REIKI-KURSER FOR ALLE

Generelt

Reiki-kursus 1

Reiki-kursus 2

Reiki-kursus 3

Reikimester

Reiki kursus hos Esther Økær

GENERELT OM REIKI-KURSER HOS ESTHER ØKÆR

Vigtigt: Ændrede afbudsregler i denne Coronatid
Jeg har besluttet, at man ikke mister sit depositum i tilfælde af afbud pga. sygdom eller evt. nedlukning. I stedet vil det indbetalte depositum blive ført videre til et senere kursus.

Kort om Reiki 1, 2 og 3

Reiki 1 er den grundlæggende grad, hvor du bliver åbnet som Reiki kanal via 4 fysiske indvielser efter den traditionelle og korrekte Usui metode. Her bliver du også tildelt det vigtige nøglesymbol, der åbner dig som kanal, hver gang du healer. Du er allerede i stand til at heale dig selv og andre efter Reiki 1. kr. 2000,- pr. deltager
Næste kursus i Astrologihuset i København: 8. og 9. januar 2022
Læs mere her

Reiki 2 er graden, hvor du får to yderligere symboler, og dine healende evner forstærkes. Du bliver i stand til at sende effektiv fjernhealing, lave karmisk healing samt healing af det emotionelle og mentale både på dig selv og andre. Særdeles godt mod stress. Pris kr. 2400,- pr. deltager
Næste kursus: den 29. januar 2022
Læs mere her

Reiki 3/Reikiterapeut
er graden, hvor du får et stærkt symbol, som hos mange andre først gives på Reikimester graden. Dette forstærker yderligere dine healende evner og er godt til chakrahealing. Herudover er der mange, som fortæller, at deres intuitive og clairvoyante evner bliver virkelig fantastiske. Du lærer her også samtaleteknik og kan kalde dig Reikiterapeut bagefter.
Pris kr 2900,- pr. deltager
Næste kursus med ledige pladser: den 19. marts 2022
Læs mere her

Adgangskrav:
Reiki er for alle – men læs mere under kursusbeskrivelserne nedenfor. 

Esthers baggrund for at undervise og indvie til Reiki
Reikimesterlærer Esther Økær har undervist og indviet mere end 2000 mennesker til Reiki i løbet af de 21 år, hun har holdt Reikikurser. Hun underviser efter den traditionelle og korrekte Usui metode, som foreskrevet af Mikao Usui. Hun er selv indviet til Reikihealer i 1997 og Reikimesterlærer i 2000.

Små hold: Mere fokus på den enkelte elev – færre kursusdage – lavere kursuspris
Esther er indviet indenfor et netværk af Reikimestre, som er har valgt at stå udenfor store udenlandske organisationer. Dette giver flere fordele:
– Du modtager allerede Reikis vigtige nøglesymbol på Reiki 1
– Kurserne kan afholdes på lidt kortere tid uden at gå på kompromis med kvaliteten – Kurserne kan holdes billigere, da Esther selv bestemmer prisen
– Du har mulighed for at komme på det unikke kursus: Reiki 3 – Reikiterapeut
hvor du bl.a. får et stærkt symbol, som normalt først gives på Reikimester
– Du får et gyldigt certifikat efter hvert kursus, som flere deltagere har brugt i
forbindelse med RAB-godkendelse

Kompetent og ansvarlig kvalitets-undervisning
Det er for Reikimester Esther Økær vigtigt at give den kompetente kvalitets-undervisning, som er nødvendig, hvis hendes elever skal blive suveræne Reikihealere. Det er lykkedes hende igennem de 21 år, hun har undervist i Reiki at opbygge netop nogle Reikikurser, som er populære pga. kvalitet og engagement.
Det er vigtigt for Reikimester Esther Økær, at hendes Reikiuddannelse altid består af det fulde relevante indhold i respekt de traditionelle Usui-principper og for Dr. Mikao Usui, som genfandt Reiki.
Læs Reikis historie her

