Spirituel Coaching

Nærvær – Empati – Intuition

   Esther Økær

Hvordan vælger du den rette coach eller terapeut

Der er nogle fælles nøgleord, som dækkes ind under en enkelt sætning, der kan vise dig, om du sidder overfor en god coach og en terapeut. Det du vil lægge mærke til er:

  • Er coachen/terapeuten 100% til stede hos dig?
    • Er han/hun empatisk? (indfølende)
    • Lytter han/hun til dig?
    • Rummer han/hun alle dine forskelligheder uden at dømme?
  • Kan du lide ham/hende som menneske?

Og jo – naturligvis betyder det også noget, at coachen/terapeuten har sine kursusbeviser og er ordentligt klædt på rent fagligt. Men hvis han/hun ikke rummer ovennævnte kvaliteter, vil du sikkert hurtigt lede på nettet efter en anden, som kan hjælpe dig.

Hvad er forskellen på terapi og coaching?
Der kan være en hårdfin balance mellem de to områder,. Ligesom de har nogle fælles nøgleord, har de også nogle forskelligheder. Kort fortalt:

Coaching består bl.a. af en række objektive taleteknikker, hvorved man guider sin klient til selv at se, hvordan klienten kan nå forskellige mål i sit liv karrieremæssigt eller familiemæssigt. F. eks. det at få alting i kalenderen til at hænge sammen, så man ikke går ned med stress – eller det at tabe et bestemt antal kilo eller blive bedre indenfor konkurrencesport etc.

Terapi har som udgangspunkt det formål at gå dybere ned i mennesket og kigge på f. eks. traumer fra barndommen. Ofte vil mennesker med symptomer på angst eller depression også være i målgruppen for terapi af den ene eller anden slags. Et terapeutisk forløb vil også meget tit være et længerevarende forløb – alt efter hvor meget det pågældende menneske bærer rundt med.

Hvad er det så, at netop jeg kan tilbyde dig?

Certificeret Coach 
Jeg er uddannet certificeret til coach i 2013. Dette betyder, at jeg  bruger de “normale” og gængse coachingteknikker i kombination med mine spirituelle og intuitive evner, som du kan læse mere om i næste punkt.

Spirituel Coach / Intuitiv Coach
Som Spirituel Coach er jeg i stand til at tilbyde en anderledes og mere nærværende form for coaching. Jeg coacher dig ud fra de normale coachingteknikker, samtidig med, at jeg bruger min dybe intuition og evne til at kanalisere.  Hermed kan vi gå af nogle anderledes veje i din udvikling, som du i første omgang ikke kunne få øje på. Det er naturligvis altid op til dig, hvilken vej, og hvor langt du ønsker at gå. Spirituel og intuitiv coaching giver mulighed for en dybere og mere personlig tilgang, som måske kan give dig nøglen til at gå endnu dybere og længere i din personlige udvikling.

Spirituel og intuitiv Coaching og Terapi - online og fysiske sessioner hos Esther Økær

Følg Reikihealer.dk by Esther Økær

Følg Reikihealer.dk på Facebook

Kontakt Esther Økær her

Virksomhedsnavn: Munay by Esther Økær
CVR. nummer: 25447905

Adresse: Hegnsgården 1, 2670 Greve
Kursuslokale: Hundige Strandvej 111, 2670 Greve