REIKI-KURSER FOR ALLE

Generelt

Reiki-kursus 1

Reiki-kursus 2

Reiki-kursus 3

Reikimester

Reiki kursus hos Esther Økær

GENERELT OM REIKI-KURSER HOS ESTHER ØKÆR

Kort om Reiki 1, 2 og 3
Reiki 1 er den grundlæggende grad, hvor du bliver åbnet som Reiki kanal via 4 fysiske indvielser efter den traditionelle korrekte Usui metode. Her bliver du også tildelt det vigtige nøglesymbol, der åbner dig som kanal, hver gang du healer. Du er allerede i stand til at have klienter efter Reiki 1. kr. 1800,- pr. deltager
Næste kursus m. 1 ledig plads: d 7. og 8. november 2020
Se flere detaljer om dette kursus i beskrivelsen længere nede

Reiki 2 er graden, hvor du får to yderligere symboler, og dine healende evner forstærkes. Du bliver i stand til at sende effektiv fjernhealing, lave karmisk healing samt healing af det emotionelle og mentale – særdeles godt mod stress.
Pris kr. 2000,- pr. deltager
Næste kursus: den 28. november 2020
Se flere detaljer om dette kursus i beskrivelsen længere nede

Reiki 3
er graden, hvor du får et stærkt symbol, som hos mange andre først gives på Reikimester graden. Dette forstærker yderligere dine healende evner og er godt til chakrahealing. Herudover er der mange, som fortæller, at deres intuitive og clairvoyante evner bliver virkelig fantastiske. Du lærer her også samtaleteknik og kan kalde dig Reikiterapeut bagefter.
Pris kr 2500,- pr. deltager
Næste kursus: den 21. november 2020
Se flere detaljer om dette kursus i beskrivelsen længere nede

Adgangskrav:
Reiki er for alle – men læs mere under kursusbeskrivelserne nedenfor

Besked fra Esther vedr.: Coronavirus (Covid 19) situationen 
Det glæder mig, at jeg endelig kan afholde mine Reiki-kurser igen. Selvfølgelig følges anvisninger og restriktioner fra Sundheds-myndighederne, så mine kursister kan føle sig trygge. Der er håndsprit, og alle med behov for mundbind, kan få udleveret gratis mundbind til brug under kurset. Mine hold er – som altid – på max. 6 deltagere

Esthers baggrund for at undervise og indvie til Reiki
Reikimesterlærer Esther Økær har undervist og initieret (indviet) efter den traditionelle, originale/oprindelige Usui metode på Reiki kurser i 20 år. Hun er selv indviet til Reikihealer i 1997 og Reikimesterlærer i 2000.  Det er vigtigt for Esther, at hendes kurser afholdes i fuld respekt overfor Dr. Mikao Usui, som genfandt Reiki.
Læs Reikis historie her

Reiki-linien ser således ud i direkte linie fra Mikao Usui:
Mikao Usui>Hawayo Takata> Iris Ishikuro>Arthur Robertson >
Efter disse følger endnu tre Reikimestre. (Navnene kan du få som deltager på mine Reiki kurser) >
Herefter fortsætter linien med >Gina Allan-Evans
>Kirsten Lassen Hesseldahl > Esther Økær
Esther Økær er således Reikimester led  nr. 10 i direkte linie fra Mikao Usui

Garanti
Ovennævnte direkte Reiki-linie fra Mikao Usui og Arthur Robertson er din garanti for, at du modtager initieringer (indvielser) og undervisning på samme måde, som den er givet videre fra Dr. Mikao Usui. Du er således sikret, at du er åbnet som Reiki-kanal og kan praktisere som Reikihealer umiddelbart efter Reiki 1.

Den traditionelle og korrekte Usui-metode består bl.a. af 2 x 2 indvielser på Reiki 1 kurset, 2 indvielser på Reiki 2 og 2 indvielser på Reiki 3.

For at man kan være sikker på et godt resultat, skal hver enkelt indvielse  udføres fysisk og individuelt på hver enkelt kursist. Det vil sige, at Reikimesteren via et enkelt ritual åbner hver enkelt kursist til at være Reiki kanal i håndflader og på krone-chakraet (toppen af hovedet). Desuden får kursisterne tildelt Reiki’s originale symboler. Og allerede på Reiki 1 får kursisterne tildelt det meget vigtige nøglesymbol, der bl.a. er essentielt for at starte energien.