Reiki-linien ser således ud i direkte linie fra Mikao Usui:
Mikao Usui>Hawayo Takata> Iris Ishikuro>Arthur Robertson >
Efter disse følger endnu tre Reikimestre (som min egen Reikimester ikke ønsker offentliggjort på Internettet, men som du  naturligvis kan få oplyst som deltager på mine Reiki kurser) >
Herefter fortsætter linien med >Gina Allan-Evans
>Kirsten Lassen Hesseldahl > Esther Økær
Esther Økær er således Reikimester led  nr. 10 i direkte linie fra Mikao Usui

Garanti
Som nævnt ovenfor, blev Esther Økær uddannet Reikimesterlærer i 2000 i den traditionelle Usui-metode og har således 21 års erfaring i at undervise i Reiki.
Ovennævnte direkte Reiki-linie fra Mikao Usui  er din garanti for, at du modtager initieringer (indvielser) og undervisning på samme måde, som den er givet videre fra Dr. Mikao Usui. Du bliver oplært 100% i den korrekte og traditionelle Usui-metode. Du er således sikret, at du er åbnet som Reiki-kanal og kan praktisere som Reikihealer umiddelbart efter Reiki 1.

Du får naturligvis et gyldigt Reiki-certifikat efter hver Reikigrad.

Den traditionelle og korrekte Usui-metode består bl.a. af 2 x 2 indvielser på Reiki 1 kurset, 2 indvielser på Reiki 2 og 2 indvielser på Reiki 3.

For at man kan være sikker på et godt resultat, skal hver enkelt indvielse  udføres fysisk og individuelt på hver enkelt kursist. Det vil sige, at Reikimesteren via et enkelt ritual åbner hver enkelt kursist til at være Reiki kanal i håndflader og på krone-chakraet (toppen af hovedet). Desuden får kursisterne tildelt Reiki’s originale symboler. Og allerede på Reiki 1 får kursisterne tildelt det meget vigtige nøglesymbol, der bl.a. er essentielt for at starte energien.

Ekstra: Renseteknikker og beskyttelsesmeditation
På min healer uddannelse lærer du også nogle teknikker til at rense dig selv samt en nem beskyttelsesmeditation,  som er gavnlig for alle, der arbejder med mennesker. 

Reikifællesskab
Alle der har deltaget på mindst 1 Reikikursus hos Esther Økær, inviteres til at blive gratis medlem af mit
Reiki-fællesskab på Facebook. Her opnår du fordele f. eks. i form af rabatter på kurser og sessioner. Udover det er der videoer med anvisninger til meditationer, fotos af nyttige positioner til styrkelse af immunforsvaret, mulighed for at deltage i den fælles fjernhealing den sidste søndag i hver måned og meget mere.

Reiki Terapeut
En fuld Reiki uddannelse består af de to grundkurser Reiki 1 og Reiki 2 samt det unikke Reiki 3 for dig, som gerne vil gå videre med Reiki og opnå lidt ekstra og blive specialist. Hvis du har taget alle tre grader hos mig, er du uddannet Reiki Terapeut efter Reiki 3.

Spørgsmål: Kan jeg blive Reikiterapeut, hvis jeg har Reiki 1 og 2 fra anden Reikimester?
Svar: Dette kan være muligt, hvis du tilkøber min Reiki 1 og min Reiki 2 manual og i øvrigt opfylder betingelserne for at være indviet efter den traditionelle og korrekte Usui-metode (se mere under hvert kursus)

Læs alle detaljerede beskrivelser af de tre første grader lidt længere nede på siden.

Mesteruddannelsen

For dig, som ønsker selv at undervise og indvie andre, tilbydes en grundig Reikimesteruddannelse, der gør dig klar til selv at holde Reikikurser.  Næste uddannelses-start er planlagt til januar 2022.
Læs mere her

Online Reiki kurser
Traditionelle og korrekte Reiki-indvielser består af fysiske indvielser, hvor Reikimesteren bl.a. skal holde dig på hænderne og på kronechakraet. Dette vil naturligvis ikke være muligt på et online kursus. Har du tidligere modtaget et online Reikikursus hos en anden Reikimester, er du naturligvis velkommen på et af mine Reiki-kurser. Adgangskrav for at komme på et Reiki 2 og Reiki 3 kursus vil dog så kræve, at du modtager ekstra fysiske indvielser af mig før det egentlige kursus. Se mere om dette under Reiki 2 og Reiki 3.

