Reikimester, Reikihealer og Inkahealer Esther Økær har 20 års erfaring i at holde Reiki kurser og sessioner, og hun er 10. led i direkte linie fra Dr. Mikao Usui

Kontakt her, via e-mail: esther@reikihealer.dk 
eller Tlf.: +45 60643550

  • Reikimester og Reikimesterlærer (2000) traditionel Usui metode. Den lige linie fra Dr. Mikao Usui ser således ud:
   Mikao Usui>Hawayo Takata> Iris Ishikuro> Arthur Robertson plus 3 navne mere, som du har mulighed for at få på mine Reikikurser. Herefter fortsætter Reiki-linien med Gina Allan-Evans (Blue Lotus)>Kirsten Lassen Hesseldahl > Esther Økær, som har holdt  Reikikurser siden 2000
  • Healer: Reikihealing (1997) og Inkahealing (2016/2017)
  • Chumpi Paqo, Peru 2017 (Juan Núñez del Prado og Ivan Núñez del Prado)
  • QTTT Practitioner (QTTT terapeut) QTTT er en form for traume forløsningsteknik udviklet af Jen McCarty  Quantum Time Travel Technique. På dansk “Quantum Tidsrejse Traume Terapi
  • Certificeret Soul Body Fusion® Practitioner. Uddannet af Jonette Crowley i 2019
  • Certificeret Soul Body Fusion® Teacher. Uddannet juni 2020 af Jonette Crowley 

 • Certificeret NLP Coach (2013) og Intuitiv Coach
 • Tankefeltterapi/EFT Terapi (2012/13)
  (Heilesen & Mygind, Hellerup)
 • Kurser i Selvværd og Personlig udvikling siden 1997
 • Samtale- og stressterapeut
 • Underviser i Meditation/mindfulness – siden 1997
  Jeg har mediteret 2 gange dagligt siden 1993 og jeg er uddannet via kurser og uddannelser:
  Transcendental Meditation
  Buddhistisk Tantra Meditation med mala (ikke berøringstantra)
  Vipassana meditation

  Andre åndedrætsmeditationer
  Andre buddhistiske meditationer
  Hinduistiske meditationer
  Meditationer med mantraer
  Shamanistiske meditationer
  Intensive Silent Retreats i både Danmark og udlandet
  Undervisere:
  Amma, Ole Blenkov, Svend Trier, Gyda Tunyogi, Lahka Lama, Annette Carlström, Shri Baghavan, Shri Vasudeva, Florian Schlosser, Chris Lüttichau m. fl.
 • Initieret Oneness Deeksha giver (2016)
  Oneness University- Nicolai Gunge)
 • Initieret Golden Orb Deeksha giver (2016)
  (Oneness University) P & G
 • Initeret Golden Orb Meditation instruktør
  (Oneness University) (2017)
 • Initieret Golden Orb Meditator (2017)
  (Oneness University
 • Buddhistiske indvielser:
  Kalachakra (Gina Allan Evans)
  bodhisattva indvielse (Gina Allan Evans og Lahka Lama)
  White Tara (Lahka Lama)
  Andre buddhistiske indvielser (Lahka Lama)
 • Blogger  på Esther’s Fredagsblog og Levlykkeligt.dk
 • Radio Lotus vært (1993-2000)

Mere om Esther Økær:

Da jeg som 30-årig startede bevidst på min spirituelle rejse i 1990, havde jeg ingen anelse om, hvor den ville føre hen, og hvor lang den ville blive.

Jeg havde heller ingen anelse om, hvor bumpet og fyldt med dybe huller vejen ville være ind imellem – dette rent bogstaveligt på ”El Camino” i 2003. Og da jeg opdagede alle disse bump og dybe huller, vidste jeg heller ikke, at de bare ville være med til at gøre mig endnu stærkere og et mere helt menneske.

Krystaller, meditation, Creating Seven ToolsR og Radio Lotus

Jeg startede med krystaller, sten, Creating7 ToolsR og 2 x 20 minutters transcendental meditation. Var på kurser om åndsvidenskab sideløbende med en 7 år lang ”karriere”på Radio Lotus som journalist og radiovært.

