Øvrige Metoder

Esther Økær har været på mange andre uddannelser og kurser bl. a.  i de følgende metoder/redskaber/ filosofier, som hun også benytter på sine sessioner

Book en session her    Se priser her

Shamanisme

Photo of Wolf by Echiax

Photo of Wolf by Echiax

Shamanismen står mit hjerte nært. Det at arbejde tæt forbundet med naturen føles bare “rigtigt”. Jeg har nu arbejdet med shamanisme i 7 år, og jeg benytter mig mere og mere af “Medicinhjulets” healende krafter. I vort medicinhjul har vi både allierede og “kapper” (det modsatte af allierede), og når der er balance i medicinhjulet – er vi også i balance. Vi kan også samle kraft og energi og få råd via vores kraftdyr.

Trommerejser kan hjælpe os til at få kontakt til vore kraftdyr, vore allierede og vore mindre positive sider. En af mine lærere er Chris Lüttichau, der er shamanistisk lærer og bosiddende i det smukke Cornwall i Storbritannien.

Læs mere på northerndrum.com

Metasundhed

MetaSundhed handler om at se mennesket holistisk – altså at vi består af både krop, ånd og emotioner. I MetaSundhed går vi ud fra, at der bag enhver sygdom eller ubalance ligger et traume.Dette traume er oftest opstået i barndommen. Hvis du siden hen – måske først som voksen – bliver trigget på lige præcis dette traume, kan der forekomme symptomer/sygdomme.Hvis du er så heldig at finde det traume, der ligger til grunds for sygdommen, har du et godt udgangspunkt at arbejde ud fra rent terapeutisk.

OBS – Vigtigt
Husk dog, at disse terapiforløb ikke kan erstatte almindelig lægevidenskab. Lægevidenskab er den vigtigste faktor, som kan hjælpe til at fremme netop din MetaSundhed. Således vil terapi og healing ofte være sideløbende og samarbejdende med evt. medicin, operation m.m.

Esther Økær har et godt kendskab til META-sundhed og bruger det ofte i sine sessioner.

Healing Codes

Healing Codes er endnu et godt healing redskab, der er fundet af dr. Alex LLoyd. Det går kort fortalt ud på, at man holder sine hænder ud for forskellige positioner ved hoved og strube. Esther Økær har erfaring i systemet – bl. a. efter at have deltaget i et stort kursus, hvor underviseren var selves “opfinderen” af systemet: Dr. Alex Lloyd.

Når du starter et sessionsforløb et forløb hos Esther Økær kan healing codes være en del af tilbuddet, som kræver en del hjemmearbejde.

Du kan læse mere om systemet i bogen “The Healing Code” af Dr. Alex Lloyd.

Ho’oponopono

Ho’oponopono er et gammelt og effektivt healingsredskab fra Hawaii. Jeg stiftede bekendtskab med dette særdeles effektive redskab, da jeg “tilfældigvis” læste bogen af Joe Vitalis “Zero Limits”. Meget kort fortalt benytter man sig af disse 4 sætninger:

I love you
I am sorry
Please forgive me
Thank you

Herved starter healingen og forløsningen. Prøv det!

Traumeforløsning

Traumeforløsning kan foregå på utallige måder. Esther Økær benytter som den første i Danmark primært QTTT Traumeterapi, men også gerne tankefeltterapi, sjæle-stykke hentning og healing.

Creating Seven Tools

Kontakt mig via kontaktknappen

Nyhed: Hjælp mod stråling fra 5G netværk

Snart kan jeg tilbyde den helt nye Creating Seven tool: GeeZero, som vil kunne hjælpe dig mod stråling fra 5G netværk. Du kan forudbestille den hos mig via min kontaktformular. Pris: kr. 475,-  inkl. moms, ekskl. levering

Creating Seven Tools vil hos mange vække en del skepsis – i hvert fald ved første øjekast.

Skaberen af Creating Seven tools ved godt, at vi med disse værktøjer/tools kommer ind i et helt nyt område. I løbet af de sidste 16 år har både terapeuter såvel som brugere af C7Tools gang på gang bekræftet, at Creating 7 Tools kan hjælpe på alle områder af din dagligdag. Det bedste af det hele er, at du slet ikke behøver at tro på, at C7 Tools virker.

Det kræver blot, at du er åben, har en positiv indstilling og er villig til at prøve. På denne måde kan også du opnå gavn af disse støttende energier.. Er du tiltrukket af en bestemt C7Tool? Tiltaler den mon dig, eller kommunikerer den med dig på en helt bestemt måde?

Plugboard 3Føler du måske en snurren i din mave?

Alle disse og andre lignende oplevelser kan være tegn fra din sjæl på, at lige præcist denne energi er gunstig for dig og kan bidrage til at hæve din bevidsthed og at støtte din udviklingsproces. Creating Seven’s slogan lyder sådan her:  ”Feeling your force within”. Alle C7Tools giver en stor støtte, som følger dig på din egen personlige rejse hjem til dig selv.

Der eksisterer uendeligt mange bevidsthedsniveauer
Alt er spørgsmål om bevidsthed og opfattelse. Hvis vi sammenligner et menneske med et andet menneske – det vil sige – hvordan hver enkelt menneske handler, tænker og føler eller hvordan hver enkelt tror og måden hver enkelt skaber sit liv på – så er det, når det betragtes fra et højere perspektiv.

Den essentielle såvel som den afgørende faktor er din indre følelse
Vores positive tanker vil fremkalde positive følelser og vores negative tanker det modsatte: negative følelser. Vores tanker kan tiltrække begge dele.

Hvad sker der, når du bruger Creating seven tools?
Tool’en virker helt uafhængigt af menneskets personlige meninger og livssituation, religion og kultur, seksualitet, arbejde, uddannelse og niveau af åndelig udvikling. Planter og dyr reagerer nærmest straks på C7-energierne. De er nemlig ikke forudindtagede. Det samme gælder ofte små børn. C7 Tools er redskaber, som du kan benytte for at hjælpe med at ændre dig selv.

Når du er startet med at benytte C7 tools, begynder du at observere dig selv og derefter at ændre dig.

Du stoler efterhånden hele tiden mere på denne viden, dvs. du lærer at lytte til din egen indre stemme og handle derefter. De ydre begivenheder får mindre indflydelse. Dette vil skabe uafhængighed og en indre frihed sammen med en følelse af at være på ”rette” vej.

C7Tools kan bæres af dig overalt og altid.

Mange mennesker kan mærke en snurrende fornemmelse i kroppen, når de første gang holder en C7Tool i hånden.

Prøv at holde en C7Tool i din hånd. De bevidste energier begynder at arbejde med det samme, og effekten kan mærkes straks. Du kan fornemme f. eks. varme, kulde eller snurren eller energiflow – eller måske oven i købet en ændret bevidsthed.Plugboard_web

Prøv at holde en C7 Tool, når du sover
En C7Tool vil straks tilpasse energien til netop din situation

Også andre har fordel af dine C7 Tools
Du kan til enhver tid låne dine C7 tools ud til andre, der vil få deres egen fordel af dette – tilpasset netop dem.

Pris

Prisen for en C7 tool på 7 cm er kr. kr. 475,- inkl. moms plus leveringsomkostninger.

Forudbetaling ved kontooverførsel eller betalingslink med Visa/Dankort, Mastercard eller ViaBill.

Kontakt Esther Økær her

E-mail: esther@reikihealer.dk

Telefon: +45 60643550