Små Hold
Esther Økær holder Reiki-kurser med små hold på max. 6 deltagere. Dette giver et mere intensivt Reiki-kursus, hvor der er mere tid til den enkelte deltager.

OBS: Deltagerantallet er den eneste årsag til, at kurset kan være kortere, end du måske har set hos visse andre Reiki mestre.

På min healer uddannelse lærer du også nogle teknikker til at rense dig selv samt en nem beskyttelsesmeditation,  som er gavnlig for alle, der arbejder med mennesker. 

Alle der har deltaget på mindst 1 Reikikursus hos Esther Økær, inviteres til at blive gratis medlem af mit Reiki-fællesskab på Facebook. Her opnår du fordele f. eks. i form af rabatter på kurser og sessioner.

Reiki Terapeut
En fuld Reiki uddannelse består af de to grundkurser Reiki 1 og Reiki 2 samt det unikke Reiki 3 for dig, som gerne vil gå videre med Reiki og opnå lidt ekstra og blive specialist. Hvis du har taget alle tre grader hos mig, er du uddannet Reiki Terapeut efter Reiki 3.

Spørgsmål: Kan jeg blive Reikiterapeut, hvis jeg har Reiki 1 og 2 fra anden Reikimester?
Svar: Dette kan være muligt, hvis du tilkøber min Reiki 1 og min Reiki 2 manual og i øvrigt opfylder betingelserne for at være indviet efter den traditionelle og korrekte Usui-metode (se mere under hvert kursus)

Læs alle detaljerede beskrivelser af de tre første grader lidt længere nede på siden.

Mesteruddannelsen

For dig, som ønsker selv at undervise og indvie andre, tilbydes en grundig Reikimesteruddannelse, der gør dig klar til selv at holde Reikikurser.

Online Reiki kurser
Traditionelle og korrekte Reiki-indvielser består af fysiske indvielser, hvor Reikimesteren bl.a. skal holde dig på hænderne og på kronechakraet. Dette vil naturligvis ikke være muligt på et online kursus. Har du tidligere modtaget et online Reikikursus hos en anden Reikimester, er du naturligvis velkommen på et af mine Reiki-kurser. Adgangskrav for at komme på et Reiki 2 og Reiki 3 kursus vil dog så kræve, at du modtager ekstra fysiske indvielser af mig før det egentlige kursus. Se mere om dette under Reiki 2 og Reiki 3.

Handelsbetingelser

REIKI-KURSUS 1 – BLIV REIKIHEALER HOS ESTHER ØKÆR

Lær at heale dig selv og andre – boost din egen selvudvikling!

Aktuelt: Næste Reiki 1 kursus med ledige pladser:
Dag 1: Lørdag den 7. november 2020 kl. 11.00-ca. 15.30
Dag 2: Søndag den 8. november 2020 kl. 10.00- ca. 17.15
Pris: Kr. 1800,- pr. deltager for et to-dages kursus
Depositum: kr. 250,-, hvorefter du er sikret en plads
OBS: Du får tilsendt et betalingslink
Betalingsformer: Dankort, Visa, Master, Mobilepay, bankoverførsel, kontant
Afbetalingsmulighed: Viabill
Sted: Greve tæt på offentlig transport
Kurser hver måned: se kursuskalender
Vedr.: Coronavirus/Covid-19 følges anvisninger fra Sundhedsmyndighederne

Adgangskrav til Reiki 1
Der er intet adgangskrav til Reiki 1. Reiki er for alle. Bare det, at du har lyst til blive Reikihealer er nok. Du får en grundig undervisning hos mig inkl. en detaljeret kursusmappe, hvor du også får indblik i andre områder – såsom f.eks. chakraer

Hvad indeholder et Reiki 1 kursus hos Reikimesterlærer Esther Økær

 • Du bliver Reikihealer på 2 dage og kan heale med det samme
 • Du får allerede på Reiki-kursus 1 nøglesymbolet *
 • Du modtager 4 indvielser ved ritual (Mikao Usui)
 • Du modtager den grundlæggende undervisning
 • Du modtager udførligt undervisningsmateriale m. forklarende fotos
 • Du og de andre kursister healer hinanden
 • Du modtager et certifikat
 • Du lærer en beskyttelsesmeditation
 • Du lærer nogle teknikker fra Inkatraditionen til at rense dig selv
 • Max 6 deltagere på et hold (=mere fokuseret undervisning)

(Flere datoer – se Kursuskalender)

eller 60643550

Beskrivelse af Reiki 1 kursus hos Reikimester Esther Økær

Et Reiki 1 kursus hos Reiki mester Esther Økær gør dig i stand til at heale både dig selv og andre. Kurset er fordelt på 2 dage, hvor du modtager i alt 4 Reiki-indvielser.