Reikikursus for kun 1 deltager
Hvis du foretrækker at komme på et Reikikursus uden andre deltagere, er dette også muligt. Der gives ikke rabat på ene-kurser, og kurset vil dog blive pålagt et ekstra beløb på kr. 500,- pr. kursusdag. kurset vil blive lagt på hverdage, og kursuslængden vil være forholdsmæssigt kortere end på de planlagte kurser.
OBS: hele kursusprisen betales før kursusstart.

Skræddersyede Reikikurser for lukkede grupper
Firmaer og privatpersoner er velkomne til at bestille skræddersyede Reikikurser for lukkede grupper med mindre end 6 deltagere. Hvis kursusbestilleren ikke ønsker, at der kommer kursusdeltagere med udenfor gruppen, vil der blive pålagt et beløb, som aftales nærmere med Esther Økær inden kurset. Som udgangspunkt lægges disse lukkede kurser på hverdage, men det er muligt at få dem lagt på en weekend mod ekstra betaling, som ligeledes aftales på forhånd.

Enekurser
Der beregnes et tillæg på kr. 500,- pr. kursusdag, hvis du ønsker enekursus.
Samtidig skal du være opmærksom på, at kursusvarigheden vil være forholdsvist mindre end på et fuldt hold.
Enekurser afholdes endvidere udelukkende på hverdage i dagtimerne.

Betalingsformer

Dankort, Visa, Master, Mobilepay, bankoverførsel,  kontant

Handelsbetingelser (Bemærk afbudsregler ændrede p.t., så du ikke mister dit depositum i tilfælde af afbud pga. sygdom – men kan videreføre det til et senere kursus).

Bemærk
Det er ikke tilrådeligt at deltage på Reikikurser, hvis du har pacemaker, da healingens elektromagnetiske energi siges at kunne virke forstyrrende. Det skal samtidig understreges, at dette ikke er noget, jeg har personlig erfaring med, men simpelthen noget, jeg er blevet tillært fra min Reikimester, og som jeg derfor ikke vil tage ansvar for.

Vigtigt at vide: Hvordan du vælger Reikimester
Der er ingen organisation eller enkeltperson, som “ejer” Reiki. Reiki blev genfundet af Dr. Mikao Usui (1865-1926) med den hensigt fra lysets side, at den skulle være tilgængelig for alle. Når du skal beslutte dig for, hvilken Reikimester du har lyst til at blive undervist og indviet af, er det vigtigt, at du spørger, om han/hun  selv er indviet i “lige linie” fra Mikao Usui og underviser/indvier efter den traditionelle og oprindelige Usui-metode.
Hvis du vil være sikker på, at det er det traditionelle Reiki, du bliver undervist i, er det også vigtigt, at du vælger at deltage på et fysisk kursus i stedet for et online-kursus. Dette skyldes, at de korrekte Reiki-indvielser kræver fysisk kontakt, når Reikimesteren skal prikke i dine håndflader og på dit kronechakra.
Hvis den Reikimester, du vælger, opfylder de betingelser, er du i gode hænder, hvad enten din Reikimester er en del af en større organisation eller har valgt at stå udenfor.
Reiki er for alle!!

