En tur til Bloksbjerg … eller?

I morgen er det Midsommer – Sankt Hans aften. Straks dukker ordet heks og Bloksbjerg op.

Lidt heks er der vel i mig. Men jeg er altså en af de gode hekse, at I bare ved det. Og i år bliver der ingen Sankt Hans Bål, så måske jeg slipper – (igen) – pyha…..

Brænd det overflødige væk og slip fri
Når dette er sagt, er Sankt Hansaften (normalt) en god change til at få “brændt” gammelt overflødigt væk fra ens sind. Hvad mener jeg så med det? Alt, som du ikke kan slippe, som blokerer dig fra at kunne leve dit liv, som du virkelig ønsker det:

  • Det brændbare “rod” fra sidste uges oprydning
  • Negative overbevisninger
  • Dårlige vaner og egenskaber, der er værd at give slip på
  • Gamle kærester (altså kun tankerne om dem – bare rolig)

Det brændbare rod
Det er heldigvis let at overskue. Nu har du jo ryddet godt op – så op i containeren med alt dit gamle ragelse. Stort og brændbart eller lille og brændbart. Husk at affaldssortere ordentligt, så du ikke bidrager til forurening i stedet for. Mærk fornemmelsen, det giver dig, når du er sluppet af med det hele på rette sted. Det fedeste kunne selvfølgelig være at putte det hele ind i et kæmpe Sankthansbål og se det futte af (måske til Bloksbjerg), men af flere årsager lader det sig ikke gennemføre. (Beklager).

Negative overbevisninger
Vi “programmerer” os til at gemme på en masse overbevisninger om os selv og andre. Nogle af disse overbevisninger er heldigvis af den “gode” slags, så dem skal vi “bare” give så meget fokus som muligt, for de giver kun positiv gødning. De negative overbevisninger til gengæld kan slide på vore indre planer, hvilket kan smitte af på vore ydre planer via stress, så vi vi påfører os selv unødvendige fysiske problemer. Du ved sikkert selv, hvilke dårlige overbevisninger, du har på lager. Skriv alle dine negative overbevisninger – enten om dig selv eller andre – på små sedler.

Dårlige vaner og egenskaber, der er værd at give slip på
Find først ud af, om du virkelig ønsker at komme af med denne “dårlige” vane eller egenskab. Vær sikker på, at netop denne blokerer for, at du kan leve dit liv fuldt ud. Er du sikker? Så frem med kuglepennen igen og skriv på små sedler igen.

Gamle kærester og andre ex-er
Nej – selvfølgelig kan du ikke proppe ham/hende (ental eller flertal) på Sankthansbålet. Men på samme måde som med de negative overbevisninger, skriver du navnet (navnene) på små sedler.

Hvad gør du så?
Ja – se nu ville jeg jo ønske, at jeg bare kunne skrive: Når du har skrevet alle disse små sedler, tager du dem med til Sankt Hans bålet og kaster én seddel ad gangen på bålet, mens du beslutter dig for, at du giver slip på den pågældende overbevisning, vane, egenskab eller ex-kæreste, hvorefter du ser sedlen brænde på bålet. Det kan blive lidt svært i år. Men så findes der brændeovne, pejse eller måske fiktive bål. Jeg vil helst ikke komme med ideer til, hvordan du så kan brænde sedlerne af  – men brug din fantasi – uden at komme i problemer med brandmyn-dighederne.

God Midsommer
Jeg håber, at det lykkes for dig at få brændt en masse af dine indre blokeringer væk. Et faktum er det, at det kan føles som en indre rensning. Og det kan vi alle have godt af.

Nu vil jeg tage min kost og gemme den, så der ikke er nogen, der får gode ideer.

Blog om at brænde negativt væk
Esthers Fredagsblog

Hav en fantastisk weekend – Livet venter på dig!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og vær sikker på at få alle mine blog-indlæg.

Følg Esthers Fredagsblog på Facebook

IKKE SPONSORERET

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.