Det er tid til at give slip ….

Efteråret er kommet med sine rustrøde, gule og orange smukke farver. Jeg elsker efteråret – bl. a. pga. de smukke farver. Jeg elsker faktisk alle årstider, for de har hver især noget at byde på – men farverne i efteråret er nærmest magiske.

Efteråret er den årstid, hvor det er tid for dig at give slip
Træerne er i gang med at gøre klar til at give slip på året, der er gået indtil nu. De er skiftet fra at være nøgne – til at være lysegrønne – til at være grønne og måske blomstrende – til nu at være røde – orange – kobberfarvede og gule. Snart er de klar til at ryste det hele af sig ved hjælp af efterårets blæst. Ligesom træerne, kan du også bruge efteråret til at give slip på alt, der der tynger dig.

Gå ture i naturen
Tag farverne ind fra træerne – mærk din dybe forbindelse til naturen og mærk boblerne i dit hjerte – og mærk din jordforbindelse blive stærkere og stærkere for hvert øjeblik, du tillader dig at være fuldt ud til stede, mens du går.

En lille øvelse/meditation *
Sid eller lig behageligt. Se dig selv som et stort flot og bladrigt træ, der knejser højt op i himlen og samtidig har dybe dybe rødder godt rodfæstet i Moder Jord.
Se dine blade ændre farve fra grøn til orange – til kobberfarvet – til gul
Forestil dig, at en efterårsvind begynder at ryste dine blade til jorden – ét efter ét
For hvert blad, der falder til jorden, forestiller du dig, at du giver slip på noget af det, som tynger dig. Det er ikke nødvendigt at sætte “navn” på hvert enkelt blad.

Din intention om at give slip er nok

Bare det at du har intentionen om at give slip på det, som tynger dig, er nok. Intentionen er meget stærk.

Nogle gange vil det være sværere at få bladet til at falde til jorden end andre gange. Så får du bare efterårsblæsten til at blive lidt kraftigere og ruske lidt mere – til bladet er faldet til jorden.

Du bliver ved på samme måde, indtil du føler dig forfrisket og lettere om hjertet – men stadig dybt rodfæstet via dine lange, stærke og smukke rødder dybt ned i moder jord.

Og ja – ganske rigtigt – et træ har mange blade – og du har meget du skal give slip på. Men du har også stadig masser af tid.

Vigtigst af alt: Husk at bevare din jordforbindelse!

Hav en fantastisk weekend – Livet venter på dig!

Følg Esthers blog om spiritualitet og personlig udvikling

*Husk, at du ikke skal gå dybt ind i den enkelte følelse eller tanke. Du må heller ikke analysere, for du er jo ikke i gang med en terapi – men “blot” en forfriskende lille efterårsmeditation.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.