REIKI-KURSUS 1 – BLIV REIKIHEALER HOS ESTHER ØKÆR

Lær at heale dig selv og andre – boost din egen selvudvikling!
Efter den traditionelle, oprindelige og korrekte Usui-metode i lige linie fra Mikao Usui

Aktuelt: Næste Reiki 1 kursus foregår i Greve
Dag 1: Lørdag den 8. januar 2022 kl. 11.00 til ca. 16.00
Dag 2: Søndag den 9. januar 2022 kl. 10.00- ca. 17.45
Pris: Kr. 2000,- pr. deltager for et to-dages kursus
Depositum: kr. 500,-, hvorefter du er sikret en plads
Du får tilsendt et betalingslink
(OBS: I tilfælde af sygdom kan du overføre depositum til senere kursus)
Betalingsformer: Dankort, Visa, Master, Mobilepay, bankoverførsel, kontant
Afbetalingsmulighed: Viabill
Sted: Greve, tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder
Kurser hver måned: se kursuskalender

Adgangskrav til Reiki 1
Der er intet adgangskrav til Reiki 1. Reiki er for alle. Bare det, at du har lyst til blive Reikihealer er nok. Du får en grundig undervisning hos mig inkl. en detaljeret kursusmappe, hvor du også får indblik i andre områder – såsom f.eks. chakraer

Hvad indeholder et Reiki 1 kursus hos Reikimesterlærer Esther Økær

 • Du bliver Reikihealer på 2 dage og kan herefter heale dig selv og andre
 • Du får allerede på Reiki-kursus 1 nøglesymbolet, som er særdeles vigtig
 • Du modtager 4 indvielser ved ritual (Mikao Usui)
 • Du modtager den grundlæggende undervisning
 • Du modtager udførligt undervisningsmateriale m. forklarende fotos
 • Du og de andre kursister healer hinanden
 • Du lærer selvhealing, så du kan heale dig selv lige med det samme
 • Du modtager et certifikat
 • Du lærer en beskyttelsesmeditation
 • Du lærer nogle teknikker fra Inkatraditionen til at rense dig selv
 • Max 6-9 deltagere på et hold (=mere fokuseret undervisning)

(Flere datoer – se Kursuskalender)

eller 60643550

Beskrivelse af Reiki 1 kursus hos Reikimester Esther Økær

Et Reiki 1 kursus hos Reiki mester Esther Økær gør dig i stand til at heale både dig selv og andre. Kurset er fordelt på 2 dage, hvor du modtager i alt 4 Reiki-indvielser.

Garanti
Reikimester Esther Økær er – Ligesom Reiki Alliancen (The Reiki Alliance) –  i lige linie med Mikao Usui. Dette er, sammen med Esthers 21 års erfaring, bl.a. din garanti for kompetent kvalitetsundervisning i fuld respekt for den traditionelle og korrekte Usui-metode.
Samtidig garanteres du for, at du modtager initieringer og undervisning, som den er givet videre fra Dr. Mikao Usui. Du modtager originale symboler, som de var videregivet fra Mikao Usui.
Hvis du vil vide mere om, hvad et kursus hos Esther Økær kan tilbyde dig,  kan du klikke her.

Hvad er en Reiki Indvielse?

En Reiki indvielse er et enkelt og smukt ritual, hvor du bliver åbnet som kanal for Reiki energien. Indvielsen foregår bl.a. ved, at Reikimesteren lægger/”prikker” symboler  direkte på dine håndflader og dit kronechakra (toppen af hovedet). Når du er åbnet som kanal, er du i stand til at heale dig selv og andre resten af dit liv. Samtidig med oplever mange, at deres selvudvikling boostes. Mange finder pludselig ud af at gå af en hel ny vej, end de har turdet tidligere.

Er du allerede healer i forvejen?
En del af mine kursister kan allerede heale i forvejen. De har måske gået på andre gode healeruddannelser. Reiki harmonerer rigtig godt med andre healingsformer. Dine healingsevner forfines og bliver mere målrettet. Samtidig forstærker Reiki dine healingsevner betydeligt. Og endelig, men ikke mindst: Reiki gør det meget nemmere at heale.

Hvorfor er det nemt at heale med Reiki?
Når du er Reikihealer, åbner du din healingskanal ved hjælp af et symbol. Derefter kanaliseres healingsenergien gennem dig, uden at du behøver foretage dig mere. På kurset hos mig modtager du naturligvis samtidig en manual, hvor der er billeder og forklaringer til håndpositionerne.

