varede et par døgn. Da hun kom næste gang til en healing, fortalte hun, hvad hun havde været ude for og udbrød: “Så sådan vil jeg også gerne have det i dag” Se – det kunne jeg ikke love hende. Det er hverken klienten eller mig, som bestemmer udfaldet af en reiki-healing. Virkningen kan variere fra gang til gang.

På samme måde som f. eks. zoneterapi kan Reiki af og til fremkalde en større eller mindre udrensning (f. eks. i maven eller på huden). Men reikihealing kan aldrig nogensinde gøre skade, idet den altid tilpasser sig dit behov.

Book en session hos Esther Økær her eller 60643550

Reikihealing sammen med andre healingsformer

Når du får en healing hos mig, vil jeg kombinere reikihealing med inkahealing og andre healingsformer, som jeg er initieret og oplært i. Det kan også være en fordel at få intuitiv coaching og NLP, Tankefeltterapi / EFT. 

Følg Reikihealer.dk på Facebook:
Følg Reikihealer.dk på Facebook

Kontakt Esther Økær her
eller via
E-mail: esther@reikihealer.dk
Telefon: +45 60643550