Sessioner hos
Esther Økær

Jeg har nu igen åbent for både online og fysiske sessioner.

Jeg tilbyder nu fysiske sessioner både i Greve eller online over Zoom. Corona-tidens nedlukninger har vist, at begge dele virker lige godt.
Husk at give mig besked om, hvordan du foretrækker at få din session. Se mulige tidspunkter længere nede.

Læs hvad andre klienter har sagt om mine sessioner ved at klikke her.

Forløsende QTTT traumeterapi 

Som den første i Danmark tilbyder jeg sessioner med QTTT Traumeterapi. Det er en særdeles effektiv og transformerende form for traumehealing, som er udviklet af Jen McCarty (UK). QTTT står for Quantum Time Travel Technique eller på dansk Quantum Tidslinie Traume Terapi. Jeg tager dig ud på en indre rejse, hvor du møder dit tidligere jeg. Jeg forbløffes stadig over de magiske ting, som dette kan medføre. En stor forløsning på alle planer.

Læs mere her om QTTT 

Onlinesessioner
En onlinesession varer op til 75  minutter og vil indeholde næsten alle de samme elementer som en fysisk session. Det vil sige, at du stadig kan modtage QTTT traumeterapi,  Soul Body Fusion, Coaching, Tankefeltterapi/EFT og healing.

Ved en typisk online session afdækker vi først dit behov, så vi kan finde det rette redskab til netop dig. Jeg tilbyder næsten altid en Soul Body Fusion® (læs mere nedenunder om sessioner kun med SBF), som bl.a. kan være med til at give indre ro og i øvrigt forberede dig til resten af sessionen. Tidspunkter for online sessioner over zoom er typisk de samme som for fysiske sessioner, men kan dog godt lægges på tidligere tider end kl. 9.00 eller senere tidspunkter end 17.30.

Fysiske sessioner hos Esther Økær i Greve
Jeg tager altid udgangspunkt i dit behov lige her og nu.

En fysisk session hos mig varer 75 minutter og kan indeholde flere forskellige behandlingsformer: healing, QTTT traumeterapi, coaching, tankefeltterapi, EFT (Emotionel Frihedsteknik), soul body fusion (SBF) og anden terapi.
(Se links til beskrivelser af de enkelte former nederst på denne side)

En session hos mig skal være unik og tryg for dig – for du fortjener det bedste.

Tidspunkter for fysiske sessioner:
Mandag
Tidligste session: kl. 14.00 – senest session kl. 17.30
Tirsdag
Tidligste session: kl. 10.00 – senest session kl. 17.30
Onsdag
Tidligste session: kl. 9.00 – seneste session kl. 12.00
Torsdag
Tidligste session: kl. 9.00 – seneste session kl. 12.00
Fredag
Tidligste session: kl. 9.30 – seneste session kl. 14.30

Hvor mange sessioner har du behov for?
Ofte spørger en klient: “Hvor mange sessioner har jeg brug for?” Til dette kan jeg svare, at det er individuelt fra person til person. Nogle mennesker har kun behov for eller lyst til en session – andre flere.

Jeg ønsker aldrig at forlænge et forløb unødigt, men for nogle klienter kan det være en god idé at komme flere gange. Dette gælder f.eks., hvis du er sygemeldt med stress, hvor mange får tilbudt psykologhjælp. Her kan mine tilbud være en god støtte at have sideløbende med psykolog-hjælpen.

Fortæl mig, hvis du har behov for rabat, fordi din indkomst udelukkende består af overførselsindkomst (folkepension, invalidepension, SU, dagpenge eller kontanthjælp). Så skal vi nok finde en god pris til dig.

Husk, at jeg også har en “klippekorts”-ordning på fem sessioner, hvor du får en rabat, som svarer til næsten en hel session.

Soul Body Fusion
Ønsker du en session udelukkende med Soul Body fusion – varer en session op til 45 minutter (og er selvfølgelig billigere). Se mere nedenfor. Her anbefales det i øvrigt, at du får tre sessioner over en periode på 21 dage. (Speciel pakkepris).