Symbol – nøglen til Reiki
Allerede på Reiki 1 kursus modtager du det vigtige nøglesymbol, som du bliver indviet i.

På visse andre Reikiuddannelser modtager man først dette symbol på Reiki 2. Blue Lotus v/ Gina Allan Evans, besluttede for mere end 30 år siden, at symbolet er så vigtigt, at du skal have det allerede på Reiki 1.

Udover at symbolet åbner dig som Reiki-kanal, kan det også bruges til andre ting.

Beskyttelses-meditation
Du lærer også en effektiv og nem beskyttelses-meditation, der er nyttig for alle, som har med andre mennesker at gøre.

Inkatraditionen
Jeg er indviet indenfor Inkatraditionen. Her findes bl.a. nogle effektive renselsesteknikker. På Reiki 1 underviser jeg dig i to effektive og nemme teknikker, som du kan bruge når som helst i din hverdag.

Hvorfor er der kun op til 9 deltagere på mine Reikikurser?
Ved små hold er der mere tid til den enkelte deltager. Desuden undgås for lang ventetid under initieringerne/indvielserne. Desuden er det en af grundene til, at jeg kan holde Reiki 1 kursus over to dage med samme gode kvalitet.

Kurset er intensivt – lærerigt – udviklende – og vigtigst af alt:

Du kan heale dig dig selv og andre umiddelbart efter kurset.

REIKI-KURSUS 2 – FJERNHEALING m.m.

Aktuelt: Næste Reiki 2 kursus med ledige pladser:
Lørdag den 29. januar 2022 kl. 10.00 til ca. 16.30
Pris: Kr. 2400,- pr. deltager
Depositum: kr. 500,-, hvorefter du er sikret en plads
Du får tilsendt et betalingslink
(OBS: I tilfælde af sygdom kan du overføre depositum til senere kursus)
Betalingsformer: Dankort, Visa, Master, Mobilepay, bankoverførsel, kontant
Afbetalingsmulighed: Viabill
Sted: Greve tæt på offentlig transport

Adgangskrav til Reiki 2:
Der er gået ca. 21 dage fra du har taget Reiki 1 hos mig eller en anden Reikimester

 • Du modtager 2 indvielser ved traditionelt ritual (Mikao Usui)
 • Du lærer at sende fjernhealing
 • Du lærer at heale stress
 • Du lærer karmisk healing
 • Du modtager 2 nye symboler og lærer at bruge dem
 • Du modtager nøglesymbolet, hvis du ikke har det i forvejen
 • Du lærer nogle nyttige teknikker fra Inkatraditionen
 • Du modtager udførligt undervisningsmateriale
 • Vi sender healing sammen til udvalgte personer
 • Vi laver en fællesmeditation sammen
 • Du modtager et reiki-kursus 2-certifikat
 • Max. 6 deltagere på et hold

(Flere datoer – se Kursuskalender)

eller 60643550

Beskrivelse af Reiki-kursus 2

På dette Reiki-kursus modtager du to specielle symboler. Ved hjælp af det ene symbol lærer du at fjernheale, og det andet bruger du til at heale det mentale og emotionelle legeme.

Nøglesymbolet
Hvis du er uddannet hos mig, kender du allerede det første Reiki-symbol – nøglesymbolet. Ellers skal jeg nok lære dig det (se tekst lige under kursusbeskrivelsen).

På Reiki-kursus 2 udveksler kursisterne erfaringer og modtager supervision.
Kurset afsluttes med, at kursisterne sender fjernhealing til en eller flere personer, som de har aftalt det med på forhånd.

Du kan gå videre på Reiki-kursus 2, når der er gået mindst 21 dage efter, at du har taget Reiki-kursus 1.

Fjernhealing
Når du har fået de Reiki-kursus 2-indvielser, er du i stand til at fjernheale. Det sker bl.a. ved hjælp af et stærkt fjernhealingssymbol.

