Reikihealing – hvordan virker det?

Reikihealing kan:

  • virke afstressende og afspændende
  • sætte gang i kroppens selvhealingsevne
  • heale både krop-sind-ånd
  • forene dig med den universelle livsenergi
  • virke oplivende på alle planer
  • genoprette din balance og medføre indre ro
  • afbalancere dine energier
  • forløse blokeret energi (bl.a. også traumer)
  • sætte gang i din egen personlige udvikling

Reikihealing – hvordan foregår det?

Det specielle ved Reikihealing er, at healeren sætter gang i healingen ved hjælp af en række symboler, som han/hun er initieret i.

Healingen foregår ved håndspålæggelse på forskellige positioner på kroppen.  Det vil ofte føles som varme, der strømmer ud fra behandlerens hænder. Under healingen vil klienten ofte befinde sig i en dejlig afslappet tilstand ( nogle falder i søvn). Det vil sige, at du kan ryge ned på det, som kaldes alpha-niveauet – og nogle gange endda helt ned på theta-niveauet.

Ved en healing hos mig består af en kombination af Reikihealing og Inkahealing og andre healingsformer, som jeg er initieret i. Dette giver dig en optimal healing, baseret på lige præcist dit behov. Jeg benytter mig af min indfølingsevne og intuition til at finde frem til, hvad du har mest behov for lige nu og her.

En healingsession tager 30-40 minutter. Dertil kommer samtale før og efter behandlingen. Læs mere om sessioner her

En eller flere behandlinger kan gøre, at mange føler, at de ligesom har fået “et  puf videre” i den rigtige retning i deres personlige udvikling. Dermed ikke være sagt, at alle reikihealinger ens – læs mere længere nede på siden.

Kontakt Esther Økær her eller 60643550
(se priser her)

Fjernhealing

Hvis du ikke har mulighed for at komme fysisk til stede til, tilbyder jeg fjernhealing. Vi aftaler 3 tidspunkter, hvor du skal have mulighed for at lægge dig ned i 30 minutter. Nogle gange falder man i søvn under en fjernhealing, da man ryger ned på et dybere niveau af ens bevidsthed (alpha eller theta). Ligesom ved fysisk håndspålæggelse, aktiveres din krops egen selvhealingsevne og kan give ro, harmoni og balance. Kontakt Esther Økær her )

Hvad er Reikihealing?

Vores energilag rundt om kroppen påvirkes negativt af stress, hvorved der opstår en form for “slid”.

Heldigvis kan dette energilag også påvirkes positivt ved hjælp af healing. Kroppen har en naturlig selvhealingsevne, der sættes i gang, når energilaget påvirkes af healing.

Som nævnt ovenfor, bruges specielle symboler til at åbne for kanalen, så den “intelligente” reikienergi kan flyde hen, hvor der er behov for den – og altid i den helt rette mængde. Du kan aldrig få hverken for meget eller for lidt reikihealing.

Når du bliver healet – er det vigtigt at huske, at healeren kun er kanal for energien – og at healingen først og fremmest aktivirerer dit eget energilag til at gå i gang med en selvhealing.

Reikihealing laver en blid healing på alle planer via dit eget “healingsfelt” (auraen). Herved kan der ske en “reparation” af energilag – og dermed krop/sind og ånd. Kroppen og sindet giver slip på de stressenergier og blokeringer, som giver dig ubalancer

Reikihealing tilpasser sig altid dit behov
Som nævnt vil mange føle sig afslappede efter en behandling. Jeg har dog også oplevet det modsatte: En kvindelig klient, som var meget træt, da hun kom – var bagefter fyldt med energi og vigør. Hun havde nærmest lyst til at feste, og virkningen varede et par døgn. Da hun kom næste gang til en healing, fortalte hun, hvad hun havde været ude for og udbrød: “Så sådan vil jeg også gerne have det i dag” Se – det kunne jeg ikke love hende. Det er hverken klienten eller mig, som bestemmer udfaldet af en reiki-healing. Virkningen kan variere fra gang til gang.

På samme måde som f. eks. zoneterapi kan der af og til komme en større eller mindre udrensning (f. eks. i maven eller på huden). Men reikihealing kan aldrig nogensinde gøre skade, idet den altid tilpasser sig dit behov.

Reikihealing mod stress

Stress er noget mange mennesker har tæt inde på livet – både i mindre og større grad. Vi har travlt med at nå både karriere og privatliv. Vi skal helst have gang i 3 ting på én gang, samtidig med at vi er online.

Alt dette kan føre til stress på kort og lang sigt. Hvis du ikke ønsker, at stressen skal besætte din krop og dit sind så meget, at det hele kollapser – er der god grund til at søge hjælp. Nogle gange vil en kombination af forskellige behandlinger være det optimale for dig – andre gange vil du få det fulde udbytte af en enkelt behandlingsform. Reikihealing (evt. kombineret med coaching og tankefeltterapi/EFT) kan have en rigtig god effekt for mange mennesker.

Du bliver healet blidt på alle planer, og meget ofte vil du føle dig afspændt og ustresset bagefter, så du bliver parat til livet igen.

Mange føler, at de efter en behandling er meget mere afslappede og klare end inden healingen. Andre føler, at de bliver fyldt med ny boblende energi. Her er det så vigtigt, at de husker at bruge denne nye energi på en “fornuftig” måde, så de også kigger nærmere på årsagerne til stressen.

Kunne du tænke dig at blive Reikihealer eller Reikimester? Så læs mere her

Følg Reikihealer.dk / Inkahealer.dk på Facebook:
Følg Reikihealer.dk på Facebook

Kontakt Esther Økær her
eller via
E-mail: esther@reikihealer.dk
Telefon: +45 60643550