Bøger
Naturligvis læste jeg et hav af bøger (=læser), hvoraf mange har fået en stor betydning for mig: Bl. a. ”Den niende indsigt” af James Redfield, ”Zero limits” af Joe Vitalis, ”Illusioner” af Richard Bach, ”Indvielse” af Elizabeth Haich, ”Heksen fra Portobello” af Paulo Coelho, “Inkatraditionen” af Anna Sotherington, “Inkaindvielsen” af Elizabeth Jenkins og mange mange flere.

Reiki healing og Reiki kurser
Efter selv at have oplevet Reikis tranformerende kraft, tog jeg så i 1997 så det første store spring og blev initieret til til de grundlæggende grader.Jeg fik lavet min første hjemmeside og var først rædselsslagen for, om jeg mon ville kunne klare at have klienter i behandling og terapi. Men – stor var min overraskelse og taknemmelighed, da det viste sig, at de klienter, jeg tiltrak, havde udfordringer, der lignede dem, jeg selv var kommet helskindet og stærkere igennem 5-10 år tidligere.

I 2000 blev jeg indviet til Mester, hvorefter jeg kunne starte med selv at holde kurser og indvie/initiere andre. Hver gang, jeg har hjulpet endnu et holdt et indvielseskursus, er jeg dybt taknemmelig og ydmyg. For det er stort. Og jeg er kun kanalen for dette store fantastiske.

Inkatraditionen
Under flere af mine shamanistiske trommerejser blev jeg ved med at støde på den samme shaman, der lagde panden imod min. Jeg kunne ikke finde ud af, hvad det betød, så jeg googlede det. Dette førte mig videre til en række workshops indenfor Inkatraditionen i 2016. Underviserne på Inka-kurserne var Juan Núñez del Prado og hans søn Ivan Núñez del Prado. Jeg læste bøger om traditionen (se under “Bøger”), som gjorde mig endnu mere ivrig.

El Camino 2003 – indvielsesrejse

Min pilgrimsvandring i 2003 på ”El Camino” i Nordspanien gav mig nok de allerstørste udbytte i mit liv til dato (bortset fra fødslen af mine to fantastiske sønner). Efter denne hårde, men dybt transformerende vandring – var jeg pludselig (og jeg mener pludselig) i stand til at nyde mit eget selskab 100% – i stedet for en evig og udmattende rejse fra det ene mere udfordrende parforhold til det næste. Nu var det pludselig ok at være alene i min egen hule (uden dog at være transformeret helt om til at være eneboer).

Da jeg kom hjem fra min pilgrimsvandring, følte jeg mig som nyfødt, men det var dog ikke ensbetydende med, at jeg pludselig var mindre målskive for udfordringer af den ene eller anden art.

Nordamerikansk shamanisme – Visionsøgning 2010
Shamanismen vil også altid have en stor plads i mit hjerte og være til stede i mine behandlings- og undervisningsformer. Jeg har været på mange shamanistiske kurser, på mange sjælehentningsrejser udover, at jeg har været gravet ned i et mørkt hul i 12 timer og har været alene på visionssøgning i 3 døgn uden mad. (Jo, min slogan kunne godt være: ”If it doesn’t kill you, it makes you stronger”).

Peru – indvielsesrejse 2017
Inka traditionen byder på en række enkle og dog både dybe og transformerende teknikker og healingsformer, og jeg blev indviet til Paqo. Dette blev afrundet i september 2017, hvor jeg var med på en transformerende indvielses- og pilgrimstur til Peru, hvor vi besøgte  energifyldte steder i Peru og modtog indvielser. Jeg havde her den glæde igen at blive undervist og indviet af de to herrer Juan og Ivan Núñez del Prado. Den sidstnævnte indviede mig og underviste mig til selv at kunne give Paqo Chumpi-indvielser – aktivering og beskyttelse af energilegemet. Både Juan og Ivan opfordrede mig til at benytte alle teknikkerne fra Inkatraditionen sammen med Reiki – både i forbindelse med healing og på mine kurser.

