Sessioner hos
Esther Økær

Online Sessioner – særpris kr. 600,- indtil den 30. juni 2020

I denne Corona-tid er det stadig muligt at få en session hos mig. Det foregår bare ansigt til ansigt som en online-session over Skype.
En onlinesession varer op til 60 minutter og vil indeholde næsten alle de samme elementer som en fysisk session. Det vil sige, at du stadig kan modtage Soul Body Fusion, Coaching, Tankefeltterapi/EFT og healing.

Ved en typisk online session afdækker vi først dit behov, så vi kan finde det rette redskab til netop dig. Jeg tilbyder næsten altid en Soul Body Fusion, som bl.a. kan være med til at give indre ro og i øvrigt forberede dig til resten af sessionen.

Herefter er der mange, som får en healing. Det betyder, at du skal lægge dig ned i 20-25 minutter, hvor jeg sender dig healing (og ja – det er ligeså effektivt, som hvis du var her fysisk).

Men det er din tid – så hvis du har behov for tankefeltterapi eller coaching, så er det naturligvis det vi bruger tiden på.

Fjernhealing
Hvis du ønsker individuel fjernhealing på nærmere aftalt tidspunkt, er det selvfølgelig også muligt. Du kan vælge at få en pakke med tre fjernhealinger eller en enkelt.

Læs mere om fjernhealing her

Fysiske sessioner hos Esther Økær (starter igen efter Corona) kr. 700,- 
Jeg tager altid udgangspunkt i dit behov lige her og nu.

En fysisk session hos mig varer 75 minutter og kan indeholde flere forskellige behandlingsformer: healing, coaching, tankefeltterapi, EFT (Emotionel Frihedsteknik), soul body fusion (SBF) og anden terapi.
(Se links til beskrivelser af de enkelte former nederst på denne side)

Ønsker du en session udelukkende med Soul Body fusion – varer en session op til 35 minutter (og er selvfølgelig billigere). Se mere nedenfor.

Ofte spørger en klient: “Hvor mange sessioner har jeg brug for?” Til dette kan jeg svare, at det er individuelt fra person til person. Nogle mennesker har kun behov for eller lyst til en session – andre flere.

Mit ønske er, at folk er glade og tilfredse efter et besøg hos mig, og der er ingen grund til at forlænge et forløb unødigt.

En session hos mig skal være unik og tryg for dig – for du fortjener det bedste.

eller på telefon +45 60643550

Se Priser her

Healing

Den healing, som jeg tilbyder, er en kombination af Reikihealing, Inkahealing og forskellige andre healingsteknikker som jeg er indviet i.

Jeg har været healer siden 1997, hvor jeg blev indviet indenfor Usui metoden. Og lige fra starten fandt jeg ud af, at det er et fantastisk redskab – både til healing og til personlig udvikling.

I 2016 og 2017 blev jeg indviet til Inkahealer (Paqo) – dels i Danmark dels under min indvielsesrejse til Peru.

Efter min hjemkomst fra Peru har jeg opdaget, at der er sket en forandring med min healing. Jeg mærker selv, at min indfølingsevne og forståelse for klientens healingsbehov er blevet intensiveret, og klienter udtrykker, at healingen føles endnu kraftigere.

De to healingsformer er en kombination, som gør en healing endnu mere dyb og effektiv. Ifølge Juan Núñez del Prado og Ivan Núñez del Prado er kombinationen helt unik.

Indenfor begge traditioner benyttes healing ved håndspålæggelse (og fjernhealing). Derudover benyttes der i Inkatraditionen rensning/healing ved hjælp en misha (mesa). Af og til kan der også være sjælestykker, som skal hentes hjem (soul retrival).

Læs mere om om begge traditioner – både Reiki healing og Inka healing – ved at klikke på links nederst på siden.

Det er også muligt at modtage fjernhealing (f. eks. en pakke på 3 healinger), som er ligeså effektivt som, hvis du modtager fysisk healing.

Soul Body Fusion SBF®

Inden en healing, giver jeg dig Soul Body Fusion. Det er min erfaring, at SBF forbereder klientens celler til at modtage healingen optimalt. Soul Body Fusion er et fantastisk redskab, der kan bringe dig i tættere kontakt med din sjæl.

Jeg certificeret SBF Practitioner. Herudover  har jeg deltaget på seminarer med Jonette Crowley – kvinden bag Soul Body Fusion.

Læs mere her om sessioner med Soul Body Fusion
Læs mere her om Soul body Fusion
Læs mere om kurser i SBF

Samtaleterapi, Intuitiv Coaching, TFT/EFT

Måske har du behov for at gøre brug af et af mine andre tilbud eller en kombination af flere – plus evt. healing.

Dette kan være tankefeltterapi og EFT (emotionel friheds teknik),  intuitiv coaching, samtaleterapi og NLP. Læs mere om hver enkelt af disse redskaber ved at klikke på link under dette afsnit.

Læs mere ved at klikke på links nederst.

Læs mere her: