Handelsbetingelser

Betaling

Betalingskort m.m.
Reikihealer.dk v/ Reikimester Esther Økær modtager betaling med VISA/Dankort, VISA, Mastercard, Viabill samt PayPal via QuickPay. Betaling vil blive trukket på din konto, efter transaktionen er godkendt.

Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms, med mindre andet er angivet.

Reikihealer.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Billetto
Hvis du vælger at tilmelde dig et kursus via Billettohar du mulighed for at betale med Mobilepay, Dankort og kreditkort.

PayPal
PayPal kan kun benyttes til betaling for udenlandske sessioner og kurser..

Forudbetaling ved bankoverførsel
Der modtages forudbetaling via bankoverførsel Reg. 5333 Konto. 0246110 (Arbejdernes landsbank).

Mobilepay
Betaling med Mobilepay modtages kun ved sessioner og Reiki uddannelse.

Kontant betaling
Der kan endvidere også betales kontant ved fremmøde.

Kvittering sendes efterfølgende pr. email.

Betaling over Viabill
Dette er en service, jeg tilbyder mine kunder, som ønsker at betale over rater. Kunden aftaler selv med Viabill, hvor mange rater, der betales over.  Det er rente- og gebyrfrit for beløb op til kr. 2000,-. OBS: Vær dog opmærksom på, at hvis du har benyttet Viabill tidligere, vil du skulle betale renter og gebyr.

Spørgsmål vedr. Viabill klik her

Hvis du betaler over Viabill, indløses hele beløbet med det samme af Esther Økær.

Rabatter udover klippekort
Der gives nyhedsbrevsrabat på sessioner og kurser. Nyhedsrabat gives dog ikke på fjernhealing, klippekort samt eksklusiv-kurser (dvs. kurser som er forudbestilt af deltagerne og lægges udenfor de allerede fastsatte kursusdatoer).

Der kan gives overførselsindkomstrabat til de klienter, som har informeret om deres situation ved bestilling af session eller kursus. Dog gives der heller ikke her rabat på overførsel med Soul Body Fusion, Soul Body Fusion Certificeringskurser og klippekort.

Depositum

For alle kurser (undtagen Soul Body Fusion kurser*, som betales fuldt ud ved tilmelding) gælder det, at der indbetales et depositum. Først efter indbetaling af depositum eller det fulde kursusbeløb, er du sikret en plads på holdet. Depositum fratrækkes kursusbeløbet. Læs øvrige regler vedr. depositum under punktet “Fortrydelsesret” nedenunder.

Betaling af restbeløb efter indbetaling af depositum

Restbeløbet kan betales på følgende måder:
Via bankoverførsel til  Reg. 5333 Konto. 0246110 (Arbejdernes landsbank) senest 2 dage før kursets første dag
Kontant på kursets første dag
Mobilepay på kursets første dag

Venteliste

Såfremt der ikke er flere ledige pladser på et kursus, tilbydes du at komme med på en venteliste. Her har du mulighed for at få en plads i sidste øjeblik i tilfælde af afbud fra kursister. Din kursuspris vil forblive den samme, som angivet i min prisliste.

Afbudsregler/Fortrydelsesret

For Reiki uddannelse i Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3 gælder,  at du har fuld fortrydelsesret indtil 14 dage før kursusstart. Nærmere detaljer følger nedenfor:

Hvis du melder afbud senest 14 dage før kursusstart, gives hele dit indbetalte beløb retur.

Hvis du melder afbud mindre end 14 dage før kursusstart, kan du ikke længere få dit depositum tilbage. Det er heller ikke muligt at overføre dit depositum til et senere kursus.

Ved afbud mindre end 24 timer før kursusstart skal du betale den fulde kursuspris og får hverken depositum eller restbeløb tilbage.

Fortrydelse/afbud skal anmeldes til Esther Økær under ovennævnte betingelser for tilbagebetaling. Meddelelsen skal gives pr. mail til info@reikihealer.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Afbud fra Reikikurser efter tilkøb af Reiki manualer
Hvis man har tilkøbt Reikimanualer og melder afbud til et Reikikursus, kan beløbet for manualerne ikke refunderes (se også under digitale produkter).
Der gælder endvidere det særlige for Reiki 3/Reikiterapeut kurset, at man for at deltage på kurset, skal tilkøbe Reiki 1 manualen og får Reiki 2 manualen med gratis. I tilfælde af afbud til Reiki 3/Reikiterapeut kurset, betaler man derfor den gældende pris for Reiki 2 manualen. (Reiki 1 manualen er naturligvis gratis for deltagere på et Reiki 1 kursus, og Reiki 2 manualen er gratis for Reiki 2 deltagere).

