Sessioner hos
Esther Økær

En session hos Esther Økær tager altid udgangspunkt i dit behov lige her og nu.

Den første gang er du her 1½ time, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvad jeg kan hjælpe dig med.  Du vil altid blive tilbudt en healing. (Læs om mere om healing i afsnittet nedenunder). Måske har du “kun” behov for healing – måske også nogle af mine andre redskaber. De efterfølgende sessioner vil som udgangspunkt tage 1 time.

Ofte spørger en klient: “Hvor mange sessioner har jeg brug for?” Til dette kan jeg svare, at det er individuelt fra person til person. Nogle mennesker har kun behov for eller lyst til en session – andre flere.

Mit ønske er, at folk er glade og tilfredse efter et besøg hos mig, og der er ingen grund til at forlænge et forløb unødigt.

En session hos mig skal være unik og tryg for dig – for du fortjener det bedste.

Book en session her

Se Priser her

Healing

Den healing, som jeg tilbyder, er en kombination af Reikihealing, Inkahealing og forskellige andre healingsteknikker som jeg er indviet i.

Jeg har været healer siden 1997, hvor jeg blev indviet indenfor Usui metoden. Og lige fra starten fandt jeg ud af, at det er et fantastisk redskab – både til healing og til personlig udvikling.

I 2016 og 2017 blev jeg indviet til Inkahealer (Paqo) – dels i Danmark dels under min indvielsesrejse til Peru.

Efter min hjemkomst fra Peru har jeg opdaget, at der er sket en forandring med min healing. Jeg mærker selv, at min indfølingsevne og forståelse for klientens healingsbehov er blevet intensiveret, og klienter udtrykker, at healingen føles endnu kraftigere.

De to healingsformer er en kombination, som gør en healing endnu mere dyb og effektiv. Ifølge Juan Núñez del Prado og Ivan Núñez del Prado er kombinationen helt unik.

Indenfor begge traditioner benyttes healing ved håndspålæggelse (og fjernhealing). Derudover benyttes der i Inkatraditionen rensning/healing ved hjælp en misha (mesa). Af og til kan der også være “boblestykker”, som skal hentes hjem (soul retrival).

Læs mere om om begge traditioner ved at klikke på links nederst på siden.

Kontakt Esther Økær her eller på mobil +45 60643550

Læs om kurser i healing her

Samtaleterapi, Intuitiv Coaching, TFT/EFT

Nogle har du måske behov for at gøre brug af et af mine andre tilbud eller en kombination af flere.

Dette kan være tankefeltterapi og EFT (emotionel friheds teknik),  intuitiv coaching, samtaleterapi og NLP. Læs mere om hver enkelt af disse redskaber ved at klikke på link under dette afsnit.

Læs mere ved at klikke på links enten nederst på siden eller via øverste bjælke.

Kontakt Esther Økær her eller på mobil +45 60643550