Reikimester, Reikihealer og Inkahealer Esther Økær er blandt Danmarks
mest erfarne indenfor Reiki – både kurser og healing

20 års erfaring i Reiki
Kontakt her, via e-mail: esther@reikihealer.dk 
eller Tlf.: +45 60643550

 • Intuitiv Coach
 • Certificeret NLP Coach (NLP Huset) (2013)
 • Tankefeltterapi/EFT Terapi (2012/13)
  (Heilesen & Mygind, Hellerup)
 • Kurser i Selvværd og Personlig udvikling siden 1997
 • Samtale- og stressterapeut
 • Underviser i Meditation/mindfulness – siden 1997
  Jeg har mediteret 2 gange dagligt siden 1993 og jeg er uddannet via kurser og uddannelser:
  Transcendental Meditation
  Buddhistisk Tantra Meditation med mala (ikke berøringstantra)
  Vipassana meditation

  Andre åndedrætsmeditationer
  Andre buddhistiske meditationer
  Hinduistiske meditationer
  Meditationer med mantraer
  Shamanistiske meditationer
  Intensive Silent Retreats i både Danmark og udlandet
  Undervisere:
  Ole Blenkov, Svend Trier, Gyda Tunyogi, Lahka Lama, Annette Carlström, Shri Baghavan, Shri Vasudeva, Florian Schlosser, Chris Lüttichau m. fl.
 • Initieret Oneness Deeksha giver (2016)
  Oneness University- Nicolai Gunge)
 • Initieret Golden Orb Deeksha giver (2016)
  (Oneness University) P & G
 • Initeret Golden Orb Meditation instruktør
  (Oneness University) (2017)
 • Initieret Golden Orb Meditator (2017)
  (Oneness University
 • Buddhistiske indvielser:
  Kalachakra (Gina Allan Evans)
  bodhisattva indvielse (Gina Allan Evans og Lahka Lama)
  White Tara (Lahka Lama)
  Andre buddhistiske indvielser (Lahka Lama)
 • Blogger  på Esther’s Fredagsblog
 • Radio Lotus vært (1993-2000)

Mere om Esther Økær:

Da jeg som 30-årig startede bevidst på min spirituelle rejse i 1990, havde jeg ingen anelse om, hvor den ville føre hen, og hvor lang den ville blive.

Jeg havde heller ingen anelse om, hvor bumpet og fyldt med dybe huller vejen ville være ind imellem – dette rent bogstaveligt på ”El Camino” i 2003. Og da jeg opdagede alle disse bump og dybe huller, vidste jeg heller ikke, at de bare ville være med til at gøre mig endnu stærkere og et mere helt menneske.

Krystaller, meditation, Creating Seven ToolsR og Radio Lotus

Jeg startede med krystaller, sten, Creating7 ToolsR og 2 x 20 minutters transcendental meditation. Var på kurser om åndsvidenskab sideløbende med en 7 år lang ”karriere”på Radio Lotus som journalist og radiovært.

Bøger
Naturligvis læste jeg et hav af bøger (=læser), hvoraf mange har fået en stor betydning for mig: Bl. a. ”Den niende indsigt” af James Redfield, ”Zero limits” af Joe Vitalis, ”Illusioner” af Richard Bach, ”Indvielse” af Elizabeth Haich, ”Heksen fra Portobello” af Paulo Coelho, “Inkatraditionen” af Anna Sotherington, “Inkaindvielsen” af Elizabeth Jenkins og mange mange flere.

Reikihealing og  -kurser
Efter selv at have oplevet Reikis tranformerende kraft, tog jeg så i 1997 så det første store spring og blev initieret til til de grundlæggende grader.Jeg fik lavet min første hjemmeside og var først rædselsslagen for, om jeg mon ville kunne klare at have klienter i behandling og terapi. Men – stor var min overraskelse og taknemmelighed, da det viste sig, at de klienter, jeg tiltrak, havde udfordringer, der lignede dem, jeg selv var kommet helskindet og stærkere igennem 5-10 år tidligere.

I 2000 blev jeg indviet til Mester, hvorefter jeg kunne starte med selv at holde kurser og indvie/initiere andre. Hver gang, jeg har hjulpet endnu et holdt et indvielseskursus, er jeg dybt taknemmelig og ydmyg. For det er stort. Og jeg er kun kanalen for dette store fantastiske.

Inkatraditionen
En nat havde jeg en drøm, der førte mig til at søge på google. Her havnede jeg på en kursusrække indenfor Inkatraditionen i 2016. Underviserne på Inka-kurserne var Juan Núñez del Prado og hans søn Ivan Núñez del Prado. Jeg læste bøger om traditionen (se under “Bøger”), som gjorde mig endnu mere ivrig.