*Specielt for kurser i Meditation & Mindfulness 
Det fulde beløb betales ved tilmeldingen. I tilfælde af afbud returneres det fulde beløb fuldt ud indtil 14 dage før kursusstart.
Ved afbud senere end 14 dage før kurset, får du halvdelen af kursusprisen tilbage.
Ved afbud mindre end 24 timer før, mister man hele hele kursusprisen. De særlige regler Meditation/Mindfulness skyldes, at der er væsentligt lavere priser for disse kurser.

OBS:
Regler om afbud ved Reikiuddannelse (Reiki kursus 1, 2 og 3) samt Meditation/Mindfulness gælder uanset hvad årsagen er til afbud/fortrydelse.

*Specielt for Reikimesteruddannelsen
Der gælder særlige regler for Reikimesteruddannelsen, hvor du er bundet til aftalen og hele Reikimesteruddannelsens pris fra 1 uge før uddannelsens startdato. Hvis du melder afbud, kan du få hele dit indbetalte beløb minus depositum tilbage indtil 8 dage før den aftalte startdato. Depositum gives tilbage indtil 14 dage før startdatoen.

Betaling for enten Reikimestergraden, Reikimesterlærergraden eller begge grader samlet skal således være foretaget senest 1 uge før første uddannelsesdag, hvorefter du ikke længere kan få beløbet retur, men dog godt kan få flyttet startdatoen, hvis du melder afbud pga. sygdom. (Restbeløbet er det fulde beløb minus depositum)

Ved afbud/fortrydelse

Ved afbud/fortrydelse rettes henvendelse til:

Reikimester Esther Økær
Hegnsgården 1, 3. 4.
2670 Greve
Telefon: +45 60 64 35 50
Email: info@reikihealer.dk

Refusion

Hvis der er aftalt refusion efter et kursus, der enten er aflyst af kursusarrangør eller meldt afbud af dig, bedes du sende dine bankoplysninger til info@reikihealer.dk, så vi kan overføre det aftalte beløb jf. ovenstående betingelser for afbudsregler/fortrydelsesret.

Behandlerlisten
Behandlere på behandlerlisten betaler et fastsat beløb for i alt 12 måneder (se priser). Både behandlere på listen og Esther Økær er således bundet for 12 måneder ad gangen, og beløbet refunderes ikke efter optagelsen på behandlerlisten. Efter udløbet af de 12 måneder, sendes der en mail fra Esther Økær med tilbud om endnu en periode på 12 måneder. Til dette tilbud kan der takkes enten ja eller nej. Hvis optagelsen på behandlerlisten ønskes forlænget, betales igen et fastsat beløb, der ikke gives retur. Hvis optagelsen på behandlerlisten ikke ønskes forlænget, fjernes profilen fra listen, hvorefter der kan rettes henvendelse igen, hvis optagelse ønskes genetableret.

Køb af Creating Seven Tools og digitale produkter
Der kan desværre ikke gives returret og tilbagebetaling på Creating Seven Tools, med mindre det er en reklamation, som omhandler selve materialet, som varen er fremstillet af, og det kan påvises med sikkerhed, at dette var varens stand ved modtagelsen. Læs mere i afsnittet om reklamationsret.

Der gives heller ikke returret og tilbagebetaling på digitale produkter (heriblandt manualer og lydfiler), medmindre der er tale om en tydelig påvist defekt. Læs mere nedenfor i afsnittet om reklamationsret.

Reklamationsret

På fysiske produkter, der p.t. kun omhandler Creating Seven Tools gives der 2 års reklamationsret ifølge købeloven.

Digitale produkter (heriblandt manualer og lydfiler) er også omfattet af købeloven.

For både fysiske produkter betyder det, at du enten kan få et defekt produkt repareret, ombyttet, refunderet eller reduceret i pris, hvis det med sikkerhed kan påvises, at det pågældende produkt er defekt.

For alle reklamationer gælder, at det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Ved reklamation rettes henvendelse til:

Reikimester Esther Økær
Hegnsgården 1, 3. 4.
2670 Greve
Telefon: +45 60 64 35 50
Email: info@reikihealer.dk

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, betalt via vores hjemmeside, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: esther@reikihealer.dk

Virksomhedsnavn: Esther Økær
CVR. nummer: 25447905