Reikihealing – hvordan virker det?

En healingssession hos Esther Økær indeholder flere former for healing – herunder Reikihealing og Inkahealing Nu både sessioner i Greve og i København Centrum

Reikihealing kan:

  • virke afstressende og afspændende
  • sætte gang i kroppens selvhealingsevne
  • afbalancere krop-sind-ånd
  • forene dig med den universelle livsenergi
  • virke oplivende på alle planer
  • genoprette din balance og medføre indre ro
  • afbalancere dine energier
  • forløse blokeret energi (bl.a. også traumer)
  • sætte gang i din egen personlige udvikling

Reikihealing – hvordan foregår det?

OBS: I denne tid tilbyder jeg fjernhealing og sessioner over Skype. Du vil stadig kunne modtage både healing, coaching, SBF og tankefeltterapi/EFT
Det specielle ved Reikihealing er, at healeren sætter gang i healingen ved hjælp af en række symboler, som han/hun er initieret i.

Healingen foregår ved håndspålæggelse på forskellige positioner på kroppen.  Det vil ofte føles som varme, der strømmer ud fra behandlerens hænder. Under healingen kan du komme til at befinde dig i en dejlig afslappet tilstand ( nogle falder i søvn). Det vil sige, at du kan ryge ned på det, som kaldes alpha-niveauet – og nogle gange endda helt ned på theta-niveauet.

En eller flere behandlinger kan gøre, at mange føler, at de ligesom har fået “et  puf videre” i den rigtige retning i deres personlige udvikling. Dermed ikke være sagt, at alle healinger føles ens.

Reikihealing tilpasser sig altid dit behov
Som nævnt vil mange føle sig afslappede efter en behandling. Jeg har dog også oplevet det modsatte: En kvindelig klient, som var meget træt, da hun kom – var bagefter fyldt med energi og vigør. Hun havde nærmest lyst til at feste, og virkningen varede et par døgn. Da hun kom næste gang til en healing, fortalte hun, hvad hun havde været ude for og udbrød: “Så sådan vil jeg også gerne have det i dag” Se – det kunne jeg ikke love hende, for vi bestemmer ikke selv virkningen. Den kan variere fra gang til gang.

På samme måde som f. eks. zoneterapi kan der af og til komme en større eller mindre udrensning (f. eks. i maven eller på huden). Men reikihealing kan ikke gøre skade, idet den tilpasser sig dit behov.

OBS: Alternativ behandling inkl. healing kan udelukkende ses som en sideløbende støtte til lægebehandlinger, operationer og almen medicin. Det er etisk forkert, hvis en alternativ behandler lover helbredelse.

Kunne du tænke dig selv at blive Reikihealer eller Reikimester? Så læs mere her

Fjernhealing

Individuel fjernhealing
Hvis du ikke har mulighed for at komme fysisk til stede til, tilbyder Esther Økær fjernhealing. Vi aftaler 3 tidspunkter, hvor du skal have mulighed for at lægge dig ned i 30 minutter. Nogle gange falder man i søvn under en fjernhealing, da man ryger ned på et dybere niveau af ens bevidsthed (alpha eller theta). Ligesom ved fysisk håndspålæggelse, aktiveres din krops egen selvhealingsevne og kan give ro, harmoni og balance.

Book en session via knappen øverst på siden. Husk at skrive, om du ønsker din session i København eller i Greve

NYHED kommer fra 18. maj 2021 – Fjernhealing hver tirsdag kl. 20.30-20.55
Du har snart mulighed for at modtage fjernhealing sammen med andre deltagere hver tirsdag aften til en helt speciel og attraktiv pris på kr. 99,- pr. person pr. gang. Du vil også kunne købe et “klippekort” på 5 gange til kr. 399,-.  Læs mere i et af mine kommende nyhedsbreve.

Det vil sige, at du har mulighed for at modtage fjernhealing 4-5 gange hver eneste måned. Hvis du har lyst til at holde pause eller stoppe med at modtage fjernhealing, lader du blot være med at betale den pågældende måned. Herefter kan du til enhver tid genoptage “abonnementet” til samme pris.

Hvis du kun har lyst til at deltage en enkelt gang i denne specielle fjernhealing, er det muligt for en lidt højere pris, der dog stadig vil være attraktiv.

Hvordan bærer du dig ad med deltage denne specielle fjernhealing?
Kontakt mig via knappen øverst på siden, hvorefter jeg vil sende dig et betalingslink og komme med nærmere instruktioner. Du vil yderligere modtage en påmindelsesmail onsdag morgen.

Herefter modtager du fjern healing fra mig hver onsdag aften sammen med de andre deltagere.

Ekstra: Dit navn kommer også til at ligge på mit alter sammen med de andre, der modtager onsdags-fjernhealing.

Hvad gør jeg om tirsdagen (flyttes nogle gange til onsdag)?
Læg eller sæt dig ned under healingen og husk at drikke ekstra vand bagefter.

Hvad er healing?

Vores energilag rundt om kroppen påvirkes negativt af stress, hvorved der opstår en form for “slid”.

Heldigvis kan dette energilag også påvirkes positivt ved hjælp af healing. Kroppen har en naturlig selvhealingsevne, der sættes i gang, når energilaget påvirkes af healing.

Som nævnt ovenfor, bruges specielle symboler til at åbne for kanalen, så den “intelligente” reikienergi kan flyde hen, hvor der er behov for den – og altid i den helt rette mængde. Du kan aldrig få hverken for meget eller for lidt reikihealing.

Når du bliver healet – er det vigtigt at huske, at healeren kun er kanal for energien – og at healingen først og fremmest aktiverer dit eget energilag til at gå i gang med en selvhealing.

Der modtager en blid healing på alle planer via dit eget “healingsfelt” (auraen). Herved kan der ske en “reparation” af energilag – og dermed krop/sind og ånd. Kroppen og sindet giver slip på de stressenergier og blokeringer, som giver dig ubalancer

Healing mod stress

Healing er et rigtig godt værktøj mod stress. Healing (evt. kombineret med coaching og tankefeltterapi/EFT) kan have en rigtig god effekt for mange mennesker.

Mange føler, at de efter en behandling er meget mere afslappede og klare end inden healingen. Andre føler, at de bliver fyldt med ny boblende energi. Her er det så vigtigt, at de husker at bruge denne nye energi på en “fornuftig” måde, så de også kigger nærmere på årsagerne til stressen. Se også Mindfuldness og Meditation

Følg Reikihealer.dk / Inkahealer.dk på Facebook:
Følg Reikihealer.dk på Facebook

Kontakt Esther Økær her
eller via
E-mail: esther@reikihealer.dk
Telefon: +45 60643550