Karmisk healing
Efter kurset har du et effektivt redskab, hvor du er i stand til at heale på karmiske situationer, traumer og relationer.

Healing af stress
Et af symbolerne, som du modtager på kurset, er godt mod bl. a. stress. Dette gør dig godt rustet til at heale både dig selv og andre afhjælpe stress-symptomer. Ja – der er endda erfaring for, at det kan virke forebyggende.

Hvad får ellers man på Reiki-kursus 2?
Du lærer tre enkle teknikker fra Inka-traditionen, som er nyttige at have med i din “værktøjskasse”. Ifølge Juan og Ivan Nunes del Prado fra Peru, passer Inka-traditionen rigtig godt sammen med Reiki-traditionen.

Vi laver også en beskyttelses-meditation sammen, som er god for alle, der har kontakt med andre mennesker på en eller anden måde.

Har du taget Reiki 1 hos en anden Reikimester?
Alle, som har et gyldigt certifikat på fuldført Reiki 1 kursus, er velkomne til at deltage på et Reiki 2 kursus hos mig. Hvis du ikke allerede har modtaget nøglesymbolet på Reiki 1, får du dette af mig sammen med en grundig oplæring og relevant materiale vedr. nøglesymbolet.

Reiki 1 manual
Har du lyst til at modtage hele min Reiki 1 manual på 38 sider, så du ved, hvad mine kursister undervises i på Reiki 1?
Så er muligt at købe denne til en særpris på kr. 299,-, når du har tilmeldt dig et Reiki 2 kursus hos mig og har betalt depositum for kurset.
Normalprisen er kr. 549,- .
Manualen tilsendes som PDF til din e-mail efter betaling.

Har du taget Reiki 1 online hos en anden Reikimester?
Kontakt mig for yderligere oplysninger vedr. indvielser og pris.
(Jeg underviser aldrig selv mine kursister i Reiki online, da jeg mener, at det er nødvendigt at modtage fysiske indvielser for at opnå det mest optimale resultat.)

REIKI-KURSUS 3 – REIKI TERAPEUT – CHAKRAHEALING – FORBINDELSE MED DIT HØJERE SELV

Kurset, som binder Reiki 1 og Reiki 2 sammen –
gør dig til Reiki Terapeut og til en væsentligt stærkere Reikihealer

Tidligere kursister udtaler:
“Jeg kan virkelig mærke, at min healing er blevet kraftigere”
“Mine clairvoyante evner er mere præcise, og beskederne kommer hurtigere”
“Som at gå fra hobby til livsopgave”

Aktuelt – Næste Reiki 3 kursus med ledige pladser
Lørdag den 19. marts 2022 kl. 10.00 til ca. 18.00

Pris: kr. 2900,-
Depositum: kr. 500,-, hvorefter du er sikret en plads
Du får tilsendt et betalingslink
(OBS: I tilfælde af sygdom kan du overføre depositum til senere kursus)
Betalingsformer: Dankort, Visa, Master, Mobilepay, bankoverførsel, kontant
Afbetalingsmulighed: Viabill
Sted: Greve tæt på offentlig transport

Adgangskrav til Reiki 3
– Du har taget Reiki 1 og Reiki 2 hos mig eller en anden Reikimester
– Du er fortrolig med de første tre Reiki-symboler og med håndspositionerne, samtidig med
at du har brugt Reiki på både dig selv og andre et stykke tid

OBS: Reiki-kursus 3 er helt unikt og må ikke forveksles med Reikimester-kurset (jf. visse andre uddannelser). Se længere nede på siden vedr. kurser til Reikimester hos Esther Økær.

Du modtager mesterenergi via et mestersymbol, hvorved din healing bliver endnu kraftigere, og din forbindelse til dit højere selv bliver tydeligere.

