Lad Nuet tale til dig
Lær Mindfulness og Meditation

  • Lær grundlæggende meditation og mindfulness over 5 aftener
  • Fortsæt i meditation/mindfulness gruppe
  • Oneness deeksha tilbydes ved hvert møde for interesserede
    Kursuskalender her 

Meditation Mindfulness SindsroMeditation betyder at opnå ro. Her taler vi for det meste ikke om en ro, der gør, at vi “forsvinder” helt, men en ro, der stadig gør os i stand til at være opmærksomme og parate. Mindfulness ligner meditation på en række punkter, men handler først og fremmest om at være til stede i nuet i alle de handlinger, man foretager sig igennem en dag. Hvis vi sætter sig ned med det mål at være mindful – er det meditation.

Tidligere var der en del mystik omkring det at meditere. Meditation var “forbeholdt” “alternative spirituelle mennesker”. Heldigvis er denne mystik omkring meditation forsvundet nu. Flere og flere vælger at meditere eller leve mindfuldt, så de kan få mere overskud i deres travle hverdag.

Meditation og Mindfulness er to meget givende faktorer, der kan hjælpe os til at blive mindre stressede, helt slippe stressen eller forebygge stress.

Mindfulness hjælper dig til at være mere i nuet og rumme det, som er til stede lige her og nu. Meditation er en af metoderne til at opnå dette. Meditation får dine hjernebølger til at gå ned på alpha- eller thetaniveau, hvorved du opnår let til dyb afslapning.

Du får styr på dine tanker, og den indre uro og stress formindskes. Denne fordel opnås ved regelmæssig – helst daglig meditation. Selvom det er bedst at meditere mindst 20 minutter ad gangen, behøver ikke at tage mere en 10 minutter.

Hvis du bestræber dig på at leve “mindfuldt”, kan du være i nuet og rumme alt det, som er til stede lige her og nu, (næsten) ligegyldigt hvad det er.

Hvis vi ydermere sørger for at leve så meget i mindfulness som muligt – altså at være til stede i alt, hvad vi laver, så er vi endnu bedre hjulpet på vej i livet – så vi er i stand til at klare stressjunglen uden at falde.

Esther har selv mediteret dagligt siden 1993, hvor hun lærte Transcendental Meditation.

Siden har Esther Økær været på flere andre kurser og uddannelser i mindfulness og meditation. Hun har brugt sin erfaring i praksis på kursister og klienter siden 2004.

Esther Økær holder kurser/grupper i Meditation og Mindfulness, hvor du undervises i flere teknikker, og vi “afprøver” dem i fællesskab.

kr. 2100,- pr. person pr. kursus (5 aftener) samt kr 100,- pr. deltager pr. gang for opfølgningsgruppe

Der bydes på the/kaffe og lidt tilbehør. Se min kursuskalender

Følg Reikihealer.dk på Facebook:
Følg Reikihealer.dk på Facebook

Kontakt Esther Økær her
eller via
E-mail: esther@reikihealer.dk
Telefon: +45 60643550