Garanti
Læs ovenfor under
Generelt om Reiki-kurser hos Esther Økær, hvorledes Blue Lotus – på samme vis som Reiki Alliancen (The Reiki Alliance) – er i lige linie med Mikao Usui.  Blue Lotus står som din garanti for, at du modtager initieringer og undervisning, som den er givet videre fra Dr. Mikao Usui.

Hvad er en Reiki Indvielse?
En Reiki indvielse er et enkelt og smukt ritual, hvor du bliver åbnet som kanal for Reiki energien. Indvielsen foregår bl.a. ved, at Reikimesteren lægger/”prikker” symboler  direkte på dine håndflader og dit kronechakra (toppen af hovedet). Når du er åbnet som kanal, er du i stand til at heale dig selv og andre resten af dit liv. Samtidig med oplever mange, at deres selvudvikling boostes. Mange finder pludselig ud af at gå af en hel ny vej, end de har turdet tidligere.

Er du allerede healer i forvejen?
En del af mine kursister kan allerede heale i forvejen. De har måske gået på andre gode healeruddannelser. Reiki harmonerer rigtig godt med andre healingsformer. Dine healingsevner forfines og bliver mere målrettet. Samtidig forstærker Reiki dine healingsevner betydeligt. Og endelig, men ikke mindst: Reiki gør det meget nemmere at heale.

Hvorfor er det nemt at heale med Reiki?
Når du er Reikihealer, åbner du din healingskanal ved hjælp af et symbol. Derefter kanaliseres healingsenergien gennem dig, uden at du behøver foretage dig mere. På kurset hos mig modtager du naturligvis samtidig en manual, hvor der er billeder og forklaringer til håndpositionerne.

Symbol – nøglen til Reiki
Allerede på Reiki 1 kursus modtager du det vigtige nøglesymbol, som du også bliver indviet i.
På visse andre Reikiuddannelser modtager man først dette symbol på Reiki 2. Blue Lotus v/ Gina Allan Evans, (som jeg er en del af), besluttede for længe siden, at symbolet er så vigtigt, at du skal have det allerede på Reiki 1.

Udover at symbolet åbner dig som Reiki-kanal, kan det også bruges til andre ting.

Beskyttelses-meditation
Du lærer også en effektiv og nem beskyttelses-meditation, der er nyttig for alle, som har med andre mennesker at gøre.

Inkatraditionen
Jeg er indviet Paqo indenfor Inkatraditionen. Her findes bl.a. nogle effektive renselsesteknikker. På Reiki 1 underviser jeg dig i to effektive og nemme teknikker, som du kan bruge når som helst i din hverdag.

Hvorfor er max. 6 deltagere på mine Reikikurser?
Ved små hold er der mere tid til den enkelte deltager. Desuden undgås for lang ventetid under initieringerne/indvielserne.

Hvorfor varer et Reiki 1 kursus kun 2 dage hos mig?
Et færre deltagerantal er eneste årsag til, at Reiki 1 kurset kun tager 2 dage.

Kurset er intensivt – lærerigt – udviklende – og vigtigst af alt:

Du kan heale dig dig selv og andre umiddelbart efter kurset.

REIKI-KURSUS 2 – FJERNHEALING m.m.

