Øvrige Redskaber

Esther Økær har været på mange andre uddannelser og kurser bl. a.  i de følgende metoder/redskaber/ filosofier, som hun også benytter sig af eller lærer videre til sine klienter.

Nedenfor ser du en kort oversigt af nogle af redskaberne. Du får også en lille introduktion til, hvordan du benytter nogle af redskaberne som selvhjælp, så du allerede nu kan afprøve metoderne for dig selv.

METAsundhed

METAsundhed handler om at se mennesket holistisk – altså at vi består af både krop, ånd og emotioner. I Metasundhed går vi ud fra, at der bag enhver sygdom eller ubalance ligger et traume. Dette traume er oftest opstået i barndommen.

UDIN
Dette førstopståede traume kalder vi indenfor METAsundhed for en UDIN. UDIN står for:

Uventet
Dramatisk
Isolerende
Nul Strategi

Trigger
Hvis du siden hen – måske først som voksen – bliver trigget på lige præcis dette traume, kan der forekomme symptomer/sygdomme eller andre udfordringer. Hvis du er så heldig at finde det traume, der ligger til grunds for sygdommen, har du et godt udgangspunkt at arbejde ud fra rent terapeutisk.

Ofte mange lag
Nogle gange skal du dog igennem mange lag, før du finder frem til UDIN. Andre gange finder du med det samme frem til det først opståede traume, der relaterer til din udfordring (fysisk, psykisk, mentalt eller spirituelt). Når du først har fundet UDIN, har traumet mulighed for at blive forløst og healet, så du kan komme videre.

Redskaber til at forløse traumer
Der findes rigtig mange gode redskaber til dette formål. De redskaber, som Esther Økær tilbyder er bl.a. QTTT Traumeterapi og Tankefeltterapi/EFT. Ind i mellem kan endda en Reikihealing eller Soul Body Fusion være nok til at forløse et traume. De to sidste anbefaler jeg dog som udgangspunkt som supplement til anden terapi.

OBS – Vigtigt
Husk dog, at disse terapiforløb ikke kan erstatte almindelig lægevidenskab. Lægevidenskab er den vigtigste faktor, som kan hjælpe til at fremme netop din MetaSundhed. Således vil terapi og healing ofte være sideløbende og samarbejdende med evt. medicin, operation m.m.

Esther Økær har et godt kendskab til META-sundhed og bruger det ofte i sine sessioner.

Shamanisme

Photo of Wolf by Echiax

Photo of Wolf by Echiax

Shamanismen står mit hjerte nært. Det at arbejde tæt forbundet med naturen føles bare “rigtigt”. Jeg har nu arbejdet med shamanisme i 7 år, og jeg benytter mig mere og mere af “Medicinhjulets” healende krafter. I vort medicinhjul har vi både allierede og “kapper” (det modsatte af allierede), og når der er balance i medicinhjulet – er vi også i balance. Vi kan også samle kraft og energi og få råd via vores kraftdyr.

Trommerejser kan hjælpe os til at få kontakt til vore kraftdyr, vore allierede og vore mindre positive sider. En af mine lærere er Chris Lüttichau, der er shamanistisk lærer og bosiddende i det smukke Cornwall i Storbritannien.

Læs mere på northerndrum.com

En anden måde at arbejde shamanistisk på, er Inkatraditionen. Esther benytter sig ofte af disse fine shamanistiske redskaber. Hun er uddannet til Chumpi Paqo af Juan og Ivan Nunez del Prado, Peru. Læs mere her

Ho’oponopono

Ho’oponopono er et gammelt og effektivt healingsredskab fra Hawaii. Jeg stiftede bekendtskab med dette særdeles effektive redskab, da jeg “tilfældigvis” læste bogen af Joe Vitalis “Zero Limits”.

Kort fortalt benytter man sig af disse 4 sætninger:

I love you
I am sorry
Please forgive me
Thank you

Prøv at sige sætningerne flere gange for dig selv enten indvendigt eller højt, indtil du mærker, at du føler dig lettet, glad, eller måske ovenikøbet mere “neutral” overfor din udfordring.

Jeg kan varmt anbetale dig at læse bogen “Zero Limits” af Joe Vitale, som giver dig en rigtig god beskrivelse af, hvorledes du kan benytte metoden, som er fyldt med gammel hawaiiansk visdom.

Healing Codes

Healing Codes er endnu et godt healing redskab, der er fundet af dr. Alex LLoyd. Det går kort fortalt ud på, at man holder sine hænder ud for forskellige positioner ved hoved og strube. Esther Økær har erfaring i systemet – bl. a. efter at have deltaget i et stort kursus, hvor underviseren var selves “opfinderen” af systemet: Dr. Alex Lloyd.
Du kan læse mere om systemet i bogen “The Healing Code” af Dr. Alex Lloyd. Her vil du lære de grundlæggende positioner, som er en god måde at starte på. Bogen findes vist også på dansk.

Kontakt Esther Økær her

E-mail: esther@reikihealer.dk

Telefon: +45 60643550