Mennesker kommer og går……

Ja – mennesker kommer og går. Det eneste du kan være sikker på – er, at I møder hinanden lige præcist på det rette tidspunkt – nogle gange måske kun kortvarigt – som et lille vindpust.

Måske pusler en udfordring oppe i din hjerne. Ligegyldigt, hvilken retning du vrider din hjerne, kan du ikke finde ud af at løse netop denne udfordring. Samme dag skal du over og handle i supermarkedet. Her møder du pludseligt og helt uventet en af dine gamle venner, som du ikke har set i lang tid. Et glædeligt gensyn. Mens I snakker om, hvad der sker i jeres liv, kommer der pludselig en sætning fra din gamle ven – som sætter alt på plads i din hjerne. Udfordringen er løst. Hurra. Så det var derfor, at du skulle møde din gamle ven. Om I så udvider bekendtskabet yderligere, er sådan set underordnet. Du fik den hjælp, som du havde brug for lige nu og her.

Måske sidder du til et foredrag og keder dig. Har egentligt fortrudt, at du overhovedet tog herhen. Så sker det magiske. Foredragsholderen siger netop den magiske sætning, som kommer til at ændre dit liv, og du erkender, at det var det hele værd at vente på netop den sætning. Lyder det for usandsynligt? Tro mig – jeg har oplevet det selv – så det er ganske vist.

Mennesker kommer og går i dit liv med et formål. Måske ved du ikke altid med det samme, hvad årsagen var – men pludselig en dag går det op for dig. Du ved, hvad det var du skulle lære.

Måske er du nødt til at møde den samme person i forskellige menneskeforklædninger, før du har fattet lektien. Ind imellem er disse møder mindre rare – måske direkte ubehagelige. Måske bliver du ved med at møde den samme type partner eller chef – lige indtil den dag, hvor det går op for dig, hvad det handler om. Så ændrer alt sig.

Har du aldrig undret dig over, at der er mennesker, som du tidligere har kendt, som du aldrig ser mere, på trods af, at I bor ganske tæt på hinanden. Og andre, som du bliver ved med at møde på de mærkeligste steder.

Så er der de mennesker, som måske forsvinder ud af dit liv for en tid – for så at komme tilbage igen på en – for begge parter – endnu bedre og mere berigende måde end før.

Og endelig er der de mennesker, som du slet ikke har lyst til nogensinde at give slip på, og som heldigvis har det på samme måde som dig.

Gad vide, hvem du møder næste gang………

Tak til alle, som jeg har mødt på min vej indtil videre. I har alle været med til at gøre mig til den person, som jeg er i dag …… <3

Følg Esthers Fredagsblog på Facebook

Bloggens indhold er ikke sponsoreret/The contents of this blog have not been sponsored

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.