 • Du modtager 2 indvielser ved traditionelt ritual (Mikao Usui)
 • Du modtager 1 meget stærkt Reiki symbol og lærer at bruge det
 • Du modtager udførligt undervisningsmateriale
 • Du lærer nogle energiøvelser fra Inkatraditionen
 • Du og de andre kursister healer hinanden
 • Du modtager et reiki-kursus 3-certifikat
 • Du træner rollen som “Reiki-Terapeut” og mødet med klienten
  Max. 6 deltagere på et hold

(Flere datoer – se Kursuskalender)

eller 60643550

Beskrivelse af Reiki-kursus 3

En særdeles powerfuldt kursus – der kan hjælpe med at forbinde dig til dit højere selv.

Symbolet, som du modtager, kan specielt bruges til at heale chakraer på dig selv eller andre.

Du kan gå videre på Reiki-kursus 3, når du behersker symbolerne fra Reiki 1 og Reiki 2 perfekt.

Du modtager 2 indvielser og får tildelt det fjerde symbol. Dette symbol kan give dig en dybere kontakt med dit højere selv. Det vil sige, at din intuition kan forbedres yderligere, så du kan blive endnu mere i stand til at handle med hjertet.

Det særdeles kraftfulde symbol bruges til en afbalancerende chakra-healing. På kurset udveksler du yderligere erfaringer med de andre kursister, og I healer hinanden. Reiki-kursus 3 foregår over 1 dag.

Kursister, der har deltaget på Reiki-kursus 3, fortæller, at de mærker en forøget energi og transformerende effekt. Kurset foregår over 1 dag.

Da det er kurset, som binder og forener alle tre kurser – både Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3 – er der naturligvis mulighed for at få supervision og feedback omkring udøvelsen af de forskellige grader.

Reikiterapeut
Der undervises i, hvordan modtager en klient og møder ham/hende på den rette terapeutiske måde. Du vil på kurset opnå nogle effektive teknikker, som uddybes i det skriftlige materiale.
Du kan herefter opnå betegnelsen Reiki Terapeut, som er specifikt anbefalet til Reikihealings-sessioner. Derfor er det naturligvis ikke at forveksle med betegnelsen psykoterapeut, som kræver et længere uddannelsesforløb.

Inkatraditionen – enegiøvelser
Vi laver nogle enkle energiøvelser fra Inkatraditionen, som kan bruges i din dagligdag. De kan være gode til at skabe hurtig jordforbindelse og slippe stress.

OBS til kursister, der er uddannet hos andre en anden Reiki mester
Du er naturligvis velkommen til at deltage på Reiki 3 kursus hos mig, hvis du har gyldige certifikater fra en anden Reiki mester på Reiki 1 og Reiki 2 og i øvrigt opfylder ovennævnte krav.

For mig er det vigtigt, at de mennesker, jeg uddanner har den rette fyldestgørende baggrund for at kunne kalde sig Reikiterapeut.

Derfor beder jeg dig om at tilkøbe min Reiki 1 manual, når du tilmelder dig. Normalprisen er kr. 549,-, men du får den til en rabatpris på kr. 299,-. Samtidig får du min Reiki 2 manual med som en bonus. Ligeså snart du har indbetalt depositum samt manualen, er du sikret en plads på kurset, og jeg sender dig manualerne i PDF-format pr. e-mail.

Har du taget Reiki 1 og/eller 2 online hos en anden Reikimester?
Kontakt mig for yderligere oplysninger vedr. indvielser og pris.
(Jeg underviser aldrig selv mine kursister i Reikihealing online. Hvis du ønsker at modtage de traditionelle Usui indvielser, er nødvendigt at modtage fysiske indvielser for at være sikker på det mest optimale og rene resultat.)