Traditionen byder på en række enkle og dog både dybe og transformerende teknikker og healingsformer, og jeg blev indviet til Paqo. Dette blev afrundet i september 2017, hvor jeg var med på en transformerende indvielses- og pilgrimstur til Peru, hvor vi besøgte  energifyldte steder i Peru og modtog indvielser. Jeg havde her den glæde igen at blive undervist og indviet af de to herrer Juan og Ivan Núñez del Prado. Den sidstnævnte initierede mig til selv at kunne give Paqo Chumpi-indvielser – aktivering og beskyttelse af energilegemet.

El Camino
Min pilgrimsvandring i 2003 på ”El Camino” i Nordspanien gav mig nok de allerstørste udbytte i mit liv til dato (bortset fra fødslen af mine to fantastiske sønner). Efter denne hårde, men dybt transformerende vandring – var jeg pludselig (og jeg mener pludselig) i stand til at nyde mit eget selskab 100% – i stedet for en evig og udmattende rejse fra det ene mere udfordrende parforhold til det næste. Nu var det pludselig ok at være alene i min egen hule (uden dog at være transformeret helt om til at være eneboer).

Da jeg kom hjem fra min pilgrimsvandring, følte jeg mig som nyfødt, men det var dog ikke ensbetydende med, at jeg pludselig var mindre målskive for udfordringer af den ene eller anden art.

Shamanisme

Shamanismen vil også altid have en stor plads i mit hjerte og være til stede i mine behandlings- og undervisningsformer. Jeg har været på mange shamanistiske kurser, på mange sjælehentningsrejser udover, at jeg har været gravet ned i et mørkt hul i 12 timer og har været alene på visionssøgning i 3 døgn uden mad. (Jo, min slogan kunne godt være: ”If it doesn’t kill you, it makes you stronger”).

Mindfulness/Meditation
Jeg har været aktivt mediterende dagligt siden 1993, hvor jeg blev initieret til transcendental meditation. Siden da er jeg blevet initieret til en speciel tranta meditation (ikke at forveksle med den mere sexuelt-betonede tantra). I løbet af årene har jeg suppleret med flere andre uddannelser indenfor meditation og mindfulness, så jeg tilbyder også kurser og grupper indenfor dette. Dette fik jeg specielt glæde af i forbindelse med min stressperiode i 2010.

Tankefeltterapi/EFT
Jeg har været ansat i karrierestillinger og har selv prøvet at blive alvorligt ramt af stress. Dette førte mig så videre til tankefeltterapien, som er et helt vidunderligt og effektivt redskab mod stress, traumer, fobier m.m.. Rent faktisk er det brugt bl. a. til folk med PTSD (posttraumatisk stresssyndrom, som bl. a. kendes fra udsendte til krigsramte områder). Efter selv at være blevet menneske igen efter en rutsjetur føjede jeg dette redskab til min værktøjskasse.

Jeg fandt ud af, at TFT og healing også er en god kombination, der virkelig kan rykke. Når disse redskaber så kombineres yderligere med min tillærte viden om METAsundhed (tidligere kaldet Metamedicin), og diverse samtaleteknikker og spirituelle redskaber, så har vi en god mulighed for at opnå gode healingsresultater. Det kræver naturligvis, at du selv er villig til at samarbejde.

Coaching
Jeg er naturlig intuitiv coach. Det vil sige, at jeg kan kanalisere og modtage beskeder, som jeg videregiver til dig under min coaching.

Jeg blev certificeret NLP Coaching i 2013. Udover den “normale” coaching tilgang, er der her mulighed for at bruge nogle helt unikke redskaber, der kan være med til at transformere dig.

Oneness
“Oneness” – er også et af de store nøgleord i mit liv. Selvom vi alle er født lige, er det ikke ensbetydende med, at vi føler os lige. Oneness Deekshaer, Golden Orb deekshaer og Golden Orb Meditation er med til at hjælpe mig henimod at føle Oneness. Jeg planlægger en rejse til Oneness University i 2018, hvor jeg vil deltage i “Journey into Oneness” (Oneness University, Indien).

Ja – som sagt – min bevidste spirituelle rejse startede i 1990. Spørgsmålet er selvfølgelig, om den nogensinde slutter – og spørgsmålet er også, om jeg ønsker at den skal slutte.

Tilbage til forsiden

Namaste
Reikimester, Coach og Chumpi Paqo Esther Økær

Følg Reikihealer.dk / Inkahealer.dk på Facebook:

Følg Reikihealer.dk på Facebook

Kontakt Esther Økær her

E-mail: esther@reikihealer.dk

Telefon: +45 60643550