Fjernhealing v/Esther Økær

Individuel fjernhealing

Hvis du ikke har mulighed for at komme fysisk til stede til, tilbyder Esther Økær fjernhealing. Vi aftaler 1-3 tidspunkter, hvor du skal have mulighed for at lægge dig ned i 30 minutter. Nogle gange falder man i søvn under en fjernhealing, da man kan ryge ned på et dybere niveau af ens bevidsthed (alpha eller theta). Fjernhealing fra Reikimester Esther ØkærLigesom ved fysisk håndspålæggelse, aktiveres din krops egen selvhealingsevne og kan give ro, harmoni og balance. Ofte rapporterer klienter også tilbage, at nogle smerter er helt forsvundet, efter at de har modtaget fjernhealing. En individuel fjernhealing koster kr. 380,- for en halv time. Tre gange koster kr. 999,-.

Fjernhealing hver onsdag kl. 21.00 til 21.25

Du har mulighed for at modtage fjernhealing sammen med andre deltagere hver **onsdag aften til en helt speciel og attraktiv pris på kr. 99,- pr. person pr. gang. Du vil også kunne købe et “klippekort” på 5 gange til kr. 399,-.

Udtalelse fra en modtager af onsdags fjernhealing
Selvom du modtager fjernhealing samtidig med flere andre mennesker, vil der alligevel kunne komme en kraftig effekt:
Marianne M. fortæller følgende efter blot en enkelt onsdags fjernhealing:

“Hej Esther
Det var meget kraftfuld healing. Det var helt utroligt som jeg kunne mærke energi/vibration, det var som om, der stod en person ved hvert ben/fod, og ved hænderne. Jeg så ikke nogen farver eller lignende. Det var utrolig rart, og jeg har sovet godt, ligesom resten af aftenen var meget afslappende. Mange tak for healing. Marianne M.” (ovenstående er videregivet med tilladelse fra M.M.)

Hvordan fungerer et klippekort til onsdags fjern healing?
Du har mulighed for at modtage fjernhealing en gang om ugen 5 gange i alt på et klippekort. Du bestemmer selv, om dine onsdags fjernhealinger skal lægge i forlængelse af hinanden eller på spredte mandage. Du skal blot huske at fortælle mig senest kl. 17. 00 på selve dagen, hvis du ønsker at melde fra fjernhealingen. Hvis du har et klippekort, vil du på selve dage dagen modtage en mail, hvor der står, hvor mange “klip”, du har tilbage.

Hvordan bærer du dig ad med deltage denne specielle fjernhealing?
Kontakt mig via kontakt knappen øverst på siden. Skriv, hvor mange gange, du ønsker at modtage, og om du evt. vil have det favorable klippekort. Herefter sender jeg dig et betalingslink og kommer med nærmere instruktioner.

Hvad gør jeg om på fjernhealings aftenen?
Læg eller sæt dig ned under healingen og husk at drikke ekstra vand bagefter. Selve healingen varer 20 minutter. De sidste 5 minutter er for, at du kan integrere. Husk dog, at healingen kan fortsætte med at virke op til en uge efter.

**OBS: Fjernhealingsaftenen vil af og til lægges på en anden ugedag end onsdag