Generel information om Reiki uddannelse hos Reikimester Esther Økær

Læs bl.a. – hvordan du vælger den rette Reikimester – og hvorfor jeg kraftigt fraråder , at du vælger et online Reiki-kursus

I det følgende kan du læse en hel del generel information, som kan være medvirkende til dit valg af at tage din Reikiuddannelse hos netop Esther Økær. Hvis du hellere vil læse de enkelte kursusbeskrivelser for Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3 samt Reikimesteruddannelsen kan du klikke her

Esthers baggrund for at undervise og indvie til Reiki
Reikimesterlærer Esther Økær har undervist og indviet mere end 2500 mennesker til Reiki siden 2000, hvor hun startede sin Reiki uddannelse. Hun underviser efter den traditionelle og korrekte Usui metode, som foreskrevet af Mikao Usui. Hun er selv indviet til Reiki-healer i 1997 og -mesterlærer i 2000. Læs mere om Esther her

Kompetent og ansvarlig kvalitets-undervisning
Det er vigtigt for Reikimester Esther Økær at give den kompetente kvalitets-undervisning, som er nødvendig, hvis hendes elever skal blive suveræne Reikihealere. Hendes Reikikurser er populære pga. kvalitet og engagement.
Reikiuddannelsen består af det fulde relevante indhold i respekt overfor den traditionelle Usui-metode for Dr. Mikao Usui, som genfandt Reiki.
Læs Reikis historie her

Garanti

Den direkte linie til Dr. Mikao Usui og 24 års undervisningserfaring er din garanti for kompetent kvalitetsundervisning. Samtidig garanteres du for, at du modtager initieringer, symboler og undervisning, som de er videregivet fra ham. Du får naturligvis et gyldigt certifikat efter hver Reikigrad. Dette certifikat er først og fremmest din garanti for, at du er blevet indviet og undervist efter Dr. Mikao Usuis foreskrifter.

Endvidere er Reikimester Esther Økær medlem af Dansk Behandlerforbund.

Hvad betyder: I direkte linie fra Mikao Usui?
Det betyder, at du kan være sikker på, at det udelukkende er traditionel Reiki efter Usui-metoden. Dette betyder også, at du kan være sikker på, at du udelukkende modtager de originale traditionelle Reiki-symboler, som de blev givet til Dr. Mikao Usui på det hellige bjerg Kurama-Yama på 21. dagen. Der er desværre set tilfælde, hvor der er blevet “opdigtet” nye Reiki-symboler – og så er det ikke længere traditionel Reiki. Det skal understreges, at de pågældende symboler sagtens kan have en virkning, da symboler generelt er stærke – blot ikke længere den rene Reiki. For dig, som finder det interessant, ser du nedenfor min egen direkte linie til Dr. Mikao Usui:

Mikao Usui>Hawayo Takata> Iris Ishikuro>Arthur Robertson >
Efter disse følger endnu tre Reikimestre (som min egen mester ikke ønsker offentliggjort på Internettet, men som du  naturligvis kan få oplyst som deltager på mine Reiki kurser) >
Herefter fortsætter linien med >Gina Allan-Evans >Kirsten Lassen Hesseldahl > Esther Økær

Jeg føler mig meget ydmyg og taknemmelig over, at jeg er med til at videregive Mikao Usui’s lære og Reiki-indvielser.

Læs artikel i Liv og Sjæl

Fællesskab
Alle der har deltaget på mindst 1 Reikikursus hos Esther Økær, inviteres til at blive gratis medlem af mit
Reiki-fællesskab på Facebook. Her opnår du fordele f. eks. i form af rabatter på kurser og sessioner. Udover det er der videoer med anvisninger til meditationer, fotos af nyttige positioner til styrkelse af immunforsvaret, mulighed for at deltage i den fælles fjernhealing den sidste søndag i hver måned og meget mere.

Reiki Terapeut
En fuld Reiki uddannelse består af de to grundkurser Reiki 1 og Reiki 2 samt det unikke Reiki 3 for dig, som gerne vil gå videre og opnå lidt ekstra. 

Spørgsmål: Kan jeg blive Reikiterapeut, hvis jeg har første og anden grad fra anden mester?
Svar: Dette er muligt, hvis du tilkøber mine kursusmanualer fra de to første grader og i øvrigt opfylder betingelserne for at være indviet efter den traditionelle  Usui-metode (se mere under hvert grad).  Denne betingelse har jeg lavet udelukkende for at være sikker på, at du har modtaget ligeså meget grundlæggende viden som de elever, der har været på Reiki 1 og Reiki 2 hos mig.

Spørgsmål: Er du medlem af The Reiki Alliance (Reiki-alliancen)?
Som en del andre Reikimestre har jeg fravalgt at være en del af Reiki Alliancen. Dette har jeg gjort for ikke at blive låst fast på bl.a. priserne, men selv prissætte mine kurser, så alle har råd til at blive Reikihealer efter den traditionelle Usui-metode.

