Sessioner hos
Esther Økær

OBS: Læs her – Corona Situationen

I stedet for at komme til en fysisk session, kan du nu få en session over Skype.
En skype session varer op til 60 minutter og vil indeholde næsten alle de samme elementer som en fysisk session. Det vil sige, at du stadig kan modtage Soul Body Fusion, Coaching, Tankefeltterapi/EFT og healing.

Eksempel på en Skype-session:
1. Samtale
2. Soul Body Fusion
3. Healing
4. Samtale
5. Soul Body Fusion

En session hos Esther Økær tager altid udgangspunkt i dit behov lige her og nu.

En fysisk session hos mig varer 75 minutter og kan indeholde flere forskellige behandlingsformer: healing, coaching, tankefeltterapi, EFT (Emotionel Frihedsteknik), soul body fusion (SBF) og anden terapi.
(Se links til beskrivelser af de enkelte former nederst på denne side)

Ønsker du en session udelukkende med Soul Body fusion – varer en session op til 35 minutter (og er selvfølgelig billigere). Se mere nedenfor.

Ofte spørger en klient: “Hvor mange sessioner har jeg brug for?” Til dette kan jeg svare, at det er individuelt fra person til person. Nogle mennesker har kun behov for eller lyst til en session – andre flere.

Mit ønske er, at folk er glade og tilfredse efter et besøg hos mig, og der er ingen grund til at forlænge et forløb unødigt.

En session hos mig skal være unik og tryg for dig – for du fortjener det bedste.

eller på telefon +45 60643550

Se Priser her

Healing

Den healing, som jeg tilbyder, er en kombination af Reikihealing, Inkahealing og forskellige andre healingsteknikker som jeg er indviet i.

Jeg har været healer siden 1997, hvor jeg blev indviet indenfor Usui metoden. Og lige fra starten fandt jeg ud af, at det er et fantastisk redskab – både til healing og til personlig udvikling.

I 2016 og 2017 blev jeg indviet til Inkahealer (Paqo) – dels i Danmark dels under min indvielsesrejse til Peru.

Efter min hjemkomst fra Peru har jeg opdaget, at der er sket en forandring med min healing. Jeg mærker selv, at min indfølingsevne og forståelse for klientens healingsbehov er blevet intensiveret, og klienter udtrykker, at healingen føles endnu kraftigere.

De to healingsformer er en kombination, som gør en healing endnu mere dyb og effektiv. Ifølge Juan Núñez del Prado og Ivan Núñez del Prado er kombinationen helt unik.

Indenfor begge traditioner benyttes healing ved håndspålæggelse (og fjernhealing). Derudover benyttes der i Inkatraditionen rensning/healing ved hjælp en misha (mesa). Af og til kan der også være sjælestykker, som skal hentes hjem (soul retrival).

Læs mere om om begge traditioner – både Reiki healing og Inka healing – ved at klikke på links nederst på siden.

Det er også muligt at modtage fjernhealing (f. eks. en pakke på 3 healinger), som er ligeså effektivt som, hvis du modtager fysisk healing.

Soul Body Fusion SBF®

Inden en healing, giver jeg dig Soul Body Fusion. Det er min erfaring, at SBF forbereder klientens celler til at modtage healingen optimalt. Soul Body Fusion er et fantastisk redskab, der kan bringe dig i tættere kontakt med din sjæl.

Jeg certificeret SBF Practitioner. Herudover  har jeg deltaget på seminarer med Jonette Crowley – kvinden bag Soul Body Fusion.

Læs mere her om sessioner med Soul Body Fusion
Læs mere her om Soul body Fusion
Læs mere om kurser i SBF

Samtaleterapi, Intuitiv Coaching, TFT/EFT

Måske har du behov for at gøre brug af et af mine andre tilbud eller en kombination af flere – plus evt. healing.

Dette kan være tankefeltterapi og EFT (emotionel friheds teknik),  intuitiv coaching, samtaleterapi og NLP. Læs mere om hver enkelt af disse redskaber ved at klikke på link under dette afsnit.

Læs mere ved at klikke på links nederst.

Læs mere her: