Sessioner hos
Esther Økær

Traumeterapi, healing, Coaching mm. v/Esther ØkærEsther Økær tilbyder fysiske sessioner i Greve eller online over Zoom. Corona tidens nedlukninger har vist, at begge dele virker lige godt.

Forløsende QTTT traumeterapi
Som den eneste i Danmark tilbyder jeg sessioner med QTTT Traumeterapi. Det er en særdeles effektiv og transformerende form for traumehealing, som er udviklet af Jen McCarty (UK). QTTT står for Quantum Time Travel Technique eller på dansk Quantum Tidslinie Traume Terapi. Jeg tager dig ud på en indre rejse, hvor du møder dit tidligere jeg, hvorefter healingen sker

Fysiske sessioner i Greve eller Online-sessioner
Jeg tager altid udgangspunkt i dit behov lige her og nu.

En session hos mig varer 75 minutter og kan indeholde flere forskellige behandlingsformer: healing, QTTT traumeterapi, coaching, tankefeltterapi/EFT, Soul Body Fusion. (Se links til beskrivelser af de enkelte former øverst og nederst)

En session hos mig skal være unik og tryg for dig – for du fortjener det bedste.

Hvor mange sessioner har du behov for?
Ofte spørger en klient: “Hvor mange sessioner har jeg brug for?” Til dette kan jeg svare, at det er individuelt fra person til person, og at jeg aldrig beholder en klient unødigt længe i et forløb.

Psykolog eller psykoterapeut på sidelinien
De behandler, du får hos Esther Økær, kan nemt støtte op om et psykoterapeutisk eller psykologisk forløb – f.eks. i forbindelse med stress, angst osv.

Rabatmuligheder
Fortæl mig, hvis du har behov for rabat, fordi din indkomst udelukkende består af overførselsindkomst (folkepension, invalidepension, SU, dagpenge eller kontanthjælp). Så skal vi nok finde en god pris til dig.

Husk, at jeg også har en “klippekorts”-ordning på fem sessioner, hvor du får en rabat, som svarer til næsten en hel session.

Soul Body Fusion
Ønsker du en session udelukkende med Soul Body fusion – varer en session op til 45 minutter (og er selvfølgelig billigere). Se mere nedenfor. Her anbefales det i øvrigt, at du får tre sessioner over en periode på 21 dage. (Speciel pakkepris).

Fjernhealing
Hvis du ønsker individuel fjernhealing på nærmere aftalt tidspunkt, er det selvfølgelig også muligt. Du kan vælge at få en pakke med tre fjernhealinger eller en enkelt. Der er også mulighed for at deltage endnu billigere i en speciel gruppe-fjernhealing, som jeg tilbyder en gang om ugen.

Tidspunkter for fysiske sessioner:

Mandag
Tidligste session  kl. 10.00
seneste session    kl. 17.30
Tirsdag
Tidligste session  kl. 10.00
seneste session    kl. 17.30
Onsdag
Tidligste session  kl.  9.00
seneste session    kl. 12.00
Torsdag:
Tidligste session kl.  9.00
seneste session   kl. 12.00
Fredag:
Tidligste session kl. 13.30
seneste session  kl. 15.00

*Online sessioner kan dog godt af og til lægges efter kl. 17.30

Min telefon er normalt åben på hverdage mellem kl. 8.30 og 16.30 (læg besked på telefonsvarer, når jeg er optaget med en anden klient, eller når det er udenfor min telefontid).

Healing

Den healing, som jeg tilbyder, er en kombination af Reikihealing, Inkahealing og forskellige andre healingsteknikker som jeg er indviet i.

Jeg har været healer siden 1997, hvor jeg blev indviet indenfor den traditionelle Usui metode, og jeg blev uddannet indenfor Inkatraditionen i Peru af Juan Núñez del Prado og Ivan Núñez del Prado i 2016/2017.

De to healingsformer er en kombination, som gør en healing endnu mere dyb og effektiv, og jeg supplerer bl.a. med sjælehentning (soul retrieval), krystaller, sten og min misha/mesa.

Soul Body Fusion® SBF

Fysisk session, Skype eller fjernt
En fysisk session med SBF tager op til 45 minutter, når du er hos mig og op til 30 minutter over Zoom eller fjern. 3 sessioner anbefales.

Jeg certificeret SBF Teacher og Practitioner, og jeg er uddannet af   Jonette Crowley – kvinden bag Soul Body Fusion®

Andre områder, hvor jeg benytter teknikken
Som nævnt ovenfor, benytter jeg ofte teknikken for at forstærke healing eller frembringe jordforbindelse. Ligeledes benytter jeg også SBF på mine Reikikurser, hvis en deltager har brug for grounding efter indvielserne.

Traumeterapi, intuitiv Coaching og TFT/EFT

Læs mere ved at klikke på links øverst eller nederst

Jeg bestræber mig på at besvare emails hurtigt. Husk at checke dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget en svarmail fra mig indenfor 24 timer på hverdage.
Hvis du har afsendt din e-mail til mig i en weekend eller på en helligdag, vil jeg besvare mailen senest den nærmeste hverdag

Sessioner hos Reikimester, Traumeterapeut, Healer og Coach Esther Økær

OBS i forbindelse med Reikihealing
Når du booker en session med healing, skal du huske at oplyse, hvis du har pacemaker eller diabetes. Hvis du har pacemaker, finder vi en af mine andre behandlingsformer i stedet for healing. Hvis du har diabetes, skal du checke dit blodsukker en ekstra gang bagefter.