Ud med dig!

I stedet for at sidde og lumre indenfor skulle du tage og tage en tur ud i naturen. Se det er jo heldigvis let i dag, hvor det er sommer, varmt, lyst og dejligt. Men i virkeligheden er der undere at opleve hele året rundt.

Ukrudt
Jeg husker stadig en dag for mange år siden, hvor jeg havde en lille have. Jeg var ikke speciel have-entusiast. Næh – jeg var den type, som tog en ordentligt omgang ude i haven i april/maj måned og fjernede al ukrudt. Bagefter tænkte jeg: Jubii – så er det klaret. Lidt naivt var jeg nærmest sikker på, at dette var den eneste gang, jeg var nødt til dette ukrudt. Behøver jeg at sige, at jeg blev skuffet hvert eneste år, hvor jeg måtte i gang med processen. Selvom den dog blev nemmere efter min helt specielle oplevelse.

Naturen healer
Denne specielle dag var en rigtig møgdag for mig. Jeg følte mig trist helt ind til det inderste. Sådan havde jeg haft det, lige siden jeg vågnede om morgenen. Alt føltes håbløst. Lige indtil “noget” fik mig til at gå ud i min lille have for at nippe roser. Mens jeg gik rundt fra rose til rose og nippede visne hoveder af – mærkede jeg mere og mere, hvordan mit humør steg. Pludselig opdagede jeg (nærmest overrasket), at jeg var begyndt at gå og nynne.

Og vupti – mit humør havde vendt sig 180 grader.  Da jeg gik ind i mit lille rækkehus igen – var jeg fyldt med glæde og optimisme.

Nærkontakt
Efter denne specielle dag, var processen med at tage ukrudt op – om ikke en fornøjelse – så i hvert fald en proces, der bagefter fik mig til at føle mig bedre tilpas.

I det hele taget begyndte jeg nu virkelig at tage naturen til mig. Jeg begyndte endda at interessere mig for shamanisme, som jo i allerhøjeste grad er nærkontakt med naturen.

Gratis Mindfulness
Prøv at gå en tur – Mærk naturen med alle dine sanser: Syn, hørelse, lugte, mærke – måske smage. Virkelig fornem det hele. Naturen har så meget at byde på – gratis gaver til os alle. Træer, planter, blomster, dyr, fugle, regnbuer, snefnug, dansende solstråler og meget mere.

Hvor er vi heldige: Gratis mindfulness til alle.

God sommer
Med denne blog vil jeg ønske alle en dejlig sommer. I hele juli måned holder jeg sommerfri fra min blog. Hver fredag vil du dog stadig kunne finde et indlæg fra Esthers Fredagsblog. Jeg har nemlig tænkt mig at plukke af nogle af de ældre, som mine læsere har syntes bedst om. Find Esthers Fredagsblog på Facebook.

Tak til Thomas, som jeg var så heldig at mødes “tilfældigt” i dag. Han gav mig ideen til ugens blog indlæg. Du må også gerne komme med ideer til nye indlæg, så jeg har noget helt friskt at starte på fra august måned.

Hav en fantastisk sommer – Livet venter på dig!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og vær sikker på at få alle mine blog-indlæg.

Sponsoreret af Hængekøjer

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.