REIKIMESTER UDDANNELSE HOS ESTHER ØKÆR

Næste Reikimester uddannelses-forløb starter:
Indvielsesdag 1: Fredag d. 14. januar 2022 kl. 17.00 til ca. 21.00
Indvielsesdag 2: Lørdag d. 15. januar 2022 kl. 9.30 til ca. kl. 17.00
Indvielsesdag 3: Søndag d. 16. januar 2022 kl. 9.30 til ca. kl. 19.30
Uddannelseslængde: Cirka 6 måneder (øvrige datoer aftales)
Pris Reikimester:            kr. 15.000
Pris Reikimesterlærer:
kr. 22.000
Begge grader samlet:   
 kr. 33.000
der betales senest 2 dage før uddannelsesstart.
Depositum: kr. 1000,-
Betalingsformer: Dankort, Visa, Master, Mobilepay, bankoverførsel, kontant
Afbetalingsmulighed: Viabill
Sted: Greve og København Ø tæt på offentlig transport

*OBS: Du kan tage èn grad ad gangen eller samlet
Det er muligt at tage Reikimester eller Reikimesterlærer enkeltvist til eller samlet (Adgangskrav for Reikimesterlærer er dog Reikimester)

For dig, som har lyst til at undervise og indvie andre til at blive Reikihealer.

Adgangskrav
Du kan indvies til Reikimester, når du har taget Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3 hos mig eller en anden mester. Udover det skal du have erfaring med at udøve Reiki healing i mindst 1 år. Når du tilmelder dig, inviteres du til en forsamtale, så vi kan se, om du er klar til at blive Reikimester.

Hvad består Reikimesteruddannelsen af?

 • To moduler: 1. Reikimester 2. Reikimesterlærer
 • To indvielser til Reikimester-graden på indvielsesdag 1
 • To indvielser til Reikimesterlærer-graden på indvielsesdag 2
 • På indvielsesdag 2 tildeles du det femte symbol – det store mestersymbol
 • På indvielsesdag 3 er du med som assistent på et Reiki 1 kursus
 • Intensiv undervisning
 • Optræning på to Reiki 1 kursus
 • Optræning på to Reiki 2 kurser
 • Optræning på to Reiki 3 kurser
 • Optræning, hvor du øver indvielserne under supervision
 • Grundigt kursusmateriale både digitalt og på papir
 • Eksamen med certifikat
 • Lettere forplejning bestående af snacks og frugt og drikkevarer
 • Max. 3 deltagere på en uddannelse

Efter de fire indvielser skal du deltage i Reikikurser som min assistent. Når du er klar til at udføre indvielser, vil der være prøvekaniner, som du kommer til at udføre indvielser på under min supervision.

Eksamen
Inden du bliver sluppet helt fri, så du kan indvie og undervise til de 3 grundlæggende Reikihealer grader, skal du bestå en lille eksamen, hvor du viser, at du har forstået alt, hvad du har lært. Eksamen vil foregå ved, at du demonstrerer, at du kan undervise, og at du viser rent praktisk, hvordan en indvielse foregår på de enkelte grader (der vil være prøvekaniner).

Materiale
Du modtager undervisningsmaterialer både i papirformat og digitalt, som du kan give til dine egne kursister.

 • Indvielserne på dag 1 giver dig adgang til at indvie andre til Reiki 1, 2 og 3 efter det intensive træningsforløb
 • Indvielserne samt tildelingen af det store mestersymbol på dag 2 giver dig adgang til yderligere at indvie til Reikimester og Reikimesterlærer efter et intensivt træningsforløb hos mig
 • Der vil ske en betydelig ændring i din egen Reikikanal. Det vil bl. a. sige, at din healingsevne bliver endnu kraftigere efter mesterindvielserne

Pris: kr 33.000 for begge grader samlet (se ovenfor mht. pris for hvert enkelt modul)
Depositum: 1000,-, som du kan få tilbage indtil 2 uger før uddannelsesstart
Afbetaling er mulig over Viabill

eller på telefon 60 64 35 50

Du er tilknyttet Esther Økær og deltager som assistent på kurser, indtil du har bestået eksaminerne, og vi er enige om at du er helt klar til selv at foretage indvielser på egne kurser

Samtlige kurser inkluderer undervisning, indvielser, kursusmateriale, certifikat samt lettere forplejning.

Følg Reikihealer.dk / Inkahealer.dk på Facebook:

Generelt

Reiki-kursus 1

Reiki-kursus 2

Reiki-kursus 3

Reikimester