Fordi jeg er afhængig Reikimester, modtager eleverne desuden allerede Reiki’s grundlæggende nøglesymbol på Reiki 1 – en fordel som ikke ville være mulig, hvis jeg var medlem af Reikialliancen.

Af samme årsag har jeg også mulighed for at tilbyde et helt unikt Reiki 3 kursus, hvor man modtager det samme stærke symbol, som hos medlemmer af Reikialliancen først gives, hvis man vil være Reikimester. (Dermed opnår man kraften som en Reikimester – dog uden at være i stand til at indvie andre til Reiki).

Det skal understreges, at medlemmerne af Reikialliancen selvfølgelig er ligeså god Reikimestre som vi, der har valgt at være uafhængige. Så længe Dr. Mikao Usui’s traditionelle metoder følges, kan du være sikker på, at du modtager de korrekte fysiske indvielser – både hvis du vælger en mester indenfor R.A. udenfor. (Se også punktet længere nede: Vigtigt at vide – hvordan du vælger Reikimester)

Små hyggelige hold (max. 9 deltagere):
Det at jeg har valgt at holde et nogenlunde lavt deltagerantal, giver bl.a. den fordel, at der kan være mere fokus på den enkelte deltager. Dermed giver det et større individuelt udbytte. Mange har i øvrigt knyttet venskaber på mine kurser.

Reikimesteruddannelse
For dig, som ønsker selv at undervise og indvie andre, tilbydes en grundig Reikimesteruddannelse, der gør dig klar til selv at holde kurser.
Læs mere her

Enekurser og særkurser
Udover de fastlagte weekend kurser flere deltagere, som er for alle, er det også muligt at få  lukkede kurser for 1-6 deltagere på hverdage. Der beregnes et tillæg på kr. 500,- pr. kursusdag, hvis du ønsker enekursus.

Bemærk!
Det er ikke tilrådeligt at deltage på Reikikurser, hvis du har pacemaker, da healingens elektromagnetiske energi siges at kunne virke forstyrrende. Det skal samtidig understreges, at dette ikke er noget, jeg har personlig erfaring med, men noget, jeg er blevet tillært fra min mester, og som jeg derfor ikke kan tage ansvar for.

Vigtigt at vide – Hvordan du vælger Reikimester
Der er ingen organisation eller enkeltperson, som “ejer” Reiki. Reiki blev genfundet af Dr. Mikao Usui (1865-1926) med den hensigt side, at metoden skulle være tilgængelig for alle. Når du skal beslutte dig for, hvilken mester du har lyst til at blive undervist og indviet af, er det vigtigt, at du spørger, om han/hun  selv er indviet i “lige linie” fra Mikao Usui og underviser/indvier efter den traditionelle Usui-metode og Reiki-symboler.

Det kan også være en god idé at undersøge, hvor meget erfaring den pågældende Reikimester er, da en god underviser altid både underviser ud fra viden og erfaring.

Spørgsmål: Kunne jeg vælge et online Reikikursus?
Dette må jeg desværre kraftigt fraråde.

Hvis du vil være sikker på, at det er traditionel Reiki, du bliver undervist i, er det vigtigt, at du vælger at deltage på et fysisk kursus i stedet for et online-kursus. Dette skyldes bl.a., at de korrekte Reiki-indvielser kræver fysisk kontakt, når din lærer skal prikke i dine håndflader og på dit kronechakra.

Efter de fysiske indvielser, kan du være sikker på, at din Reiki-kanal er åbnet på rette vis, så din Reikihealing er optimal.

Samtidig er det også en stor fordel, at du opnår en personlig kontakt til din lærer, der kan supervisere dig både på selve kurset og efter kurset. På den måde vil din lærer bedre kunne være opmærksom på netop dine behov.

Hvad er Esther Økær’s erfaringsgrundlag for at sige dette om online Reiki?
Min erfaring med online-Reiki er desværre , at de manglende fysiske indvielser ikke har åbnet elevens Reiki-kanal ordentligt. Dette er meget nemt at konstatere.

Jeg har nu haft flere elever på Reiki 2 og Reiki 3, som har modtaget Reiki 1 (og i nogle tilfælde Reiki 2) på et online kursus, hvor jeg hver gang har været nødsaget til at give nye Reiki 1 indvielser til de pågældende elever for at gøre dem klar til næste Reiki-grad. Dette er meget ærgerligt både for elevens Reiki-evner og pengepung.

Jeg tager derfor kraftigt afstand fra online-Reikikurser, selvom det kan være fristende, fordi det ofte er billigere og hurtigere.

Hvis du har alle disse overvejelser med i valget af din Reikimester, så du er sikker på, at han/hun opfylder betingelserne for at kunne gøre dig til en god Reikihealer – ja så er du i gode hænder, hvad enten din hun/han er en del af en større organisation eller har valgt at stå udenfor.

Reiki er for alle!!

Held og lykke på din Reiki-rejse!

Handelsbetingelser  Afbudsregler