Soul Body Fusion® session

Jonette Crowley har uddannet til Esther Økær til certificeret Soul Body Fusion® Teacher og Practitioner

Læs mere om Soul Body Fusion her

OBS: Fysiske sessioner foregår i Greve eller online over Zoom

Hvordan foregår en Soul Body Fusion session?
Metoden går – kort fortalt – ud på, at jeg holder dig i hænderne og er 100% fokuseret på dig. Samtidig med det, er du også selv 100% fokuseret på dig selv og din krop. Det vil sige, at du hele tiden skal “scanne” din krop, så du hverken kommer til at meditere eller analysere.

Online session
Du kan sagten få Soul Body Fusion online via Skype. Det er nemlig ikke et krav, at vi har fysisk kontakt for at det virker. Så længe vi begge følger det vigtigste krav: at være 100% tilstede hos dig.

Hvor længe tager en session?
Selve processen tager 2 x 10 minutter med en lille pause imellem hver “omgang”. Hvis du vælger udelukkende at modtage Soul Body Fusion på en session, tager det alt i alt max. 35. minutter. Måske du ønsker at kombinere SBF med en healing eller et af mine andre tilbud. Så vil en session tage op til 60-75 minutter – afhængigt af om sessionen foregår fysisk eller via Skype.

SBF modtaget som fjernhealing
Dette er ligeså effektivt som ved fysisk kontakt eller Skype. Dette kan være praktisk, hvis vi ikke kan finde et godt tidspunkt for en session. Alle fjernehealinger kan nemlig lægges meget fleksibelt.

Hvor mange sessioner skal jeg have?
Jonette Crowley anbefaler, at man får 3 sessioner med Soul Body Fusion over en periode på 3 uger. Det vil sige at du får session nummer to 1 uge efter session nummer et. Herefter skal der gå 2 uger, før du får session nummer tre.

Vigtigt: Du kan dog aldrig få Soul Body Fusion for ofte. Ligeså snart du føler et behov, kan du få det – om det så er flere gange om dagen.