Soul Body Fusion®
Jeg lærte Jonette Crowley at kende i 2018 på en af hendes transformerende workshops i Danmark. Det viste sig, at hun og jeg har gået af nogle af de samme stier. Jonette er Reikimester og healer ligesom mig, ligesom hun også har været i Peru. Jeg havde allerede et stykke tid benyttet mig af SBF med stor succes. Årsagen til, at jeg valgte at blive Soul Body Fusion Practitioner var dog en ganske anden. Jeg havde nemlig i 2019 en særdeles spændende session med Jonette. En session, som blev så speciel for både Jonette og mig, at hun valgte at skrive denne blog om oplevelsen (naturligvis efter først at have spurgt mig, om det var i orden).

Nogle uger efter denne session, foreslog Jonette mig, at jeg blev certificeret af hende som Soul Body Fusion Teacher i juni 2020. Dette sagde jeg ja til, så det er det næste step på min rejse, hvorefter jeg også har disse kurser på min palette. (Jeg har naturligvis også uddannet mig til certificeret SBF practitioner på et af Jonettes kurser, så jeg kunne blive ordentligt kvalificeret til at deltage).

Meditation og Mindfulness
Jeg har været aktivt mediterende dagligt siden 1993, hvor jeg blev initieret til transcendental meditation. Siden da er jeg blevet initieret til en speciel tanta meditation (ikke at forveksle med den mere sexuelt-betonede tantra). I løbet af årene har jeg suppleret med flere andre uddannelser indenfor meditation og mindfulness, så jeg tilbyder også kurser og grupper indenfor dette. (Se mit CV øverst på denne side. Dette fik jeg specielt glæde af i forbindelse med min stressperiode i 2010.

Tankefeltterapi og EFT
Jeg har været ansat i karrierestillinger og har selv prøvet at blive alvorligt ramt af stress. Dette førte mig så videre til tankefeltterapien, som jeg lærte hos Lars Mygind og Hanne Heilesen. TFT og EFT er et fantastisk og effektivt redskab mod stress, traumer, fobier m.m.. Rent faktisk er det brugt bl. a. til folk med PTSD (posttraumatisk stresssyndrom, som bl. a. kendes fra udsendte til krigsramte områder). Efter selv at være blevet menneske igen efter en rutsjetur føjede jeg dette redskab til min værktøjskasse.

Jeg fandt ud af, at tankefeltterapi og healing også er en god kombination, der virkelig kan rykke. Når disse redskaber så kombineres yderligere med min tillærte viden om METAsundhed (tidligere kaldet Metamedicin), og diverse samtaleteknikker og spirituelle redskaber, så har vi en god mulighed for at opnå gode healingsresultater. Det kræver naturligvis, at du selv er villig til at samarbejde.

Coaching
Jeg er certificeret NLP Coach  (2013), så jeg benytter “normale” coachingteknikker og NLP, men da jeg samtidig er en  intuitiv coach, kommer det også til udtryk i min coaching. Det vil sige, at jeg kan kanalisere og modtage beskeder, som jeg videregiver til dig under min coaching.

Oneness
“Oneness” – er også et af de store nøgleord i mit liv. Selvom vi alle er født lige, er det ikke ensbetydende med, at vi føler os lige. Oneness Deekshaer, Golden Orb deekshaer og Golden Orb Meditation er med til at hjælpe mig henimod at føle Oneness. Jeg planlægger en rejse til Oneness OUniversity i 2018, hvor jeg vil deltage i “Journey into Oneness” (Oneness University, Indien).

Ja – som sagt – min bevidste spirituelle rejse startede i 1990. Spørgsmålet er selvfølgelig, om den nogensinde slutter – og spørgsmålet er også, om jeg ønsker at den skal slutte.

Tilbage til forsiden

Namaste

Reikimester, Coach og Chumpi Paqo Esther Økær

Følg Reikihealer.dk / Inkahealer.dk på Facebook:

Følg Reikihealer.dk på Facebook

Kontakt Esther Økær her

Telefon: +45 60643550

Virksomhedsnavn: Esther Økær
CVR. nummer: 25447905

E-mail: esther@reikihealer.dk

Jeg bestræber mig på at besvare emails hurtigt. Husk at checke dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget en svarmail fra mig indenfor 24 timer på hverdage.
Hvis du har afsendt din e-mail til mig i en weekend eller på en helligdag, vil jeg besvare mailen senest den nærmeste hverdag

Jeg støtter