CREATING SEVEN TOOLS – C7 Tools

Hjælp mod stråling fra 5G netværk – GeeZero
Vi bliver alle sammen påvirket af det nye 5G netværk. Mange rapporterer om ubehag, dårlig søvn eller andre gener, og ingen af os kender langtidsvirkningerne.

Køb Creating Seven tools hos Esther Økær

I den forbindelse har Fridolin Freuler udviklet Creating Seven tool: GeeZero, som kan hjælpe dig mod stråling fra 5G netværk og andre former for netværk og strålinger. Du kan forudbestille den hos mig via min kontaktformular. Pris: kr. 563,-  inkl. moms, ekskl. levering.

Mere om C7 Tools
Disse energirør vil hos mange vække en del skepsis – i hvert fald ved første øjekast.

Skaberen af Creating Seven tools ved godt, at vi med disse værktøjer/tools kommer ind i et helt nyt område. I løbet af de sidste 16 år har både terapeuter såvel som brugere af C7Tools gang på gang bekræftet, at Creating 7 Tools kan hjælpe på alle områder af din dagligdag. Det bedste af det hele er, at du slet ikke behøver at tro på, at C7 Tools virker.

Det kræver blot, at du er åben, har en positiv indstilling og er villig til at prøve. På denne måde kan også du opnå gavn af disse støttende energier.. Er du tiltrukket af en bestemt C7Tool? Tiltaler den mon dig, eller kommunikerer den med dig på en helt bestemt måde?

Allergi – høfeber?
Så kan Creating Seven Tool’en Germanium være løsningen for dig. Germanium C7 tool mod allergi og høfeberMange oplever at få en betydelig lindring af deres symptomer, når de starter med at benytte denne tool.

Energirørene kan bedst sammenlignes med sten og krystaller, som også kan gå ind på forskellige områder enten fysisk, psykisk, mentalt eller spirituelt.

Føler du måske en snurren i din mave?

Alle disse og andre lignende oplevelser kan være tegn fra din sjæl på, at lige præcist denne energi er gunstig for dig og kan bidrage til at hæve din bevidsthed og at støtte din udviklingsproces. Creating Seven’s slogan lyder sådan her:  ”Feeling your force within”. Alle C7Tools giver en stor støtte, som følger dig på din egen personlige rejse hjem til dig selv.

Plugboard 3

Der eksisterer uendeligt mange bevidsthedsniveauer
Alt er spørgsmål om bevidsthed og opfattelse. Hvis vi sammenligner et menneske med et andet menneske – det vil sige – hvordan hver enkelt menneske handler, tænker og føler eller hvordan hver enkelt tror og måden hver enkelt skaber sit liv på – så er det, når det betragtes fra et højere perspektiv.

Den essentielle såvel som den afgørende faktor er din indre følelse
Vores positive tanker vil fremkalde positive følelser og vores negative tanker det modsatte: negative følelser. Vores tanker kan tiltrække begge dele.

Hvad sker der, når du bruger Creating seven tools?
Tool’en virker helt uafhængigt af menneskets personlige meninger og livssituation, religion og kultur, seksualitet, arbejde, uddannelse og niveau af åndelig udvikling. Planter og dyr reagerer nærmest straks på C7-energierne. De er nemlig ikke forudindtagede. Det samme gælder ofte små børn. C7 Tools er redskaber, som du kan benytte for at hjælpe med at ændre dig selv.

Når du er startet med at benytte C7 tools, begynder du at observere dig selv og derefter at ændre dig.

Du stoler efterhånden hele tiden mere på denne viden, dvs. du lærer at lytte til din egen indre stemme og handle derefter. De ydre begivenheder får mindre indflydelse. Dette vil skabe uafhængighed og en indre frihed sammen med en følelse af at være på ”rette” vej.

C7Tools kan bæres af dig overalt og altid.

Mange mennesker kan mærke en snurrende fornemmelse i kroppen, når de første gang holder en C7Tool i hånden.

Prøv at holde en C7Tool i din hånd. De bevidste energier begynder at arbejde med det samme, og effekten kan mærkes straks. Du kan fornemme f. eks. varme, kulde eller snurren eller energiflow – eller måske oven i købet en ændret bevidsthed.Plugboard_web

Prøv at holde en C7 Tool, når du sover
En C7Tool vil straks tilpasse energien til netop din situation.

Også andre har fordel af dine C7 Tools
Du kan til enhver tid låne dine C7 tools ud til andre, der vil få deres egen fordel af dette – tilpasset netop dem.

Pris
Prisen for en C7 tool på 7 cm er kr. kr. 563,- inkl. moms plus leveringsomkostninger.

Forudbetaling ved kontooverførsel eller betalingslink med Visa/Dankort, Mastercard eller ViaBill.

Følg Reikihealer.dk by Esther Økær

Følg Reikihealer.dk på Facebook

Kontakt Esther Økær her

Virksomhedsnavn: Munay by Esther Økær
CVR. nummer: 25447905

Adresse: Hegnsgården 1, 2670 Greve
Kursuslokale: Hundige Strandvej 111, 2670 Greve