Fjernhealing
Hvis du ønsker individuel fjernhealing på nærmere aftalt tidspunkt, er det selvfølgelig også muligt. Du kan vælge at få en pakke med tre fjernhealinger eller en enkelt. Der er også mulighed for at deltage endnu billigere i en speciel gruppe-fjernhealing, som jeg tilbyder en gang om ugen.

Læs mere om fjernhealing her

eller på telefon +45 60643550

Se Priser her

Healing

Den healing, som jeg tilbyder, er en kombination af Reikihealing, Inkahealing og forskellige andre healingsteknikker som jeg er indviet i.

Jeg har været healer siden 1997, hvor jeg blev indviet indenfor Usui metoden. Og lige fra starten fandt jeg ud af, at det er et fantastisk redskab – både til healing og til personlig udvikling.

I 2016 og 2017 blev jeg indviet til Inkahealer (Paqo) – dels i Danmark dels under min indvielsesrejse til Peru.

Efter min hjemkomst fra Peru har jeg opdaget, at der er sket en forandring med min healing. Jeg mærker selv, at min indfølingsevne og forståelse for klientens healingsbehov er blevet intensiveret, og klienter udtrykker, at healingen føles endnu kraftigere.

De to healingsformer er en kombination, som gør en healing endnu mere dyb og effektiv. Ifølge Juan Núñez del Prado og Ivan Núñez del Prado er kombinationen helt unik.

Indenfor begge traditioner benyttes healing ved håndspålæggelse (og fjernhealing). Derudover benyttes der i Inkatraditionen rensning/healing ved hjælp en misha (mesa). Af og til kan der også være sjælestykker, som skal hentes hjem (soul retrival).

Læs mere om om begge traditioner – både Reiki healing og Inka healing – ved at klikke på links nederst på siden.

Det er også muligt at modtage fjernhealing (f. eks. en pakke på 3 healinger), som er ligeså effektivt som, hvis du modtager fysisk healing.

OBS: Når du booker en session med healing, skal du huske at oplyse, hvis du har pacemaker eller diabetes. Hvis du har pacemaker, finder vi en af mine andre behandlingsformer i stedet for healing. Hvis du har diabetes, skal du checke dit blodsukker en ekstra gang bagefter.

Soul Body Fusion SBF®

Fysisk session, Skype eller fjernt
En session med udelukkende SBF tager op til 45 minutter, når du er hos mig og op til 30 minutter pr. Skype eller som fjernhealing. Jonette Crowley anbefaler, at man får tre sessioner over en periode på 21 dage, men hvis du kun ønsker en enkelt, er dette også muligt.

Jeg certificeret SBF Teacher og Practitioner, og jeg er uddannet af   Jonette Crowley – kvinden bag Soul Body Fusion®

Andre områder, hvor jeg benytter teknikken
Som nævnt ovenfor, benytter jeg ofte teknikken før en session med andre redskaber, eller ved akut behov i forbindelse med sessioner eller kurser. Soul Body Fusion®er et fantastisk redskab, der kan bringe dig i tættere kontakt med din inderste kerne.

Læs mere her om sessioner med Soul Body Fusion
Læs mere her om Soul body Fusion
Læs mere om kurser i SBF

Traumeterapi, intuitiv Coaching og TFT/EFT

Måske har du behov for at gøre brug af et af mine andre tilbud eller en kombination af flere – plus evt. healing.

Dette kan være traumeterapi (QTTT starter fra oktober 2020) tankefeltterapi og EFT (emotionel friheds teknik),  intuitiv coaching og NLP. Læs mere om hver enkelt af disse redskaber ved at klikke på link under dette afsnit.

Læs mere ved at klikke på links nederst.

Læs mere her:

Jeg bestræber mig på at besvare emails hurtigt. Husk at checke dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget en svarmail fra mig indenfor 24 timer på hverdage.
Hvis du har afsendt din e-mail til mig i en weekend eller på en helligdag, vil jeg besvare mailen senest den nærmeste hverdag