Lyset vinder over mørket QTTT Traume Terapi v/ Esther ØkærQTTT – Traume Terapi
Er du parat til at forvandle dit liv?

Som den første i Danmark tilbyder Esther Økær nu QTTT Traumeterapi. Teknikken er udviklet af Jen McCarty fra Storbritannien. Måske kender du hende som stifteren af den store Facebookgruppe “The Event is Happening”. Hun er bl.a. spirituel lærer og traumeterapeut. QTTT står for Quantum Time Travel Technique – eller på dansk “Quantum Tidsrejse Teknik”. For at få alle T’erne med, har jeg valgt at kalde teknikken for Quantum Tidsrejse Traume Terapi.

Jen McCarty har afprøvet teknikken på mere end 1000 klienter med fantastiske resultater. Mange har allerede efter blot èn enkelt session oplevet så stor forløsning, at det er næsten at betegne some et mirakel.

Esther Økær er blevet personligt certificeret til QTTT Practitioner af Jen McCarty og er meget glad for at kunne føje endnu en farve til sin palet af terapi- og healingsredskaber.

QTTT er nemlig mere end et terapi-redskab. Det har en tendens til at heale på flere planer, så du mere og mere kan leve dit liv frit, som du ønsker det.

Helt unik form for traumeterapi
Selvom jeg har mange traume-terapi redskaber på min palet, må jeg indrømme, at QTTT er et redskab, som er meget unikt og særdeles effektivt. Jeg har selv allerede nu benyttet metoden på flere klienter, og de går hjem med en følelse af at være blevet lettet for en byrde, som de måske har båret på i årevis. Jeg taler her ikke kun som terapeuten, men også som den, der selv har været igennem flere QTTT processer med mine medstuderende på QTTT uddannelsen. Selvom jeg har arbejdet intensivt med mig selv i 30 år, er det som om “gardinet” først helt blev trukket fra efter at have gennemgået disse forvandlende processer.

Loops – som gentager sig igen og igen
De traumer, som vi er ude for i løbet af livet, sætter sig som fastfrosne situationer, der gentager sig igen og igen som loops. Måske har du været ude for en dominerende person i din barndom og møder tilsvarende partnere som voksen, som gør dit liv trist eller angstfyldt.

Har alle behov for at få healet sine tidligere traumer?
Det korte svar til det er “ja”, men vi er måske ikke alle sammen klar over det. Måske fordi vi synes, at vores barndom har været helt problemfri og lykkelig. Bag rigtig mange traumer i voksenalderen kan der ligge et underliggende barndomstraume eller et endnu tidligere traume. Dette hjælper jeg med at afdække i sessionen.

Traumer fra voksenalderen
Jeg har allerede haft adskillige klienter, der havde traumer fra senere i livet, som vi ikke kunne få afdækket et barndomstraume for. Det har vist sig at være ligeså forløsende, healende og transformerende alligevel.

Hvordan foregår en QTTT session
Efter at vi sammen har afdækket dit evt. underliggende traume ud fra en speciel samtaleteknik, som jeg også er blevet trænet i af Jen McCarty, guider jeg dig på en “rejse” tilbage i tiden til det øjeblik, hvor du lige har været udsat for det pågældende traume. Du møder her dit traumatiserede jeg – og herfra begynder healingen og forløsningen.

Hvad sker der bagefter
Efter en session kan du føle dig befriet og mere klar til at fortsætte livet. Der kommer ofte en tid, hvor du integrerer, hvad sessionen har gjort for dig. Mange føler en lettelse indeni, som om de har fået fjernet en byrde fra deres skuldre, som de har båret rundt på hele livet.

Hvor mange sessioner skal jeg have?
Nogle føler måske, at de har opnået så stor en forløsning efter den første session, at de ikke har behov for flere sessioner. Nogle vælger måske at arbejde med et enkelt traume i en session, hvorefter de kommer tilbage igen efter et stykke tid, når de har integreret det healede traume. Andre vælger at gå ind i et forløb med flere QTTT sessioner.

Jeg har det bedst med ikke at sætte nogle regler op, da det er vigtigt, at vi altid mærker efter i os selv, hvad der er rigtigt for os. Mennesker er forskellige og har lige så forskellige behov. Jeg binder aldrig mine klienter op på et langt traumeterapi forløb, men jeg rådgiver gerne, hvis du beder om det.

Men sandheden er, at jo flere traumer, du får lettet fra dine skuldre – jo mere fri vil du føle dig. Jeg taler her både af egen erfaring og fra de udtalelser jeg har fra klienter.

Læs min blog om traumer her

Rabatkode og pris
Normalprisen for en QTTT-session hos mig er kr. 799,-. Hvis du gerne vil have en QTTT-session, kan du i øjeblikket angive koden “QTTT-2020”,  når du bestiller sessionen. Så får du en rabat på kr. 100,-, som fratrækkes din første session. Rabatten gælder også, selvom du er berettiget til en af mine mine andre sær-rabatter (pensionister, studerende, arbejdsledige og klippekort). Se alle mine priser og rabatter her.

Bestil en tid her – kontaktformular eller direkte på info@qttt.dk

 

Maleriet foroven symboliserer lyset, som vinder over mørket og føder noget nyt og mere powerfuldt og strålende. Kunstneren er den internationalt prisbelønnede Irene Larsen fra Irenesmalerier, som har kaldt maleriet for “Nuets Kraft”