Aktuelt: Næste Reiki 2 kursus:    
Lørdag den 24. oktober 2020 kl. 12.30 til ca. 17.30
Pris: Kr. 2000,- pr. deltager
Depositum: kr. 250,-, hvorefter du er sikret en plads
Du får tilsendt et betalingslink
Betalingsformer: Dankort, Visa, Master, Mobilepay, bankoverførsel, kontant
Afbetalingsmulighed: Viabill
Sted: Greve tæt på offentlig transport

Adgangskrav til Reiki 2:
Der er gået ca. 21 dage fra du har taget Reiki 1 hos mig eller en anden Reikimester

 • Du modtager 2 indvielser ved traditionelt ritual (Mikao Usui)
 • Du lærer at sende fjernhealing
 • Du lærer at heale stress
 • Du lærer karmisk healing
 • Du modtager 2 nye symboler og lærer at bruge dem
 • Du modtager nøglesymbolet, hvis du ikke har det i forvejen
 • Du lærer nogle nyttige teknikker fra Inkatraditionen
 • Du modtager udførligt undervisningsmateriale
 • Vi sender healing sammen til udvalgte personer
 • Vi laver en fællesmeditation sammen
 • Du modtager et reiki-kursus 2-certifikat
 • Max. 6 deltagere på et hold

(Flere datoer – se Kursuskalender)

eller 60643550

Beskrivelse af Reiki-kursus 2

På dette Reiki-kursus modtager du to specielle symboler. Ved hjælp af det ene symbol lærer du at fjernheale, og det andet bruger du til at heale det mentale og emotionelle legeme.

Nøglesymbolet
Hvis du er uddannet hos mig, kender du allerede det første Reiki-symbol – nøglesymbolet. Ellers skal jeg nok lære dig det (se tekst lige under kursusbeskrivelsen).

På Reiki-kursus 2 udveksler kursisterne erfaringer og modtager supervision.
Kurset afsluttes med, at kursisterne sender fjernhealing til en eller flere personer, som de har aftalt det med på forhånd.

Du kan gå videre på Reiki-kursus 2, når der er gået mindst 21 dage efter, at du har taget Reiki-kursus 1.

Fjernhealing
Når du har fået de Reiki-kursus 2-indvielser, er du i stand til at fjernheale. Det sker bl.a. ved hjælp af et stærkt fjernhealingssymbol.

Karmisk healing
Efter kurset har du et effektivt redskab, hvor du er i stand til at heale på karmiske situationer, traumer og relationer.

Healing af stress
Et af symbolerne, som du modtager på kurset, er godt mod bl. a. stress. Dette gør dig godt rustet til at heale både dig selv og andre afhjælpe stress-symptomer. Ja – der er endda erfaring for, at det kan virke forebyggende.

Hvad får ellers man på Reiki-kursus 2?
Du lærer tre enkle teknikker fra Inka-traditionen, som er nyttige at have med i din “værktøjskasse”. Ifølge Juan og Ivan Nunes del Prado fra Peru, passer Inka-traditionen rigtig godt sammen med Reiki-traditionen.

Vi laver også en beskyttelses-meditation sammen, som er god for alle, der har kontakt med andre mennesker på en eller anden måde.

Har du taget Reiki 1 hos en anden Reikimester?
Alle, som har et gyldigt certifikat på fuldført Reiki 1 kursus, er velkomne til at deltage på et Reiki 2 kursus hos mig. Hvis du ikke allerede har modtaget nøglesymbolet på Reiki 1, får du dette af mig sammen med en grundig oplæring og relevant materiale.

Reiki 1 manual
Har du lyst til at modtage hele min Reiki 1 manual på 38 sider? Det er muligt at købe denne til en særpris på kr. 299,-, når du har tilmeldt dig et Reiki 2 kursus hos mig og har betalt depositum for kurset.
Normalprisen er kr. 549,- .
Manualen tilsendes som PDF til din e-mail efter betaling.

Har du taget Reiki 1 online hos en anden Reikimester?
Kontakt mig for yderligere oplysninger vedr. indvielser og pris.
(Jeg underviser aldrig selv mine kursister i Reiki online, da jeg mener, at det er nødvendigt at modtage fysiske indvielser for at opnå det mest optimale resultat.)

REIKI-KURSUS 3 – CHAKRAHEALING – FORBINDELSE MED HØJERE SELV

Tidligere kursister udtaler:
“Jeg kan virkelig mærke, at min healing er blevet kraftigere”
“Mine clairvoyante evner er mere præcise, og beskederne kommer hurtigere”
“Som at gå fra hobby til livsopgave”

Aktuelt – Næste Reiki 3 kursus:
Lørdag den 21. november 2020 kl. 10.00 til ca. 18.00

Pris: kr. 2500,- pr deltager
Depositum: kr. 250,-, hvorefter du er sikret en plads
Du får tilsendt et betalingslink
Betalingsformer: Dankort, Visa, Master, Mobilepay, bankoverførsel, kontant
Afbetalingsmulighed: Viabill
Sted: Greve tæt på offentlig transport

Adgangskrav til Reiki 3
Du har taget Reiki 1 og Reiki 2 hos mig eller en anden Reikimester

OBS: Reiki-kursus 3 er helt unikt og må ikke forveksles med Reikimester-kurset (jf. visse andre uddannelser). Se længere nede på siden vedr. kurser til Reikimester hos Esther Økær.

