Find ind til dig selv
Tankefeltterapi / EFT 

Above image copyright: Freeimages – Dlee

Tankefeltterapi / EFT

Sessioner i Greve eller online over Zoom

Under selve samtaleterapien samarbejder vi om at afdække lag for lag, hvem du er. Udover det arbejder vi med at acceptere og forløse dine uhensigtsmæssige mønstre ved hjælp af tankefeltterapi og EFT.

Tankefeltterapi og EFT (Emotionel Frihedsteknik) er en transformerende og forløsende terapiform, som blev opdaget af Dr. Roger Callahan.

Kort beskrevet går metoden ud på, at klienten tænker på sit problem, traume eller oplevelse. Herefter går han/hun ind i de følelser, der er forbundet med traumet/problemet/oplevelsen.

Et problem kan f. eks. være en fobi, og fobier er meget ofte forbundet med tidligere traumer. Det samme gælder oplevelser. Hvis en oplevelse fylder tilstrækkeligt meget hos en person, til at han/hun føler sig belastet af det på den ene eller anden måde – f. eks. ved konstant overtænkning, kan det også være bundet i et tidligere traume.

Ofte vil man ikke engang huske det specifikke traume, som er blevet “triggered” ved en ny oplevelse.

Fobien/traumet/problemet/oplevelsen, som ligger til grund for nuværende problem kalder vi for “UDIN”. UDIN= det Uventede, det Dramatiske, det Isolerende og med Nul strategi.

Hvis klienten allerede kender UDIN – arbejder vi ud fra det. Men hvis UDIN stadig er ubekendt, tænker klienten på det kendte traume/problem/fobi og går ind i de underliggende følelser ved terapeutens hjælp. Klienten eller terapeuten banker blidt på forskellige punkter (bl. a. på ansigtet), hvorved kroppens meredianbaner stimuleres.

De pågældende følelser vil blive kortvarigt forstærkede, så ubehaget måske er helt oppe på 10 på den såkaldte SUD-skala fra 1-10 (Subjective Unit of Disorder). Dette betyder, at vi har fat i det “rigtige”traume. Herefter sker der en gradvis forløsning hos klienten.

Når der måles på klientens SUD,  bliver det gradvist gradvist mindre. Klienten kan så opleve, at traumet fylder mindre eller måske oven i købet er helt væk – hvorefter der kan ske en fuldstændig og positiv ændring hos klienten.

Esther Økær tilbyder tankefeltterapi (TFT) og EFT. Ofte kan der ske forløsning. Dette redskab er (evt. sammen med andre redskaber) også effektivt mod stress.

Husk, at alternativ behandling ikke kan erstatte almen lægevidenskab, inkl. medicin, operation m.m.

Above image copyright: Freeimages – Filipe Frade

QTTT – Traumeterapi

Quantum Time Travel Technique

Jeg tager dig på en indre rejse tilbage til dit tidligere jeg. Herefter sker forløsningen. Dit første skridt til at blive mere hel. Læs mere her om denne fantastiske og magiske teknik, som Esther Økær er den første, der tilbyder i Danmark.

Følg Reikihealer.dk by Esther Økær

Følg Reikihealer.dk på Facebook

Kontakt Esther Økær her

Virksomhedsnavn: Munay by Esther Økær
CVR. nummer: 25447905

Adresse: Hegnsgården 1, 2670 Greve
Kursuslokale: Hundige Strandvej 111, 2670 Greve