Handelsbetingelser

Betaling

Reikihealer.dk v/ Reikimester Esther Økær modtager betaling med VISA/Dankort, VISA og Mastercard via QuickPay. Betaling vil blive trukket på din konto, efter transaktionen er godkendt.

Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms, med mindre andet er angivet.

Reikihealer.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Der modtages også betaling på forhånd via bankoverførsel Reg. 5333 Konto. 0246110 (Arbejdernes landsbank).
Betaling med Mobilepay modtages kun ved selve kurset/sessionen, da Esther Økær benytter Mobilepay-løsningen “Myshop”, der ikke tillader forudbetalinger.
Der kan endvidere også betales kontant ved fremmøde.

Kvittering sendes efterfølgende pr. email.

Depositum

For alle kurser (undtagen Soul Body Fusion kurser*, som betales fuldt ud ved tilmelding) gælder det, at der indbetales et depositum. Først efter indbetaling af depositum eller det fulde kursusbeløb, er du sikret en plads på holdet. Depositum fratrækkes kursusbeløbet. Læs øvrige regler vedr. depositum under punktet “Fortrydelsesret” nedenunder.

Betaling af restbeløb efter indbetaling af depositum

Restbeløbet kan betales på følgende måder:
Via bankoverførsel til  Reg. 5333 Konto. 0246110 (Arbejdernes landsbank) senest 3 dage før kursets første dag
Kontant på kursets første dag
Mobilepay på kursets første dag, hvor du får oplyst Myshop-nummeret

Venteliste

Såfremt der ikke er flere ledige pladser på et kursus, tilbydes du at komme med på en venteliste. Her har du mulighed for at få en plads i sidste øjeblik i tilfælde af afbud fra kursister. Din kursuspris vil forblive den samme, som angivet i min prisliste.

Afbudsregler/Fortrydelsesret*

Såfremt du har indbetalt det fulde beløb for et kursus, gives det fulde beløb retur på betaling for kurser betalt via tilsendt betalingslink eller bank-overførsel, hvis du afbestiller indtil 10 dage før kursets første dag.
Hvis du afbestiller et kursus senere end 10 dage før kursets første dag og har indbetalt det fulde kursusbeløb, får du dit fulde indbetalte beløb minus dit depositum retur.

Såfremt du kun har indbetalt depositum for et kursus, får du hele dit depositum retur, hvis du afbestiller indtil 10 dage før kursets første dag.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 1 dag før kursets første dag under ovennævnte betingelser for tilbagebetaling. Meddelelsen skal gives pr. mail til esther@reikihealer.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

*Specielt for kurser i Soul Body Fusion via et tilsendt betalingslink
Det fulde beløb betales ved tilmeldingen. I tilfælde af afbud returneres det fulde beløb fuldt ud indtil 14 dage før kursusstart.

Køb af Creating Seven Tools
Der kan desværre ikke gives returret på Creating Seven Tools, med mindre det er en reklamation, som omhandler selve materialet, som varen er fremstillet af.

Ved afbestilling/afbud

Ved afbestilling rettes henvendelse til:

Reikimester Esther Økær
Hegnsgården 1, 3. 4.
2670 Greve
Telefon: +45 60 64 35 50
Email: esther@reikihealer.dk

Refusion

Hvis der er aftalt refusion efter et kursus, der enten er aflyst af kursusarrangør eller meldt afbud af dig, bedes du sende dine bankoplysninger til esther@reikihealer.dk, så vi kan overføre det aftalte beløb jf. ovenstående betingelser for afbudsregler/fortrydelsesret.

Reklamationsret

På fysiske produkter, der p.t. kun omhandler Creating Seven Tools gives der 2 års reklamationsret ifølge købeloven.

Eventuelle digitale produkter er også omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en defekt vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation.

For alle reklamationer gælder, at det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Ved reklamation rettes henvendelse til;

Reikimester Esther Økær
Hegnsgården 1, 3. 4.
2670 Greve
Telefon: +45 60 64 35 50
Email: esther@reikihealer.dk

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, betalt via vores hjemmeside, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: esther@reikihealer.dk

Virksomhedsnavn: Esther Økær
CVR. nummer: 25447905