Du modtager mesterenergi via et mestersymbol, hvorved din healing bliver endnu kraftigere, og din forbindelse til dit højere selv bliver tydeligere.

 • Du modtager 2 indvielser ved traditionelt ritual (Mikao Usui)
 • Du modtager 1 nyt symbol og lærer at bruge det
 • Du modtager udførligt undervisningsmateriale
 • Du lærer nogle energiøvelser fra Inkatraditionen
 • Du modtager en ekstra indvielse fra Inkatraditionen
 • Du lærer en helt speciel meditation baseret på indvielsen
 • Du og de andre kursister healer hinanden
 • Du modtager et reiki-kursus 3-certifikat
 • Mulighed for at blive Reiki Terapeut
 • Max. 6 deltagere på et hold

(Flere datoer – se Kursuskalender)

eller 60643550

Beskrivelse af Reiki-kursus 3

En særdeles powerfuldt kursus – der kan hjælpe med at forbinde dig til dit højere selv.

Symbolet, som du modtager, kan specielt bruges til at heale chakraer på dig selv eller andre.

Du kan gå videre på Reiki-kursus 3, når du behersker symbolerne fra Reiki 1 og Reiki 2 perfekt.

Du modtager 2 indvielser og får tildelt det fjerde symbol. Dette symbol kan give dig en dybere kontakt med dit højere selv. Det vil sige, at din intuition kan forbedres yderligere, så du kan blive endnu mere i stand til at handle med hjertet.

Det særdeles kraftfulde symbol bruges til en afbalancerende chakra-healing. På kurset udveksler du yderligere erfaringer med de andre kursister, og I healer hinanden. Reiki-kursus 3 foregår over 1 dag.
Kursister, der har deltaget på Reiki-kursus 3, fortæller, at de mærker en forøget energi og transformerende effekt. Kurset foregår over 1 dag.

Reikiterapeut
Der undervises i, hvordan modtager en klient og møder ham/hende på den rette terapeutiske måde. Du vil på kurset opnå nogle effektive teknikker, som uddybes i det skriftlige materiale.
Du kan herefter opnå betegnelsen Reiki Terapeut.

Som udgangspunkt kræver det, at du har taget alle tre kurser hos mig. På den måde ved jeg, at du har været “hele vejen rundt” i healings-uddannelsen. Kommer du fra en anden mester, kan dette dog også ske, hvis du tilkøber min Reiki 1 manual og min Reiki 2 manual og har modtaget de traditionelle fysiske indvielser. Lad os tale sammen, om du opfylder betingelserne. For mig er det vigtigt, at de mennesker, jeg uddanner har den rette fyldestgørende baggrund for at kunne kalde sig Reikiterapeut.

Inkatraditionen – enegiøvelser, speciel indvielse og meditation
Vi laver nogle enkle energiøvelser fra Inkatraditionen (Samin Chakuy og Saywa Chakuy), og du modtager en “Paqo Chumpi” indvielse. Den giver en beskyttelse af dit energilegeme samt en aktivering af dine “nawis”, som du får forklaret meget mere om på kurset. Efter denne indvielse vil du være i stand til at lave en helt speciel meditation.

OBS til kursister, der er uddannet hos andre en anden Reiki mester
Du er naturligvis velkommen til at deltage på Reiki 3 kursus hos mig, hvis du har gyldige certifikater fra en anden Reiki mester på Reiki 1 og Reiki 2. Dog kræver betegnelsen Reikiterapeut, at du har taget alle tre kurser hos mig.

Har du taget Reiki 1 og/eller 2 online hos en anden Reikimester?
Kontakt mig for yderligere oplysninger vedr. indvielser og pris.
(Jeg underviser aldrig selv mine kursister i Reikihealing online. Jeg mener, at det er nødvendigt at modtage fysiske indvielser for at være sikker på det mest optimale og rene resultat.)

