Sessioner hos
Esther Økær

Traumeterapi, healing, Coaching mm. v/Esther ØkærEsther Økær tilbyder fysiske sessioner i Greve eller online over Zoom. Corona tidens nedlukninger har vist, at begge dele virker lige godt.

Fysiske sessioner i Greve eller Online-sessioner
Jeg tager altid udgangspunkt i dit behov lige her og nu.

En session hos mig varer 75 minutter.

En session hos mig skal være unik og tryg for dig – for du fortjener det bedste.

Hvor mange sessioner har du behov for?
Ofte spørger en klient: “Hvor mange sessioner har jeg brug for?” Til dette kan jeg svare, at det er individuelt fra person til person, og at jeg aldrig beholder en klient unødigt længe i et forløb.

Psykolog eller psykoterapeut på sidelinien
De behandler, du får hos Esther Økær, kan nemt støtte op om et psykoterapeutisk eller psykologisk forløb – f.eks. i forbindelse med stress, angst osv.

Rabatmuligheder
Fortæl mig, hvis du har behov for rabat, fordi din indkomst udelukkende består af overførselsindkomst (folkepension, invalidepension, SU, dagpenge eller kontanthjælp). Så skal vi nok finde en god pris til dig.

Husk, at jeg også har en “klippekorts”-ordning på fem sessioner, hvor du får en rabat, som svarer til næsten en hel session.

Fjernhealing
Hvis du ønsker individuel fjernhealing på nærmere aftalt tidspunkt, er det selvfølgelig også muligt. Du kan vælge at få en pakke med tre fjernhealinger eller en enkelt. Der er også mulighed for at deltage endnu billigere i en speciel gruppe-fjernhealing, som jeg tilbyder en gang om ugen.

Tidspunkter for fysiske sessioner:

Mandag
Tidligste session  kl. 10.00
seneste session    kl. 17.30
Tirsdag
Tidligste session  kl. 10.00
seneste session    kl. 17.30
Onsdag
Tidligste session  kl.  9.00
seneste session    kl. 12.00
Torsdag:
Tidligste session kl.  9.00
seneste session   kl. 12.00
Fredag:
Tidligste session kl. 13.30
seneste session  kl. 15.00

*Online sessioner kan dog godt af og til lægges efter kl. 17.30

Min telefon er normalt åben på hverdage mellem kl. 8.30 og 16.30 (læg besked på telefonsvarer, når jeg er optaget med en anden klient, eller når det er udenfor min telefontid).

Healing

Den healing, som jeg tilbyder, er en kombination af Reikihealing, Inkahealing og forskellige andre healingsteknikker som jeg er indviet i.

Jeg har været healer siden 1997, hvor jeg blev indviet indenfor den traditionelle Usui metode, og jeg blev uddannet indenfor Inkatraditionen i Peru af Juan Núñez del Prado og Ivan Núñez del Prado i 2016/2017.

De to healingsformer er en kombination, som gør en healing endnu mere dyb og effektiv, og jeg supplerer med krystaller, sten og min misha/mesa.

Spirituel Coaching

Læs mere ved at klikke på links øverst eller nederst

Jeg bestræber mig på at besvare emails hurtigt. Husk at checke dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget en svarmail fra mig indenfor 24 timer på hverdage.
Hvis du har afsendt din e-mail til mig i en weekend eller på en helligdag, vil jeg besvare mailen senest den nærmeste hverdag

Sessioner hos Reikimester, Traumeterapeut, Healer og Coach Esther Økær

OBS Pacemaker eller diabetes i forbindelse med Reikihealing
Når du booker en session med healing, skal du huske at oplyse, hvis du har pacemaker eller diabetes. Hvis du har pacemaker, kan jeg desværre ikke tilbyde dig en behandling, da Reiki er en elektromagnetisk energi.

Hvis du har diabetes, skal du checke dit blodsukker en ekstra gang bagefter.