REIKIMESTER UDDANNELSE HOS ESTHER ØKÆR

Næste Reikimester uddannelses-forløb starter:
Indvielsesdag 1: Fredag d. 5. februar 2021 kl. 17.00 til ca. 21.00
Indvielsesdag 2: Lørdag d. 6. februar 2021 kl. 9.30 til ca. kl. 17.00
Indvielsesdag 3: Søndag d. 7. februar 2021 kl. 9.30 til ca. kl. 19.30
Uddannelseslængde: Op til 6 måneder (øvrige datoer aftales)
Pris: kr 22.000,- , der betales senest på uddannelsens første dag. Se nederst for mulighed for kun at tage en af mestergraderne *
Depositum: kr. 1000,-
Betalingsformer: Dankort, Visa, Master, Mobilepay, bankoverførsel, kontant
Afbetalingsmulighed: Viabill
Sted: Greve tæt på offentlig transport

Kontakt mig, hvis du ønsker andre datoer. Så skræddersyr jeg forløbet til dig.

*OBS: Du kan tage èn grad ad gangen
Det er også muligt at tage Reikimester eller Reikimesterlærer enkeltvist til kr. 12.000,- pr. grad. (Adgangskrav for Reikimesterlærer er dog Reikimester)

For dig, som har lyst til at undervise og indvie andre til at blive Reikihealer.

Adgangskrav
Du kan indvies til Reikimester, når du har taget Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3 hos mig eller en anden mester. Udover det skal du have erfaring med at udøve Reiki healing i mindst 1 år. Når du tilmelder dig, inviteres du til en forsamtale, så vi kan se, om du er klar til at blive Reikimester.

Hvad består Reikimesteruddannelsen af?

 • To moduler: 1. Reikimester 2. Reikimesterlærer
 • To indvielser til Reikimester-graden på indvielsesdag 1
 • To indvielser til Reikimesterlærer-graden på indvielsesdag 2
 • På indvielsesdag 2 tildeles du det femte symbol – det store mestersymbol
 • På indvielsesdag 3 er du med som assistent på et Reiki 1 kursus
 • Intensiv undervisning
 • Optræning på to Reiki 1 kursus
 • Optræning på to Reiki 2 kurser
 • Optræning på to Reiki 3 kurser
 • Optræning, hvor du øver indvielserne under supervision
 • Grundigt kursusmateriale både digitalt og på papir
 • Eksamen med certifikat
 • Lettere forplejning bestående af snacks og frugt og drikkevarer

Efter de fire indvielser skal du deltage i Reikikurser som min assistent. Når du er klar til at udføre indvielser, vil der være prøvekaniner, som du kommer til at udføre indvielser på under min supervision.

Eksamen
Inden du bliver sluppet helt fri, så du kan indvie og undervise til de 3 grundlæggende Reikihealer grader, skal du bestå en lille eksamen, hvor du viser, at du har forstået alt, hvad du har lært. Eksamen vil foregå ved, at du demonstrerer, at du kan undervise, og at du viser rent praktisk, hvordan en indvielse foregår på de enkelte grader (der vil være prøvekaniner).

Materiale
Du modtager undervisningsmaterialer både i papirformat og digitalt, som du kan give til dine egne kursister.

 • Indvielserne på dag 1 giver dig adgang til at indvie andre til Reiki 1, 2 og 3 efter det intensive træningsforløb
 • Indvielserne samt tildelingen af det store mestersymbol på dag 2 giver dig adgang til yderligere at indvie til Reikimester og Reikimesterlærer efter et intensivt træningsforløb hos mig
 • Der vil ske en betydelig ændring i din egen Reikikanal. Det vil bl. a. sige, at din healingsevne bliver endnu kraftigere efter mesterindvielserne

Pris: kr 22.000,- (eller 12.000 pr. modul)
Depositum: 1000,-
Afbetaling er mulig over Viabill

eller på telefon 60 64 35 50

Du er tilknyttet Esther Økær og deltager som assistent på kurser, indtil du har bestået eksaminerne, og vi er enige om at du er helt klar til selv at foretage indvielser på egne kurser

Samtlige kurser inkluderer undervisning, indvielser, kursusmateriale, certifikat samt lettere forplejning.

Følg Reikihealer.dk / Inkahealer.dk på Facebook:

Generelt

Reiki-kursus 1

Reiki-kursus 2

Reiki-kursus 3

Reikimester